Љубовни совети од Стеф

• Креатор на темата Stef Bachatero
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
B

Borg_Drone

Гостин
ццццц, пак се тера сеир .... Али се надевам тапетерот ќе легне нешто утре (со помош на понудените совети) и поле ќе се фали по форумов па ќе ви биде криво ;) .......
Мене па гледаш, многу дебилна работа ми е глумењето Хич наоколу и поставувањето слики од типот со ѕидарско и тањир шопска (по принцип „да замезимо мало“) влезена во заб со цел да се покаже демек ете он е „да бед мадафака“ за кого се лепат сите жени како муви за гомно.Во меѓувреме да си прашам јас дали јас ако некогаш планирам да излезам со него да си понесам со себе Raid или тепалка за муви??
Реков убаво е да дадеш совет на некого, убаво е и да имаш самодоверба ама не се преувеличувај самиот себе, односно не ни продавај „муда за бубрези“ што би рекле по скопски.Продавањето деца (зошто во мудата се децата) е забрането со закон.Тоа ти се вика бело робје.....
Кај мене во двор нема нафта, јас не пијам нафта.А успешен љубовџија патем никогаш не се експонира самиот себе......Тоа правило важи и за бизнисот...

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858
Ти можеш на жените да им даваш совети :D
Пу-пу, скраја да е, ако од мене чекаат љубовни совети.
Не гледаш оти ич ме нема на темата... :)
--- надополнето: Nov 23, 2011 1:16 AM ---
Мене па гледаш, многу дебилна работа ми е глумењето Хич наоколу и поставувањето слики од типот со ѕидарско и тањир шопска (по принцип „да замезимо мало“) влезена во заб со цел да се покаже демек ете он е „да бед мадафака“ за кого се лепат сите жени како муви за гомно.Во меѓувреме да си прашам јас дали јас ако некогаш планирам да излезам со него да си понесам со себе Raid или тепалка за муви??
Реков убаво е да дадеш совет на некого, убаво е и да имаш самодоверба ама не се преувеличувај самиот себе, односно не ни продавај „муда за бубрези“ што би рекле по скопски.Продавањето деца (зошто во мудата се децата) е забрането со закон.Тоа ти се вика бело робје.....
Кај мене во двор нема нафта, јас не пијам нафта.А успешен љубовџија патем никогаш не се експонира самиот себе......Тоа правило важи и за бизнисот...
Доста бе па и ти, ако им секне изворот на љубовни и сексуални знаења, сите жени незадоволени ќе останеме!!!
Борг, ние се крстиме и молиме на Стеф, немој да го премислуваш во неговите хуманитарни акции!!!!!!

Член од
20 декември 2009
Мислења
445
Поени од реакции
341
Јас си го кажав моето. Верувам само и само на препораките на Стеф. Ич не ми е гајле за другите како оценуваат.
Стеф е мојата единствена надеж дека ќе најдам добар маж покрај себе....
Ако треба ќе се препотувам по 3 пати на ден .... Ама ќе дадам се од себе да ти го остварам сонот за совршен маж ......

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858
Ако треба ќе се препотувам по 3 пати на ден .... Ама ќе дадам се од себе да ти го остварам сонот за совршен маж ......
Тоа со Стеф да си преговараш, мора прво да дипломираш кај него со највисок просек..... нема потреба од препотување, јасно е што се бара!

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.476
Поени од реакции
5.545
Еј дечко, припази малце на речникот. Човекот кого несоодветно го споредуваш со Хич е далеку посупериорен. Ја сум мирен али за вакви испади можам да експлодирам и не гарантирам како све ќе заврши. Чисто другарски, да си знаеш.

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Единица мерка за самоувереност во флертот со девојка= 1 Стеф
А единица мерка за самоувереност во полето на сексот е = 1М(мега) Стеф

п.с Можеби на Стеф како мал му паднал телевизор на глава....па му ја оштетил аурата...и затоа сега неконтролирано зрачи и против своја воља,е преплавен од жени кои губат глава по него.

Член од
20 декември 2009
Мислења
445
Поени од реакции
341
Тоа со Стеф да си преговараш, мора прво да дипломираш кај него со највисок просек..... нема потреба од препотување, јасно е што се бара!
Од тебе барам само едно ..... Да ме чекаш ...... А јас дадов ветување и во најскоро време ти доаѓам со 9.5 просек .....
П.С Да знаеш дека реди да се чека ..... :)

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.476
Поени од реакции
5.545
А единица мерка за самоувереност во полето на сексот е = 1М(мега) Стеф

п.с Можеби на Стеф како мал му паднал телевизор на глава....па му ја оштетил аурата...и затоа сега неконтролирано и против своја воља,е преплавен од жени кои губат глава по него.
Немој со вакви глупости, молим те.

B

Borg_Drone

Гостин
Еј дечко, припази малце на речникот. Човекот кого несоодветно го споредуваш со Хич е далеку посупериорен. Ја сум мирен али за вакви испади можам да експлодирам и не гарантирам како све ќе заврши. Чисто другарски, да си знаеш.
Немој да експлодираш брат после тоа ќе треба да те искористат како тапет.Вака имаш повеќе корист што имаш корист од тоа секое лето да јадеш вар на нечив ѕид?

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.476
Поени од реакции
5.545
Немој да експлодираш брат после тоа ќе треба да те искористат како тапет.Вака имаш повеќе корист што имаш корист од тоа секое лето да јадеш вар на нечив ѕид?
Океј брат, нема гајле. Само ти вреѓај...

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Од тебе барам само едно ..... Да ме чекаш ...... А јас дадов ветување и во најскоро време ти доаѓам со 9.5 просек .....
Си кажа она само 11ка просек :icon_mrgr:

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858
Ако Стеф препорача некој друг предходно... жал ми е, ама јас се покорувам на волјата на Стеф...

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858
Еве ти бројче....аха еве...реден број 1073....кај и да е ќе стигнеш.

п.с зар не знаеш дека по пурпле пумата е залетан цел форум.
Абе од мене се плашат :( Какво залетување, све се разбегало ..... Пискотници се слушаат од Галичник до Река... или од Општи муабети до Животни....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom