Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Ag0rA

NEBO666
Член од
29 февруари 2008
Мислења
1.667
Поени од реакции
60
Небо, сине... тоа не се менува. Психијатар не мора, ама психолог не е лошо. Ќе ти каже корисни совет како да не се изгубиш самиот себе. А потоа, што ти даде Бог. :nesum:
Почнавте да ме викате небо, или така ми се чини?

Ако јас треба да посетам психолог, т.е. не е лошо да посетам, тогаш и тие двајца ( и ситѕе што пишуваат на овој подфорум за нивните проблеми ) што пишаа пред мене,треба/не е лоши да посетат психолог?
:pos2:

Член од
12 март 2008
Мислења
23
Поени од реакции
1
Со тој што го сакам не бевме баш во најдобри односи еден период но сега сме смирени али сепак не е исто како што беше и сега не праиме многу муабет(како порано) и секој муабет ни е многу краток напнат и никако не ме гледа во очи...Сакам да му се доблизам како порано да се зблизиме..но не знам како...?!Помогнете ми...
И уште нешто...Наскоро му е роденден и сакам некако да го изненадам покрај подарок сакам да му признаам дека го сакам ама не знам како...дајте некој интересен предлог за изјава и подарок...да биде нешто необично по мозност...што би останало запаметено...фала однапред!

Mädchen

Smile
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.571
Поени од реакции
38
Со тој што го сакам не бевме баш во најдобри односи еден период но сега сме смирени али сепак не е исто како што беше и сега не праиме многу муабет(како порано) и секој муабет ни е многу краток напнат и никако не ме гледа во очи...Сакам да му се доблизам како порано да се зблизиме..но не знам како...?!Помогнете ми...
И уште нешто...Наскоро му е роденден и сакам некако да го изненадам покрај подарок сакам да му признаам дека го сакам ама не знам како...дајте некој интересен предлог за изјава и подарок...да биде нешто необично по мозност...што би останало запаметено...фала однапред!
Чекај ја не сфатив,тој ти е бивш дечко или?
Ама ај нема баш врска тоа.Можеш да му направиш албум со ваши слики или некое филмче со сите ваши слики и клипчиња,гледај да е нешто оргинално,нешто што нему му се допаѓа,или што долго време го барал,го сакал.

Член од
12 март 2008
Мислења
23
Поени од реакции
1
Чекај ја не сфатив,тој ти е бивш дечко или?
Ама ај нема баш врска тоа.Можеш да му направиш албум со ваши слики или некое филмче со сите ваши слики и клипчиња,гледај да е нешто оргинално,нешто што нему му се допаѓа,или што долго време го барал,го сакал.
Епа ми беШе најдобар другар..ама пред неколку месеци се смувавме на пијано и од тогаш работите се лабави се каравме не зборевме...сеа сме како смирени нешто ама не знам зошто кога и да почнеме муабет он е тивок и не ме гледа у оци...али како и да е...фала на предлогот...

D

devojcence

Гостин
za vxo ke probas uste ednas spontano pa ke vidis.ako saka super ako ne ne i cao ke i kazes.inace i da te otkaci da znaes sam si ja zaebal rabotata:( a za marijana pa najverovatno mu e glupo poso si se muvala i toa na pijano i poso mu se svigjas.probaj da mu pokazes ali i za tebe vazi istoto nemoj da se iznenadis da ne ti bide toa toa. i za iznenaduvanje pa kupi mu ogromen balon so helium i na nego da pisuva te sakam i ke mu reces citas. a ti mene :PPP sala od kaj da znam smisli neso interesno :P so srekja u sekoj slucaj na dvajcata. :))))

Член од
12 февруари 2008
Мислења
323
Поени од реакции
4
Marijana 16bide hrabra izazemi cvrst stav i izjasnise direktno so tvoite cuvstva sprema nego kazimu sto mislis mozebi covekot se srami od nekoj greski sto gi napravil pa nema smelost da te pogledne vo oci .nateraj go da ti odgovori . sigurno zapocni so baknez sto ke go stopi

Член од
10 февруари 2007
Мислења
647
Поени од реакции
28
Епа ми беШе најдобар другар..ама пред неколку месеци се смувавме на пијано и од тогаш работите се лабави се каравме не зборевме...сеа сме како смирени нешто ама не знам зошто кога и да почнеме муабет он е тивок и не ме гледа у оци...али како и да е...фала на предлогот...
Епа и јас не сфаќам......како се смиривте, како другари или сега сте официјално љубовници? :pipi:Сакаш да го придобиеш повторно како порано...како другар или е во смисла ги сакам истите опуштени муабети и пљус по некое разменување на лабело да не речам :)

За поклонот, мислам дека беше девојченце што рече голем балон од хелиум :) не е ама воопшто лоша идеја, ако воопшто постои :)

