Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
167
Кратко и јасно НЕ!
Врски во кои двајцата се од различни градови не успеваат, а не па ако се од различни држави..
Колку и да има љубов .. сето тоа ќе избледи за некое време од едноставни добро познати причини .. бакнежи/гушкања/секс/љубов преку интернет или телефон не биваат.

Мило ми е коа ќе прочитам ваков пост од девојка, со вакво добро размислување.
Многу нормално дека таква љубов не постои, освен во бајките. Така да, подалеку од ваква "врска".

ZoraNaSlobodata

Чоечко суштество
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.736
Поени од реакции
111
Е ајде де, секогаш вака избрзувам за СЕ... Исто како можеби ќе нема време тоа да и го речам...:uvo:
Ич да не се јадиш, ако не згрешиш нема да научиш и мене ептен порано ми брзаше устата пред умот.

Види не ти ја знам ситуацијата убо, ако кажиш нешто поќе можи ќе можам да помогнам, ама најважно од се е прво да се сфати дека:

Ок е да ти речи не,не е ништо лично.Ама џабе го кажвам ова вака, не се разбира од читано.

KeleS

insolitus res
Член од
22 јануари 2008
Мислења
734
Поени од реакции
57
Maskoto u MK , zenskoto u Germany .. mozno li e da bidne neso .. ??
кога станува збор за long distance relationships ... треба вака да си сватиш , they are relationships you need to keep a long distance from .:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
НИшто добро не излегува од нив ...

H

Hercules

Гостин
Ич да не се јадиш, ако не згрешиш нема да научиш и мене ептен порано ми брзаше устата пред умот.

Види не ти ја знам ситуацијата убо, ако кажиш нешто поќе можи ќе можам да помогнам, ама најважно од се е прво да се сфати дека:

Ок е да ти речи не,не е ништо лично.Ама џабе го кажвам ова вака, не се разбира од читано.
Епа вака еве ќе ти објаснам подобро... Оваа девојкава што ми се допаѓа и е BFF на една моја другарка... И сеа девојкава онака кажано ептен ми лежи на срце и се би направил само да бидам со неа... Но, другарката моја ми кажа дека била многу пребирлива и дека моментално некој и се допаѓал неа... Другарка ми цело време ми вика дека супер би било да направам нешто со девојкава, а и многу сакала да не види заедно како ПАР.... Ми даде и нејзин мсн да разговараме но откако ми кажа дека друг бендисувала ми се скрши скроз филмот и останав без надеж... Јас сеуште и неам речено ништо, освен како што кажав ПРЕУБАВА СИ.... Е сеа се надевам дека добро разбра и чекам одговорче....:smir:

WEG

Член од
17 ноември 2009
Мислења
4
Поени од реакции
0
sakam edna devojka ali nemozam nikako neso so nea mnogu e ladna premnogu sto da pravam?!:toe:

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.099
Поени од реакции
30.157
sakam edna devojka ali nemozam nikako neso so nea mnogu e ladna premnogu sto da pravam?!:toe:
темава стана glamstik втори дел.:tapp:
иначе изјасни се пубаво како да ти помогнам ако ми кажеш дека е ладна?
праиш ли муабет со неа, имаш ли било каков контакт?

Член од
5 август 2007
Мислења
3.586
Поени од реакции
2.608
Дајте бе луѓе некој поинтересен проблем, да биди интересно да го решаваме :)
Не вака само : Ти ме љубиш ја не осечам:toe:

Член од
30 декември 2008
Мислења
212
Поени од реакции
12
Здраво здраво на сите!!!
Вака се имам еден проблем за кој се надевам дека како и на сите други би ми дале неколку добри совети.
Проблемов е во тоа што ми се допаѓа една девојка веќе еден месец и до пред некој ден дознав дека на една моја другарка и е BFF. И и кажав на мојава другарка што чувстувам за таа личност и ми рече дека се е тоа е ОК дека е и мило за тоа што чувствувам за нејзината другарка. Ми рече дека малку пребирлива била, а тоа и било како маана и чувствувала нешто кон друг. Јас се би направил за неа, но поради ова што ми го кажа незнам што да правам. КАКО ДА ДОПРАМ ДО НЕЈЗИНОТО СРЦЕ?
Прв пат ми се случува ова во животот и во ваква ситуација не сум бил.
ЗАТОА ПЛИС ХЕЛП

БЛАГОДАРАМ:smir:

Ова твојата другарка ти го кажа веднаш кога ти и се довери или троа покасно ,на пример :другиот ден или за два саати?

H

Hercules

Гостин
Ова твојата другарка ти го кажа веднаш кога ти и се довери или троа покасно ,на пример :другиот ден или за два саати?
Па истиот ден беше, скроз она и викам ептен ми се допаѓа другарка ти.... И таа ми го кажа ова... А претходно знаеше дека ми се допаѓа цурава и тоа сето онака беше како на ЗБОР...

WEG

Член од
17 ноември 2009
Мислења
4
Поени од реакции
0
kazetemi sto da pravam zaljuben sum vo zenska so e 100% ladna:toe:

a be taja znae da se opusti i vo skut da mi sedne bez problem da ja fatam za gaz nisto ne veli duri da ja cuvam rakata 10minuti?! POMOSSS PLEASE:nesvest:

a be taa e razgalena mn ama ubav gaz ima

ama ne e samo toa

Член од
8 октомври 2009
Мислења
821
Поени од реакции
301
kazetemi sto da pravam zaljuben sum vo zenska so e 100% ladna:toe:

a be taja znae da se opusti i vo skut da mi sedne bez problem da ja fatam za gaz nisto ne veli duri da ja cuvam rakata 10minuti?! POMOSSS PLEASE:nesvest:

a be taa e razgalena mn ama ubav gaz ima

ama ne e samo toa
лелеее...мене некако не ми иде работава:nenene::tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom