NG,
другарче, фејсбукот ти е за заебанции, место каде што идеш за времето да помине побрзо во досадните часови, ти си виновен ако си дозволил тој да постане психијатарска ординација со тебе во главна улога : )))
зборовите на фејсбук имаат многу мало значење, и да направиш некоја да излезе со тебе само по фејсбук муабет, или нешто не е во ред со девојката, или ти си предобар со зборови.
значи, мој совет, затвори го прихијатриското одделение, почни да се заебаваш на фејсбук и не мисли дека можеш да добиеш девојка таму, врти си ја работата на заебанција, велат " You can make a girl do anything, if u can make her laugh ". Ако некоја ти дојде како што рече ти, раскинав со дечкото, очајна сум , што да правам, не е твоја работа да ја тешиш и да се надеваш дека кога ќе помине време ќе дојде по тебе : ))), наместо тоа, кажи и нешто од тип на зафрканција, но сепак доволно озбилно да знае дека можеби, би сакал да имаш нешто со неа. нешто од типот на, јас мислам дека палачинки се најдобар лек за депресија, викни си некоја другарка, дојдете кај мене ќе правиме палачинки, единствено правило е, целиот чоколаден прелив мора да се излиже од било кој дел на телото.