Член од
24 март 2008
Мислења
68
Поени од реакции
2
Sakam sovet : se muvm so edno dete no toj celo vreme me prasuva na kolku vreme bi mu dala na deckoto,kolku treba da idam so nego itn...i sea nekako mi e strav i da se muvam ko da gubam doverba..svakas?A pa i mi znaci i nesakam da me gleda kako objekt za seks?I so da praam???????????
Ако сакаш да започнеш врска со него, ако не си доволно храбра да го прашаш дали сака врска, мораш барем да му дадеш некои знаци кои би му го покажале тоа. Иначе за да имаш секс со некој, немора да бидеш во врска со него. Али судејќи по твојот проблем, не би ти дала повеќе од 16 години, што е и до некаде правилно размислување од твоја страна. Сепак, мислиш дека он сака да има врска со тебе, или се мува со тебе само поради тоа што се надева дека ќе имате секс? И извади си го од глава тоа дека ако сте во врска, и спиеш со него нема да те откачи, а ако се мувате и имате секс - ќе те откачи. Ако на него му е дојдено само до секс- на тоа и ќе си остане, верувај.

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Дај му на човекот па ќе видиш на што си? Така најубаво се решаваат проблемите. Сериозен сум стварно, штракни се еднашка, НОРМАЛНО ако ти праи ќеиф, па ќе го осетиш како те гледа, ако не бива најди си нов и готово. Шутни го овај кај што го боли!:smir:

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
Дај му на човекот па ќе видиш на што си? Така најубаво се решаваат проблемите. Сериозен сум стварно, штракни се еднашка, НОРМАЛНО ако ти праи ќеиф, па ќе го осетиш како те гледа, ако не бива најди си нов и готово. Шутни го овај кај што го боли!:smir:
најлош можен совет!штом не си во сигурна врска, немаш доверба во него и не се чувствуваш спремна за да имаш секс со него, тогаш батали го.можеби навистина сака само да те искористи(не си раскажала се за да знам каква е ситуацијата), можеби те сака.ама секако не треба да те притиска ако ти не си `за`

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
најлош можен совет!штом не си во сигурна врска, немаш доверба во него и не се чувствуваш спремна за да имаш секс со него, тогаш батали го.можеби навистина сака само да те искористи(не си раскажала се за да знам каква е ситуацијата), можеби те сака.ама секако не треба да те притиска ако ти не си `за`
Мори снао! Како ке знаеш ако не пробаш? Не јаван коњ не се куди.
Што тој да те користи искористи го ти.:majmun7:

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Мори снао! Како ке знаеш ако не пробаш? Не јаван коњ не се куди.
Што тој да те користи искористи го ти.:majmun7:
:toe:Некои сексот се уште го идеализираат.... сексот е ебачина нема врска со љубовта....ако на двајца во исти момент им удри крв во глава за д.... :toe: после тоа пријатно секој по свој пат, добро де можни се и репризи само без никакви обврски

Член од
12 март 2008
Мислења
23
Поени од реакции
1
EVE MISLAM NAJVEROJATNO NE STE PROCITALE...VAKA IZGLEDASE CELATA RABOTA "NAKRATKO"

Se muvavme pred 2-3 meseci i se pocna na zezancija,mi se svigase,flertuvavme,PRED TOATOJ ME PRASA STO OSEKAM ZA NEGO I JAS MU KAZAV...EPA NISO POSEBNO ama posle bevme pijani i se sluci...Za eden den posle toa toj da mi se naljuti i dami kaze deka sum go iskoristila..i deka on nikogas ne me svigal,dodeka za razlika od negovite izjavi site okolku nas zboruvaa deka ne e taka i deka me sviga vistinski,a moze i me saka..Od togas odnosite ni se zaladeni,ne zboruvame,a pred toa nonstop se karavme za banalni raboti posto i dvajctata sme tvrdoglavi...Sega site mi vikaat deka on bil povreden i zatoa taka reagira celo vreme,a jas mislam deka pocnav da se zaljubuvam vo nego i sakam da mu kazam se...KAKO DA POSTAPAM?Mnogu se plasam od negovata reakcija,a sepak sakam da probam,site od drustvoto smetaat deka treba da se obidam da zboruvam so nego a i jas mislam deka ne moze site da gresat vo odnos na nas dvajca
...POMOGNETE ME,DALI IMA SANSA DA OSEKA NESTO ZA MENE I DALI DA MU KAZAM?fALA ODNAPRED...POZDRAV!!!

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Ти си го искористила? Малиот блефира,незнам почни муабет онака искрено кажи му се...ако сфати значи е паметен ако не нов лист во животот млада си...има риби во океанот

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
Ти си го искористила? Малиот блефира,незнам почни муабет онака искрено кажи му се...ако сфати значи е паметен ако не нов лист во животот млада си...има риби во океанот
јас мислам дека е и премлада...:smir:
во наше време... :star::pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom