Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Како не ти пречеше шо е од село додека сте се дружеле 5-6 месеци? :uvo:
Според ова шо си го пишала и она шо си му го кажала на дечкото мислиш дека си граѓанка? :nenene:
Шо мајка си барала со некого, ако ти пречи шо е од село (ко божем у град нема поголеми сељаци- СВАШТА) ?
Или па си била со него за да го понижуваш?

--- надополнето ---

Обично вака пишуваат оние кои длабоко во себе знаат дека се сељаци, а пред другите тврдат дека се граѓани :tapp:
Ги жалам тие со размислување како твоето. Греота
Абе и 20 години можи има, ако има стварно 20 години ова е веќе проблем од поголем размер од премногу комплекси и шмизлење , а можно е да има и помалце години, незнам јас, на 20 години не знае да се изрази.....

--- надополнето ---

Мене ко ќе ми речит некоја "Сејљак" јас типично сејљачки и викам "Ела испуши ми го сејљачкиов.". Извини му се вака. :wink:
Мене до сеа никој ми нема кажано сељак...оти???? оти ни здраво не праам со такви нелуѓе.....

MacedonianSun

herE I gO agaiN!
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.111
Поени од реакции
33
Ако е од село немора да значи дека е типичен селак/сељак/селанец. Не е битно каде седи, дали во град или село, важни се неговите манири, однесување и култура. Има некои што живеат во град а ги немаат работите што ги набројав...

Член од
15 април 2010
Мислења
78
Поени од реакции
1
Ако е од село немора да значи дека е типичен селак/сељак/селанец. Не е битно каде седи, дали во град или село, важни се неговите манири, однесување и култура. Има некои што живеат во град а ги немаат работите што ги набројав...
Mnogu tocno ama sepak.... :/

T

Tetro

Гостин
Mnogu tocno ama sepak.... :/
Мислам дека треба да почнеш да ги цениш луѓето према тоа кои се, а не од каде потекнуваат. Никој не е совршен, па ни ти не си сигурно. Наместо да се замараш со тоа од кај е твојот дечко, помисли дали ти еднаш имаш поминато на црвено на пешачки или дали имаш направено нешто за што после тоа се имаш покаено за истото?
Еве ќе видиш дека имаш некои предрасуди, кои самата можеш да си ги расчистиш. Немој да бидеш шмизла, излези од таа средина, сигурно друштвото ти е такво, и се срамиш од нив за тоа што ти зборуваат со каков сељак си.
Селанец е човек од село, а сељак е овек кој не разбира апсолутно ништо. Значи, сељаци има насекаде, а најмалку во село.

**Авторот на постот е градско дете.

karlovic

имам срце ама имам и фрижидер
Член од
5 ноември 2010
Мислења
616
Поени од реакции
161
PA SAKAM DA MU SE IZVINAM NA NEKOJ POSEBEN NACIN? STO BI MOZELA DA NAPRAVAM NESTO POKREATIVNO ?:D fala mnogu :D
ќе ме фатиш мила мене за рака и правец ние таму во селото кај него, јас и ти ќе му одиме на гости на по една ракија,а неговите дома ќе зготват едно селско тавче а ти ќе му речиш него да пушти од бочва два бокали вино..од кога ќе се најадеме напиеме ќе му ја кажиш причината се разделуваш од него дека ме имаш мене.
ете така....

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
ќе ме фатиш мила мене за рака и правец ние таму во селото кај него, јас и ти ќе му одиме на гости на по една ракија,а неговите дома ќе зготват едно селско тавче а ти ќе му речиш него да пушти од бочва два бокали вино..од кога ќе се најадеме напиеме ќе му ја кажиш причината се разделуваш од него дека ме имаш мене.
ете така....
Ај земете ме мене, за пиење само ќе дојдам....:smir:

karlovic

имам срце ама имам и фрижидер
Член од
5 ноември 2010
Мислења
616
Поени од реакции
161
За то ќе си ја прашаш АЈДЕ :)

A

Auditore

Гостин
dali e mozno od olku luge NE NAJDOV BAS NI EDEN ISTOMISLENIK !

--- надополнето ---

ne sakam da mi se vrati se dodeka zivee vo selo !! samo sakam da se izvinam na naj ubav mozen nacin
Ти си искомплексирана шмизла и да не ти набројувам пошто ги има 100ина шо ми текнуваат.
Жално е што постојат вакви ко тебе, сигурно имаш 13/14 години и уште ти лети паметот, коа ќе пораснеш ќе ги осознаеш вистинските вредности на човекот.
Цени го човекот и проценувај го според неговото однесување, никогаш поради местото од кај доаѓа, веруј ми има многу добри другари и луѓе од село, штета што постојат одредени предрасуди за нив, али ќе пораснеш и ќе сфатиш што сакам да ти кажам.
Подобро не му се извинувај, ништо нема да му значи, исто ко и ти, само одредена идиотка од "град".
*И јас сум од град*

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
ете така....
*Karlovic да не заборавиш опинци да облечеш, пошто во село одиш нали..;)
Ах море... човек без коментар да остане на вакви "проблеми". Ова за мене е хумор и сатира благодарам за разонодата).
Туку се замислив нешто, пошто сум од Драчево, може некој смета дека јас сум од село и ќе го искористи тоа да ми раскине. Аххх.....

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Ти си искомплексирана шмизла и да не ти набројувам пошто ги има 100ина шо ми текнуваат.
Жално е што постојат вакви ко тебе, сигурно имаш 13/14 години и уште ти лети паметот, коа ќе пораснеш ќе ги осознаеш вистинските вредности на човекот.
Цени го човекот и проценувај го според неговото однесување, никогаш поради местото од кај доаѓа, веруј ми има многу добри другари и луѓе од село, штета што постојат одредени предрасуди за нив, али ќе пораснеш и ќе сфатиш што сакам да ти кажам.
Подобро не му се извинувај, ништо нема да му значи, исто ко и ти, само одредена идиотка од "град".
*И јас сум од град*
Добро ќе беше да беа толку...ама 20 има...бар така се изјасни некој пост наназад...:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom