Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

B

black angel

Гостин
so eden tip si izrazuvavme milion pati ljubov se dodeka ednas ne mu pisav od onie poraki na zezancija sto se i toj se navredi,i stalno na msn ceka prilika da me navredi da mi tresne nesto po nos i sl.posleden pat debelo se spukavme na msn i po 30 min mi se izvinuva jas ne sakav da mu prostam i se zakaravme pak mi vika ne sum bila takva kako sto mislel i za se zivo me obvinuva mene sto ne uspeva megu nas ko toj za nisto da ne e kriv u celata situacija.inace ne od sk i posleden pat bil dojden na 28 i ne me ni pobara a bevme dogovoreni deka ke go cekam mene cela vecer mi propadna sedev doma i mi kaza deka bil u sk i koa go prasav zs ne me vikna mi vika jas se razocarav od tebe.problemot tuka e neznam sto da praam zs go sakam 10 dusi otkaciv radi nego i toj toa mn ubavo go znae i nisto ne prezema a vika deka me saka ne znam so da praam?

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
948
Има на мсн една опција Блок дис јузер.

Има една стара “ од денес ќе свртам нов лист “.

И за крај, зошто си толку зелена и си запнала по типот која не те сака?

П.С па тој бил сречко.

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.897
Поени од реакции
11.198
so eden tip si izrazuvavme milion pati ljubov se dodeka ednas ne mu pisav od onie poraki na zezancija sto se i toj se navredi,i stalno na msn ceka prilika da me navredi da mi tresne nesto po nos i sl.posleden pat debelo se spukavme na msn i po 30 min mi se izvinuva jas ne sakav da mu prostam i se zakaravme pak mi vika ne sum bila takva kako sto mislel i za se zivo me obvinuva mene sto ne uspeva megu nas ko toj za nisto da ne e kriv u celata situacija.inace ne od sk i posleden pat bil dojden na 28 i ne me ni pobara a bevme dogovoreni deka ke go cekam mene cela vecer mi propadna sedev doma i mi kaza deka bil u sk i koa go prasav zs ne me vikna mi vika jas se razocarav od tebe.problemot tuka e neznam sto da praam zs go sakam 10 dusi otkaciv radi nego i toj toa mn ubavo go znae i nisto ne prezema a vika deka me saka ne znam so da praam?
Prosto i ednostavno ke mu kazesh deka go sakash i dali planira nesto da bide od vas ili da si terash dalje, neka ti kaze konkretno neka ne go drvi mnogu. Ne vredi 10 dushi da otkacuvash za nekoj sto ne se zamara i sto ne si go videla vo zivo - ili si go videla.

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Искоќи следен пат со некој од тие 10 души, ама потруди се да дознае дечково... Па со друг, па со друг... Не мора да правиш ништо што нежеш со друг тип, ама фраеров нема да го знае тоа и ќе почне да се јаде себеси... Играј паметно, не го чекај дома туку излези со другарки и другари и пројди си најубаво на свет. Он се сити со твојата мизерија и си подига его... Пробај да ги натераш тој да трча по тебе па тогаш размисли дали сакаш да си со него. Иако - многу е веројатно после да неќеш ни очи да му видиш, кога ќе се увериш дека има еден куп подобри кои би те направиле среќна...

Член од
29 ноември 2007
Мислења
1.149
Поени од реакции
38
Едноставно прашај го ако тврди дека те сака зашто се однесува така како што се однесува.И не ми е јасно како може да ти тврди дека те сака а да вика дека е разочаран од тебе.Или типот незнае што сака или знае а си игра со тебе.Пробај да му направиш муабет и да му дадеш до знаење дека не е можно да си крива за се ти.Ако продолжи така батали го.Нестабилна особа не ти треба.:smir:

Член од
12 ноември 2005
Мислења
396
Поени од реакции
8
iskreno , neznaev kade da pisam... dali tema da otvoram , pa si velam tuka ke otvoram srce :) ....
Vaka e rabotata...
Mi se dopagja edno devojce... i nikako nemozam da ja procitam kakva osoba e... ednostavno ko da ima poveke lica vo nea.... koga e so drugarkite, go bara celoto vnimanie svrteno kon nea.... sto iskreno me nervira :P...
koga sme izlezeni, sami, e mnogu Cool... znae i da se nasmee i se e OK...
Drug pat pak e u raspolozenje "Don't get near me" .... Iskreno kazano promenliva ko vremeto e ...
Need help za procenka .... ajde devojcinjata se poznavate sebe... bidete iskreni u vakvi slucaevi sto vi se mota niz glava...

