Значи кажи ми више конечно шо да напраам?
*те измучив и тебе
Не биди сељак ко мене, и не оставај сите јаки пички да те сакаат ко брат..:smir:
Брат, сето тоа е поминато. На кој начин да и пријдам за да ја смувам. Страх ми е да не ме одбие. Мислам дека доволно и се допаѓам...
Демек, она јака муда е у ваше школо, па голема фаца ќе те одбие, самодоверба пријателе, биди фин, искрен, и културен, ако те одбие, онда до неа е..не е до тебе, и тука ти нема спас..
Eve me povtorno mene. Vo prethodnite postovi kako sto imam veke napomenato ne sum imal devojka. Sega so edno devojce se zapoznav mnogu mi se dopaga, mn e ubava bozica e, a nekoi mi kazaa deka i taa nema nekoe golemo ljubovno iskustvo, no mozam da kazam deka glumi teska devojka. ako mozi nekoj sovet na koj nacin da i prijdam ili podobro kazano da mi bidi devojka ?
za sekoj sovet vi sum mnogu blagodaren
Излезете уште еднаш у друштво, и, ако си пушач, викни ја демек, до продавница да дое со тебе, замоли ја, да си земеш цигари, нешо у тој стил, не е битно, и барај шо подалечна продавница за да си имаш поише време по пат да си напраиш убав муабет со неа..Ако те одбие уше на старт, да неќе да дое за 5 мин со тебе, јебеш га, не веруем дека имаш шанса кај неа. А ако дојде, шо, предпоставувам дека е така, пошо се палат на постари машки, ќе си глеаш како се развива разоговорот, ќе видиш дали она сама почнува муабет, или само ти си тој шо збори, а она е како приморана да одговара и да клима со глава..