Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Како и да е Никола, оди биди маж и раскини и. Неможеме ние да ти помогнеме како да раскинеш со некоја затоа што тоа зависи од ситуација кај секој поединечен пар: локација на раскинување, време кога ќе и раскинеш, колку сте биле блиски во врската, колку те сака, колку ти ја сакаш, дали е некоја агресивна... со еден збор ти најдобро ќе си знаеш што да и кажеш, каде да и кажеш и кога да и кажеш за да ја откачиш.

Jakov

Тато
Член од
24 јули 2005
Мислења
2.360
Поени од реакции
58
vardarce напиша:
Како и да е Никола, оди биди маж и раскини и. Неможеме ние да ти помогнеме како да раскинеш со некоја затоа што тоа зависи од ситуација кај секој поединечен пар: локација на раскинување, време кога ќе и раскинеш, колку сте биле блиски во врската, колку те сака, колку ти ја сакаш, дали е некоја агресивна... со еден збор ти најдобро ќе си знаеш што да и кажеш, каде да и кажеш и кога да и кажеш за да ја откачиш.
За секое раскинување на врска подолга од година дена според мене треба да постојат неколку пред услови(зборам за раскинување од машка страна).
Првиот и основен предуслов е раскинувачот да има јајца ОО.
За да го опишам овој момент ќе парафразирам една стара филмска реплика
”Јајца, јајца ти се полови органи, а имање муда е тоа ти е карактерна особина”.
Значи тоа е прв предуслов.
Втор е раскинувачот да има очи за да го даде погледот кој треба. Овде нераскинливо е врзан и третиот момент силен врат. За да не му паѓа главата надолу и да не гледа у врвот на кондурите него да ја гледа(очите) во очи и да и го каже тоашто го мисли.
Сите други варијанти од типот превара, праќање муабет по други и незнам што се за аматери и кукавици или познати у народот како ”плачипички”. Тие најчесто имаат потреба да се консултираат со цело маало и пола другари од влез(зграда) па да фатат нова девојка(како бекап) па да идат со старата додоека не ги фати а не подолго од две недели и после тоа да исценираат кавга по која ”мушки” ке ја отераат у пичку матер демек она е крива за се и ке и раскинат заради тоа.
Значи проверете си ја анатомијата на вашето тело пред да правите било што. Таа нема да ве издаде во ниеден случај.
Фала(и нека постои):pishtoldz

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Ќе постои Јаков засекогаш дека може да им користи на многу луѓе тука очигледно ... убаво им кажа ... плачипички е точниот збор (кај го најде ме одзема од смеење!). Значи да продолжиме со останатите, со Никола мислам дека завршивме.

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
JAS imam problem!OSAMENA SUM!!ama onaka,osamena vo ljubovta!!

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
eci^^^ напиша:
JAS imam problem!OSAMENA SUM!!ama onaka,osamena vo ljubovta!!
Како мислиш? Имаш дечко и се чувствуваш осамена или немаш дечко и се чувствуваш така? Објасни малку.

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
FortunE напиша:
Како мислиш? Имаш дечко и се чувствуваш осамена или немаш дечко и се чувствуваш така? Објасни малку.
Nemam decko,a nema nikoj od okolinava so koj bi odela...site mi se glupaci i sutraci!Se custvuvam kako ljubovta da me zapostavila,poso pred godina dena i zgresiv i toa mn!Se custvuvam kazneta!

^eli^

шат ме габри.!.
Член од
29 мај 2006
Мислења
686
Поени од реакции
1
eci^^^ напиша:
Nemam decko,a nema nikoj od okolinava so koj bi odela...site mi se glupaci i sutraci!Se custvuvam kako ljubovta da me zapostavila,poso pred godina dena i zgresiv i toa mn!Se custvuvam kazneta!
епа,немора ако си без ечко да се чувствуваш осамена..
ако не си го нашла вистинскиот,забавувај се со другарките,другарките,и така ќе ти биде интересно..
а не се секирај,ќе запознаеш и некое интересно момче,и ќе биде се ок..

