Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Abe vrsi pregolema kontrola vrz mene saka da znae kade se dvizam, koga iskacam, koga se vrakam, so koj tocno sum, kade sum, zosto sum .......... nnikad ne krenal raka na mene problemite koi gi imam so nego se okolu ovie raboti ako ne mu se dopaga nekoj drugar ili drugarka so se druzam so nea ili nego togas ke mi pravi problemi so se druzam so nego ne e vazno dali ja sakam ili ne .......
Тоа не е љубомора...туку контрола. Можеби не ти дава да дишеш со тоа, али не го праи од шо не се грижи за тебе. Си му кажала ли ти него као прво и прво?

Член од
29 септември 2011
Мислења
6
Поени од реакции
1
На еден начин и си виновна што допушташ. Разбирам компромис и све ама ако тој цело време те гази а ти му допушташ а притоа тоа те прави несреќна, вината е делумно твоја. Омаловажување и такви ствари не се ич у ред, речи му дека тоа така не иде. Ако продужи по старо, тури му пепел. Сфаќам љубав е тешко да се преболи, но мораш еден момент од животот да жртвуваш за да потоа испливаш на површината. 2ипол години се веќе сериозно, па ќе треба да се сконцентрираш на второто. Имаш блиски пријатели? тие ќе те разберат. Мајка татко истотака.
Со среќа:)[
На еден начин и си виновна што допушташ. Разбирам компромис и све ама ако тој цело време те гази а ти му допушташ а притоа тоа те прави несреќна, вината е делумно твоја. Омаловажување и такви ствари не се ич у ред, речи му дека тоа така не иде. Ако продужи по старо, тури му пепел. Сфаќам љубав е тешко да се преболи, но мораш еден момент од животот да жртвуваш за да потоа испливаш на површината. 2ипол години се веќе сериозно, па ќе треба да се сконцентрираш на второто. Имаш блиски пријатели? тие ќе те разберат. Мајка татко истотака.
Со среќа:)
se bi mozela da smenam kaj nego no ova nemozam nikako neznam dali toa go pravam pogresno no ne mi uspeva ....pregolemas ljubov ima megu nas edistvenata licnost e toj koga ke ostanam sama..... gi ima najubavite osobini sto moze da gi posedva masko no i losi isto taka ....
--- надополнето: Sep 29, 2011 2:29 PM ---
Тоа не е љубомора...туку контрола. Можеби не ти дава да дишеш со тоа, али не го праи од шо не се грижи за тебе. Си му кажала ли ти него као прво и прво?
Deka mi smeta toa??? ........ dzabe prazni vetuvanja !!!

С

Сатори

Гостин
Некоја личност има добри и лоши страни? :eek:
Сериозно сега, премери ги на вага работите кои што ти се битни и кои што ги добиваш и оние кои ти се битни а ги губиш и направи ја математиката.Врската и љубовта се многу едноставни, ако ги преточиш емоциите во економска или правна анализа, е сега дали го сакаш тоа или не е битното.А не тоа дека он се обидува да те контролира, нит си прва, нит ќе бидеш последна, крај краева од тебе зависи како си се поставила кон типот.

S

Shellshock nam67

Гостин
Abe vrsi pregolema kontrola vrz mene saka da znae kade se dvizam, koga iskacam, koga se vrakam, so koj tocno sum, kade sum, zosto sum .......... nnikad ne krenal raka na mene problemite koi gi imam so nego se okolu ovie raboti ako ne mu se dopaga nekoj drugar ili drugarka so se druzam so nea ili nego togas ke mi pravi problemi so se druzam so nego ne e vazno dali ja sakam ili ne .......
ovde vejke se raboti za negova nesigurnost deka moze da te izgubi moze najverojatno toa e pricinata.
za da bide preterano opsesiven treba da ima nekoj motiv, pricina, da pocustvuva deka mu se pustas na drugi maski vo toj slucaj postojano ce te kontrolira.
i drugo som zensko namisli nisto ne go sprecuva ne kolku da e lubomoren ili da pravi kontrola.(edna moja drugarka go napravi tokmu toa tipot i bese bolno lubomoren ova vide nevide prva prilika mu staj rokcinja h hahh ah h )
sepak porazgovaraj so nego. ako i natamu tera po staro baraj drug.

Член од
29 септември 2011
Мислења
6
Поени од реакции
1
Mnogu pati sum napravila taka sum probala da gi izmeram dobrite i losite raboti mozebi ima stvarno osobini so koi bi go napustila uste koga pocnaa ovie problemi no dobrite osobini me dodrzaa do tuka ........ no ne za mn zosto veke mi e prekipeno :S ednostavno sum nekako izmorena

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Mnogu pati sum napravila taka sum probala da gi izmeram dobrite i losite raboti mozebi ima stvarno osobini so koi bi go napustila uste koga pocnaa ovie problemi no dobrite osobini me dodrzaa do tuka ........ no ne za mn zosto veke mi e prekipeno :S ednostavno sum nekako izmorena
Мене ми изглеа дека си бараш причина да го одкачиш.

S

Shellshock nam67

Гостин
ne te cini nisto eden muabet bibva ne biva
ne biva teraj dajle
ili trpi ili seci od koren treto nema :)

Член од
29 септември 2011
Мислења
6
Поени од реакции
1
Член од
29 септември 2011
Мислења
6
Поени од реакции
1
Ах шо си тиии... :) Одкачи го и пробај да не чуствуваш вина и каење. Не си барај истомисленици на форум за да си оправдаш дејствиата.
Ahahaha LELE....... AJ ke pisam pak ako pak mi dojde preku glava ili mozda nekoja ubava slucka :D ne se znae

Член од
29 септември 2011
Мислења
2.137
Поени од реакции
2.325
Aj da si kazam i jas makite :) znaci na facebook sum mnogu silen vospostavuvam mkontakt so mnogu ubavi devojcinja od moeto mesto ama koga ke dojde vreme da se vidime se zbrkuvam celiot pocrvenuvam se tremosuvam ednostavno zaboravam da disam :)

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.730
Поени од реакции
13.471
Aj da si kazam i jas makite :) znaci na facebook sum mnogu silen vospostavuvam mkontakt so mnogu ubavi devojcinja od moeto mesto ama koga ke dojde vreme da se vidime se zbrkuvam celiot pocrvenuvam se tremosuvam ednostavno zaboravam da disam :)
Lad, stop playing virtual games and start talking to girls. Seriously.

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Дрмни од дома 3-4 ракии за да се опуштиш. Може не звучи сериозно ама тоа е најдобриот совет што ќе го добиеш.
И земи искачај повеќе, како очекуваш да се навикнеш на жени коа само виртуелно ги запознаваш. Не е реално.

S

Stef Bachatero

Гостин
Девојките сакаат опуштени машки што знаат муабет да прават и виртуелно и реално.Нема срам кога си со било која девојкабзатоа што се срамиш од тоа.што си ти.Сигурно си немал девојка до сега или си несигурен во своите квалитети.Машко си треба да имаш став,треба.да мислиш малку на себе за кога ќе бидеш со било која девојка се претставиш во најдобеќро светло.Збори за теми интересни,трачеви,музика,облека интерсни работи не за некој машки работи,како фалење,колку женски си поминал и работи кој ги збориш со другарите.

Kajgana Shop

На врв Bottom