ja bi ti preporacal eden sladok pogled da mu dades..vakaaa mi treba malku heelp.....sakam na eden tip da mu pokazam deka mi se sviga ali ne da misli deka sum zacapana u nego nego i on da ne znae dali go svigam ili nee......heheh:uvo::wink:
Црнќиња е? о.0Абе не сум расист. И типкава е паметна и све и тренира и кикбокс.. само како шо кажаа горе другарите да,знам дека не се (некои) прави другари. лицемерије и све това.
Колква си? Колкав е? Дади ни повеќе податоци, не иде тоа така..:smir:vakaaa mi treba malku heelp.....sakam na eden tip da mu pokazam deka mi se sviga ali ne da misli deka sum zacapana u nego nego i on da ne znae dali go svigam ili nee......heheh:uvo::wink:
штом ти се допаѓа нејзиниот изглед и карактерот(според ова што ја опиша не ми личи на некоја со затуцани мислења, баш напротив) што има везе од каде е и што мислат другарите? не можеш секогаш да се раководиш по нивните мислења, некогаш треба и сам да одлучиш кои ти се приоритетите и дали сакаш да ги исполниш нивните желби или твоите. пробај, никој не те тера на сила, види како ќе ти иде..да не ти биде после криво што си ја пропуштил шансата. а за другарите, тоа е чисто од завист и љубомораАбе не сум расист. И типкава е паметна и све и тренира и кикбокс.. само како шо кажаа горе другарите да,знам дека не се (некои) прави другари. лицемерије и све това.
Појасно, појасно. Колку што сфатив, сакаш да му пуштиш сигнал ил два и после да чекаш он да ти пријде...епа така шансите за било што да бидне се многу мали, однапред знај го тоа.vakaaa mi treba malku heelp.....sakam na eden tip da mu pokazam deka mi se sviga ali ne da misli deka sum zacapana u nego nego i on da ne znae dali go svigam ili nee......heheh:uvo::wink:
ja 14 on 15Црнќиња е? о.0
Батали ја бе! Запознај ме со неа -.- ..Загреан сум на црнки..
Колква си? Колкав е? Дади ни повеќе податоци, не иде тоа така..:smir:
леле човече како би можела да му кажеш дека ГО САКАШ само од една слика? не го злоупотребувајте тој збор премногу,зошто за да кажеш на некој дека го сакаш не само што треба лично да го знаеш туку и треба да помине одреден период само да го запознаеш па после дури да даваш такви изјави.јас би ти посоветувала лично да се запознаеш со него а не да го забораваш или да му кажеш дека го сакаш,сепак го имаш видено само еднаш на слика....:jaj::jaj::smir:mnogu sum vljubena vo eden decko sto go zapoznav na net go vidov samo ednas na slika i tolku mi trebase da go zasakam.I sega ne mozam bez nego so nestrplenie cekam da se ukluci na net za da si napravam muabet so nego.No toj e postar 10 god od mene.Pa zatoa ve molam da mi dadete sovet dali da go zaboravam ili da mu kazam deka go sakam.
Хммм... ова што го читам води кон две солуции.mnogu sum vljubena vo eden decko sto go zapoznav na net go vidov samo ednas na slika i tolku mi trebase da go zasakam.I sega ne mozam bez nego so nestrplenie cekam da se ukluci na net za da si napravam muabet so nego.No toj e postar 10 god od mene.Pa zatoa ve molam da mi dadete sovet dali da go zaboravam ili da mu kazam deka go sakam.
цццц.... :uvo::uvo: леле човече... па ти си 100% малоумна бре! како може вакво нешто да ти се случи? омфгmnogu sum vljubena vo eden decko sto go zapoznav na net go vidov samo ednas na slika i tolku mi trebase da go zasakam.I sega ne mozam bez nego so nestrplenie cekam da se ukluci na net za da si napravam muabet so nego.No toj e postar 10 god od mene.Pa zatoa ve molam da mi dadete sovet dali da go zaboravam ili da mu kazam deka go sakam.
Ti ne si vljubena vo nego, tuku vo pretstavata sto ja imas sozdadeno za nego. Mozebi vo realnosta e sosema sprotivno od ona sto se pretstavuva preku net. Dodeka ne go zapoznaes vo zivo ne mozis da kazis deka si zaljubena vo nekoj. A i razlikata vo godini e golema. DA pretpostavime deka si okolu 16-17, a toj stom e 10god postar znaci ima okolu 26-27, toj pominal mnogu raboti vo zivotot a ti stotuku si pocnala da zivees, ti stotuku si pocnala da razmisluvas za de4kovci a nemu mu e vreme za zenenje. Razmisli dali toj bi si go gubel vremeto so dete, ili razmisli dali ti bi pocnala vrska so 10 godini pomal, znaci nekade oklu 6-7 godini???mnogu sum vljubena vo eden decko sto go zapoznav na net go vidov samo ednas na slika i tolku mi trebase da go zasakam.I sega ne mozam bez nego so nestrplenie cekam da se ukluci na net za da si napravam muabet so nego.No toj e postar 10 god od mene.Pa zatoa ve molam da mi dadete sovet dali da go zaboravam ili da mu kazam deka go sakam.
Тоа не е љубов! Неможеш да се заљубиш во некого со кого ти се нема десено нешто:nenene:mnogu sum vljubena vo eden decko sto go zapoznav na net go vidov samo ednas na slika i tolku mi trebase da go zasakam.I sega ne mozam bez nego so nestrplenie cekam da se ukluci na net za da si napravam muabet so nego.No toj e postar 10 god od mene.Pa zatoa ve molam da mi dadete sovet dali da go zaboravam ili da mu kazam deka go sakam.