Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

T

Tetro

Гостин
Друже јас вака се ишишав пред некој период и искрено можам да ти кажам дека на сите што се околу мене им се допадна, машки, женски, многу е лесна за местење само со восок и тераш работа.
demek sega site sakaat da te

На страна заебанција сеа иам едно питајне....
Имав анален однос со девојката. Користев кондом но одкако ејакулирав , кога се тргаше, кондомот се изваде и се распрска сперма секаде.
Мислам дека дојде во контакт со незиниот полов орган ама не сум мн мн сигурен.
Ако некој знае колкави се шансите да забрмени ако спермата дојди само во контакт со вагината би сакал да знам. Сеуште размислуваме за апчина за ден потоа али имам читано и дека мн се штетни :/ Цел ден размислуваме за тоа нз шо да прам. Дали се исплати да ризикуваме да не пија апчина или не..... дајте совет :s

btw sry за спам (ако е) али ова ми изгледаше како најсоодветно место за вакво прашање.
Друже бременоста не може да се случи со анален секс, но бидејќи анусот и вагината се многу блиску треба да се внимава. Многу лесно спермата од анусот може да потече до вагината и лесно да влезе и да ја оплоди јајце-клетката.

Останува времето да покаже.
Ne moze da se oplodi jajce kletka na toj nacin.

Aman, bidete sigurni deka znaete, pred da davate soveti na drugi.

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Да
--- надополнето: 16 септември 2012 во 15:58 ---

Ne moze da se oplodi jajce kletka na toj nacin.

Aman, bidete sigurni deka znaete, pred da davate soveti na drugi.
Иначе може да се оплоди на тој начин јајце - клетката.

А ти што не си доволно информиран тоа е друг проблем.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Да
--- надополнето: 16 септември 2012 во 15:58 ---

Иначе може да се оплоди на тој начин јајце - клетката.

А ти што не си доволно информиран тоа е друг проблем.
Ова е најновата технологија ин витро виа анус.
Не може џабе се инаетиш..

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Ова е најновата технологија ин витро виа анус.
Не може џабе се инаетиш..
5. Аналниот секс не може да предизвика бременост

Да, навистина самиот анален секс не може да предизвика бременост. Но, по завршувањето на односот, можно е спермата да го пронајде својот пат до вагината. Поради тоа што анусот и вагиналниот отвор се многу блиску, може да дојде до протекување на спермата од анусот во вагината и да се оплоди јајце клетка. Шансите за забременување на таков начин се многу мали, но сепак, не може да се каже дека не постојат.

МОЖЕ ! Е не е инает туку само го кажувам она што е точно.
Мали шанси, но сепак може.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Да бе... исто ко шо можи дури одиш по улица да помини покрај тебе автобус, да му пукни гумата, да се преврти и да загиниш на лице место.

Мали се шансите, но сепак може.

T

Tetro

Гостин
5. Аналниот секс не може да предизвика бременост

Да, навистина самиот анален секс не може да предизвика бременост. Но, по завршувањето на односот, можно е спермата да го пронајде својот пат до вагината. Поради тоа што анусот и вагиналниот отвор се многу блиску, може да дојде до протекување на спермата од анусот во вагината и да се оплоди јајце клетка. Шансите за забременување на таков начин се многу мали, но сепак, не може да се каже дека не постојат.

sekoj dopir na semeto od mazjak so atmosferata, odma se unistuvaat spermatozoidite, sto znaci, ne moze.... ili ako devojkata ima kanal pomegu analnniot otvor i vaginata, pa moze da protece ottamu, se si biva.... + kondomite (skoro sekoi od ponovive) se premackani so sloj spermicidna materija, koja gi unistuva spermatozoidite.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
sekoj dopir na semeto od mazjak so atmosferata, odma se unistuvaat spermatozoidite, sto znaci, ne moze.... ili ako devojkata ima kanal pomegu analnniot otvor i vaginata, pa moze da protece ottamu, se si biva.... + kondomite (skoro sekoi od ponovive) se premackani so sloj spermicidna materija, koja gi unistuva spermatozoidite.
Спермата преживува и до еден час надвор од телото на атмосферата

Epics™

Академски граѓанин
Член од
29 септември 2011
Мислења
1.590
Поени од реакции
3.891
Значи он праша дали може да забремени.

Одговорот е да, може, но шансите се мали.

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Mi treba pomos zaljuben sum vo edna devojka ama ona me saka kako prijatel sto da pravam
--- надополнето: 16 септември 2012 во 10:31 ---
Батали друже, батали оти ќе си ја изгубиш и како другарка. Од лично искуство.

Член од
31 јули 2012
Мислења
59
Поени од реакции
18
Значи вака: Заљубен сум во една девојка што учи со мене, другарка ми е, не многу блиска но сепак ми е. Таа моментално има дечко. Роденден правам за 1 и пол недела, дали да направам тогаш нешто во врска со ова? Девојката ја сакам не само бидејки е убава, има предобар карактер, смешна е, знае да кажи многу интересни работи и сл. Одат многу малце, 2-3 месеци, така да не е ништо сериозно со нејзиниот дечко. Помогнете!

S

Stef Bachatero

Гостин
Значи вака: Заљубен сум во една девојка што учи со мене, другарка ми е, не многу блиска но сепак ми е. Таа моментално има дечко. Роденден правам за 1 и пол недела, дали да направам тогаш нешто во врска со ова? Девојката ја сакам не само бидејки е убава, има предобар карактер, смешна е, знае да кажи многу интересни работи и сл. Одат многу малце, 2-3 месеци, така да не е ништо сериозно со нејзиниот дечко. Помогнете!
Ако сакаш да си имаш тепачка со дечко и ако си спремен за тоа слушај.Не е мој стил али сепак некогаш ќе ти се случи да посакаш таква девојка.Прво прашање е дека сакаш да ја легнеш само или сакаш да ти биде девојка?Ако сакаш да ја легнеш треба да си идиотче малку,па малку алкохол во шмекот и многу хумор и тоа пуштање да ти биде без да она осети дека е така.Ако сакаш да ти е девојка собери се себеси и прашај ја директно:Колкави ми се шансите да бидеш моја?Но пред тоа направи муабет и релаксирај ја нека биде во комфорт зона со тебе за да можеш да се пуштиш во напад.Но за да стигнеш до тој стадиум во нејзината глава треба да има мисли за тебе,а сега моментално нема.Така да потребни ти се 3 месеци за тоа секој месец да бидеш по сексуално агресивен.А тоа значи да почнеш да ја допираш и да ескалираш секој пат.Допир како на рака,за образи,па бакнежи и се што ќе ја натера да почне да мисли за тебе како потенцијален партнер.
Не преферирам да растурам нешто али сепак пробај зашто да не :)

Lucio

титула по желба
Член од
26 јуни 2006
Мислења
871
Поени од реакции
41
Заеби. Дури и да биде нешто.... ризично е, заебано е. И да те засака, и да мислиш дека е 100% твоја и дека ти е верна... ќе те удри у глава. Ако можела претходно да го изневери дечкото со тебе, зошто не би можела да те изневери тебе со друг. Ако можеш да живееш со тоа, слободно. Пробај се.
А пази, и ова со растурањето. Karma is a bitch!

И ја имам едно прашање:
„Те сакам. Ама кога и да ме прегрнеш, да ме погалиш... вријам од внатре.“ Демек не и било убаво.
Што сака?

Член од
27 февруари 2011
Мислења
66
Поени од реакции
30
Прва работа: врска меѓу двајца кои учат заедно не успева 90% од случаевите, па едноставно не е вреден ризикот.
Втора работа: сигурен сум дека може да ти намести више него 2-3 нејзини другарки што е полна капа.
Трета работа:ако одржиш контакт со нејзе, после одредено време ќе ја клецнеш на другарска база(подобро од ова...незнам)
П.С. заеби љубов, претпоставувам дека немаш поише од 18 год (не дека ја поголем) што значи ти е време да ебеш а не да сакаш
Се најдобро(y)

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Ако „учи“ со тебе, значи дека сте основно или средно училиште. Со други зборови: не знаеш што е тоа љубов, туку таа ти го зголемува крвниот притисок и апаратчето за мерење, како што е и за очекување.

Како и да е, таа си има друг тип. Тука не треба да се мешаш, но може да ѝ кажеш нешто како „Лично ми е многу криво што си со тој тип, зашто да не беше со него, јас ќе ти се пуштев“. И толку од муабет со неа. Потоа, вдади се на ќарување на други девојки, зашто оваа не е достапна за тебе, како и да сакаш да ја вртиш работата. И ако се обидеш да ѝ се пуштиш додека таа е формално со тој дечко, само ќе си направиш проблем, а и нејзе.

Ако треба да бидете заедно, ќе бидете, ама во друга ситуација, кога и ти и таа ќе бидете други луѓе (читај: повозрасни и променети). За сега, таа има дечко, а ти немаш девојка - таа е малку понапред од тебе. Гледај да ја стасаш, т.е. најди си девојка за себе, за да видиш како е. Главно ќе се сведува на физички контакти (лапање/драпање/сексање - дај боже), ама и тоа мора да се научи.

Поздрав и со лесно..

Kajgana Shop

На врв Bottom