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ние сме девојчиња, ама не сме во нејзина глава.
Што знам, ако ти се свиѓа, ако гледаш некои позитивни вибрации од нејзина страна - пробај. Можеби има променлив карактер, којзнае, до толку само она може да ти каже.

Член од
29 ноември 2007
Мислења
1.149
Поени од реакции
38
iskreno , neznaev kade da pisam... dali tema da otvoram , pa si velam tuka ke otvoram srce :) ....
Vaka e rabotata...
Mi se dopagja edno devojce... i nikako nemozam da ja procitam kakva osoba e... ednostavno ko da ima poveke lica vo nea.... koga e so drugarkite, go bara celoto vnimanie svrteno kon nea.... sto iskreno me nervira :P...
Drug pat pak e u raspolozenje "Don't get near me" .... Iskreno kazano promenliva ko vremeto e ...
Need help za procenka .... ajde devojcinjata se poznavate sebe... bidete iskreni u vakvi slucaevi sto vi se mota niz glava...
ДА не е некоја шмизла случајно?Пошто како што објасни баш такава е.Мислам дека во друштво сака да биде најпопуларна пати од тој синдром да биде главна во друштво.А кога сте сами ти се отвара но не премногу затоа што не сака никој да ја запознае нејзината страна.Разговарај отворено со неа и кажи и дека ти се свиѓа и дека сакаш да бидеш со неа поради нејзината насмевка.

Г

Гоццццце

Гостин
И признав дека ми се свиѓа (по МСН). Добив ист одговор.
Кој наредни чекори да ги превземам? :)

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Vaka e rabotata...
Глуми тоа е факт.
Пред другарките најверојатно не сака да покаже дека и значиш нешто повеќе, а сака да покаже дека ти значи она на тебе :)
Кога сте сами е таа таа.
Кажи и отворено и види како ќе биде. :smir:

Браво по мсн ли се кажува бе? Ако утре не сака да ти направи здраво на улица нека не те чуди. Бидимашко и викни ја кафе па кажи и што имаш да и кажеш.:helou:

Член од
29 ноември 2007
Мислења
1.149
Поени од реакции
38
Сега кажи и дека ја сакаш па може пак и она ќе ти даде ист одговор.Убаво ти пишала Кики викни ја на кафе а не така по мсн.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Па фани ја преку мсн,одете преку мсн и на крај скарај и се преку мсн:)

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
Vaka e rabotata...
како што рече крејзи_ин_лав, секоја девојка е приказна за себе и не можеме да знаеме точно што се мота во нејзината глава.но отприлика..најверојатно и се допаѓаш, меѓутоа можно е нејзините другарки да не знаат за тоа, па штом ќе те види се обидува да ги скрие симпатиите кон тебе.а штом излагате сами, сигурна сум дека те мерка:) кога ќе бидете на само, без никакви напади и увреди, прашај ја зошто те игнорира пред другарките, зошто те избегнува и сл.кажи и дека тоа ти смета и ако е доволно паметна и чувствува нешто за тебе, сигурна сум дека ќе се промени

немој да ги оставаш работите само така.превземи нешто.викни ја да идете на кафе или обична прошетка(обавезно сами за да можете да праите муабет на раат), и кажи и дека е редно штом сте си признале дека си се допаѓате да решите што сакате понатака; да дознае таа ти што очекуваш, а и да видиш што таа очекува.се надевам дека ќе излезе нешто добро:helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom