Офффф ... ајде и јас да си ја кажам маката, за тоа се регистрирав иако редовно ве читам.
Ми се случи првиот сексуален однос, се погоди со типка помала од мене ама поискусна а јас неискусен. Глупо ми беше да и кажам дека ми прв пат, и вртев филмови - знаете стандард ко секое машко. Само да кажам дека типката не ми е девојка, се договоривме да бидеме seks buddies . И почнуваме, а она е една напалена тинејџерка која едвај чека да ја прескокне предиграта и на главното да отиде. Не дека сум јас нешто мн постар од нејзе, ама барем си ги контролирав хормоните. Катастрофа, самиот чин траеше мн кратко, ако можеше да се каже чин. Претходно јас од возбуда цела ноќ немав спиено, ненаспан под притисок и тако даље. Што се вели се обрукукав, меѓутоа тука читав на темата "Колку време траеше вашиот прв секс", мојот чин не беше ништо поразличен од другите што го пишале (мала утеха) . Видов слични ситуации на мојата, неискусен дечко, искусна типка, самиот чин неколку минути, живи срамови и тн.
Девојкава примети дека нешто не иде не е у ред, едноставно во мене проработе машкото его, неможев бе да и признаам дека ми е прв пат, јебига . И и реков дека имам девојка (ЗНАМ ГРЕШКА ), затоа ми е тешко не ми иде , демек неможам да ја изварам, немам срце за тоа. Ми се врти она и ми вика па и јас имам дечко, ама сеуште со него немам односи на почеток сме. Ај сеа ... на крај потрошивме пакетче кондоми, јас жив срам невиден, ми идеше во земја да пропаднам.
Даун сум некако многу, од поискусните ако може некој совет како да се обели образот. Да не биде пак да отидам кај нејзе и истото . Помагајте, ако сеуште може . :/