Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
30 декември 2008
Мислења
212
Поени од реакции
12
Брат, сето тоа е поминато. На кој начин да и пријдам за да ја смувам. Страх ми е да не ме одбие. Мислам дека доволно и се допаѓам...
Nemoj da bides pic.. u dusa.Golem k.. ako popies korpa.Da znaes uste kolku korpi i kontejneri cekaat na tebe.Samo taka se stanuva eb.c.

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Значи кажи ми више конечно шо да напраам? :)

*те измучив и тебе:)
Не биди сељак ко мене, и не оставај сите јаки пички да те сакаат ко брат..:smir:

Брат, сето тоа е поминато. На кој начин да и пријдам за да ја смувам. Страх ми е да не ме одбие. Мислам дека доволно и се допаѓам...
Демек, она јака муда е у ваше школо, па голема фаца ќе те одбие, самодоверба пријателе, биди фин, искрен, и културен, ако те одбие, онда до неа е..не е до тебе, и тука ти нема спас..

Eve me povtorno mene. Vo prethodnite postovi kako sto imam veke napomenato ne sum imal devojka. Sega so edno devojce se zapoznav mnogu mi se dopaga, mn e ubava bozica e, a nekoi mi kazaa deka i taa nema nekoe golemo ljubovno iskustvo, no mozam da kazam deka glumi teska devojka. ako mozi nekoj sovet na koj nacin da i prijdam ili podobro kazano da mi bidi devojka ?
za sekoj sovet vi sum mnogu blagodaren
Излезете уште еднаш у друштво, и, ако си пушач, викни ја демек, до продавница да дое со тебе, замоли ја, да си земеш цигари, нешо у тој стил, не е битно, и барај шо подалечна продавница за да си имаш поише време по пат да си напраиш убав муабет со неа..Ако те одбие уше на старт, да неќе да дое за 5 мин со тебе, јебеш га, не веруем дека имаш шанса кај неа. А ако дојде, шо, предпоставувам дека е така, пошо се палат на постари машки, ќе си глеаш како се развива разоговорот, ќе видиш дали она сама почнува муабет, или само ти си тој шо збори, а она е како приморана да одговара и да клима со глава..

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Абеее Шмики душо мачна...ако ти е страв дека ќе те одбие ич к***т да не те боли оти ти имаш 14год а не 25.....така да после една година ти нема ни да памтиш која била таа уште 50тина корпи ќе изедеш до дека стасаш 18-19год...

Така да опушти се...влези у некој мангуп филм....и прво шо ќе и речеш нека ти биде за некој комплимент...на пример имаш многу убава коса...многу убаво ти стои ова она...многу ми се сфиѓаш у последно време...и бла бла...после и она ќе почне!!

п.с Само пази да не и речеш дека има убави заби а она моментално да носи фиксна протеза!

Шмики

Byakugan
Член од
12 март 2008
Мислења
743
Поени од реакции
16
Хахаха, нема нема.. фала на корисните совети! :pipi:

Член од
19 февруари 2009
Мислења
30
Поени од реакции
0
Го убивте детето, жити се.. Прашува како да и пријде, вие му кажувате да чита body language..
Го поддржавам, КОЛЕГАВА :wink:. На шо личит ова... тој вас ви барат помош не барат насока шо литература да читат... :)

Значи, ако ме прашуваш мене, дечко.... Биди искрен, кажи и, шо сакаш од неа, најди момент, створи го... за толку мора да те бива...

Шмики

Byakugan
Член од
12 март 2008
Мислења
743
Поени од реакции
16
Не ме држи за збор, пи*е сум малце, неам храборст!

butterfly8

peperutce
Член од
17 март 2009
Мислења
96
Поени од реакции
5
Не ме држи за збор, пи*е сум малце, неам храборст!
Abe ajde.Ubavo ti vikaat vlezi vo nekoj film i zalapaj ja.Pa i da ne uspee sto.Imas 14god.Koga ke imas 18 ni sam nema da bides svesen kolku korpi si dobil do togas.Sto e bitno.Pa site dobivaat korpi.Eden den ke se smees na ova.
Ajde ajde.Samouvereno i samo napred.
So sreka:)

Шмики

Byakugan
Член од
12 март 2008
Мислења
743
Поени од реакции
16
аха да :) без разлика на тоа шо сите ке ми се исмејуваат? :kesa:

RastaMan

Tipac
Член од
29 ноември 2008
Мислења
9
Поени од реакции
0
Dali mu se slucilo na nekoj da bide so devojka i da ne moze da ima seksualen odnos poradi toa sto ne mozel da si go krene "prijatelot"???Mene mi se ima sluceno veke nekolku pati i sakam da znam na sto se dolzi toa.Dali e do devojkata ili pak e do mene ???

Шмики

Byakugan
Член од
12 март 2008
Мислења
743
Поени од реакции
16
Од толку многу постови,страници - ништо не сватив :pos::pos::pos::pos:

butterfly8

peperutce
Член од
17 март 2009
Мислења
96
Поени од реакции
5
Dali mu se slucilo na nekoj da bide so devojka i da ne moze da ima seksualen odnos poradi toa sto ne mozel da si go krene "prijatelot"???Mene mi se ima sluceno veke nekolku pati i sakam da znam na sto se dolzi toa.Dali e do devojkata ili pak e do mene ???
I mene bas me interesira sto ke odgovorat.Bi ti pomognala ama poima nemam:) Valjda ne te pali devojkata ili si premnogu napnat.A ako ti se desava postojano togas mislam deka e do tebe
Ali ne me slusaj,sto znam jas za ova:)

Од толку многу постови,страници - ништо не сватив :pos::pos::pos::pos:
Abe ti uste si bil tuka:)
Nema sto da svatis.Samo zalapaj ja i daj kazi sto ke se desi ve mislam so denovi...:)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.642
Поени од реакции
10.241
fala bogu seuste sum potenten

iq0r

Mic drop
Член од
4 октомври 2008
Мислења
63
Поени од реакции
2
Луѓееее ми се бендисува едно моме многу али од село е :tapp::tapp::tapp::tapp: Инаку типкава е паметна,убава,фина..Се запознавме преку сестрами и нејзиниот братучед. Коа се запознавме се гледаше дека и оставив добар впечаток.. али мене ми е тоа шо е од село!! Ке ми се смеат бе . :nesvest::nesum: шо да правам!?

финтата е тоа шо секоаш викам. Никоаш нема да фанам девојка од село.:kesa::tapp::tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom