T
Tetro
Гостин
demek sega site sakaat da teДруже јас вака се ишишав пред некој период и искрено можам да ти кажам дека на сите што се околу мене им се допадна, машки, женски, многу е лесна за местење само со восок и тераш работа.
На страна заебанција сеа иам едно питајне....
Имав анален однос со девојката. Користев кондом но одкако ејакулирав , кога се тргаше, кондомот се изваде и се распрска сперма секаде.
Мислам дека дојде во контакт со незиниот полов орган ама не сум мн мн сигурен.
Ако некој знае колкави се шансите да забрмени ако спермата дојди само во контакт со вагината би сакал да знам. Сеуште размислуваме за апчина за ден потоа али имам читано и дека мн се штетни :/ Цел ден размислуваме за тоа нз шо да прам. Дали се исплати да ризикуваме да не пија апчина или не..... дајте совет :s
btw sry за спам (ако е) али ова ми изгледаше како најсоодветно место за вакво прашање.
Ne moze da se oplodi jajce kletka na toj nacin.Друже бременоста не може да се случи со анален секс, но бидејќи анусот и вагината се многу блиску треба да се внимава. Многу лесно спермата од анусот може да потече до вагината и лесно да влезе и да ја оплоди јајце-клетката.
Останува времето да покаже.
Aman, bidete sigurni deka znaete, pred da davate soveti na drugi.