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
eci^^^ напиша:
Не треба да се чувствуваш казнета. Секој осамен период не треба да го сфаќаш како казна, сите имаме такви моменти. Како може љубовта да те казни? Можеш само сама да се казниш.
Период е, ќе помине. Гледај малку посветло на нештата, излегувај, дружи се, сигурно ќе налеташ на некој кој ќе ти остави убав впечаток и ќе сфатиш дека си згрешила што си мислела така како што мислиш моментално. Ако седиш дома, нема никој да ти дојде сам на врата, да тропне и да ти понуди љубов.
Ти од старт сите си ги етикетирала како глупаци и шутраци, па секој дечко го гледаш како таков. Имаш право да избираш, тоа да. Но, не ги потценувај сите. Не можеш да кажеш дека во околината нема личност која би те привлекла, а со самото такво мислење ги отфрлаш сите потенцијални дечковци. Знам дека си во таков период кој не те мотивира со ништо да мислиш позитивно и оптимистички, но потруди се.

Член од
24 мај 2005
Мислења
957
Поени од реакции
16
eci^^^ напиша:
Иди мувај ќе ти пројде.

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Еци се ти се створа во главата така да и чувството дека си казнета поради што најверојатно си изневерила некого или си откачила, е само илучија, аутосугестија. Иди забавувај се додека можеш и ако стварно се сите шутраци мора повеќе да бидеш отворена со луѓето и да се дружиш повеќе дружење создава нови познанства кои пак создаваат нови познанства што пак мок може да доведе до запознавање на нови луѓе кои не се шутраци и глупаци.
Запомни тоа чувство тие создадено во главата, само ти мислиш дека те казнува всушност со самото тоа самата себе си се казнуваш, ослободи се од таа стега.

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
eci^^^ напиша:
Srcka nemoj taka da se custvuvas...ke najdes nekoj u skoro vreme i ke bides mn happy ne treba da gubis nadez!!!!Na site im se desava u nekoj moment da bidat osameni...Ne si kazneta ne zbori taka.Ova od iskustvo ti go kazuvam taka da DON`T WORRY BE HAPPY:kajg: !!!!

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Ај па ти Еци колку години си 16-17 на таа возраст бараш љубов? Оди таму додека си тинејџерка шетај, скитај по цела вечер, мувај се со дечковци, лапај се у паркови, оди на журки, опивај се, уживај во животот до максимум на таа возраст. Ако уште сега бараш љубов и дечко што ќе биде со тебе нон стоп ништо нема да видиш од убавото. Затоа оди изжуркај се вој викенд и кажи ни како си помина и со кого се смува.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.496
Поени од реакции
8.017
eci^^^ напиша:
Ех девојчице мала, ај и ја да пишам ред два пошто и јас се чувствувам горе доле слично како и ти деноиве.
Оди шетај, играј баскет у маало, иди на кафе со другарки кои нема да ти прават муабет за дечковци и слично. Вози ролерки или точак.
Бај д веј... ова љубофта ептен чкарт работа... од време на време ја барам, понекогаш и ја наоѓам... најчесто во погрешни личности :) но не се нервирам, идам на футбал или на партија две тринаесет дота и сфе ми е океј... гледам тв, читам ЦКМ :) А љубовта... хммм не е единствената важна работа на сфетот, и престани да ги гледаш дечковците со тие очи, на взаемно зло е тоа... сигурно има некој добар само што ти не сакаш да перцепираш... запознавај ги луѓето, флертувај, не веруем дека ќе има мушко што ќе има срце да ти мавне корпа, но и тогаш не се вознемирувај
Put a smile on your face, life would bring a better day!!!

MoNa`

Do you believe in perfection ?
Член од
18 април 2006
Мислења
1.702
Поени од реакции
6
Vaka:edno dete so mi se pusta podolgo vreme mi se javi i me zamoli da izlezime vecer onaka samo kako drugari da sme napraele muabet ne znam so ..:raz: :icon_conf Kazete mi so da pram dali treba da izlezam ili ne treba da izlezam zosto ke dobie nekoe pogresnom mislenje so prifakanjeto na ponudata da izlezime .

Член од
24 мај 2005
Мислења
957
Поени од реакции
16
MoNa` напиша:
Vaka:edno dete so mi se pusta podolgo vreme mi se javi i me zamoli da izlezime vecer onaka samo kako drugari da sme napraele muabet ne znam so ..:raz: :icon_conf Kazete mi so da pram dali treba da izlezam ili ne treba da izlezam zosto ke dobie nekoe pogresnom mislenje so prifakanjeto na ponudata da izlezime .
Ако ти се свиѓа илези, ако не, пак излези и кажи му дека сте си само другари, само глеј дамла да не го удри.

Kajgana Shop

На врв Bottom