Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

MunichBastards

Red Scouser
Член од
9 август 2011
Мислења
154
Поени од реакции
78
Првиот пат ја викнав на кафе пред 2 недели - ме одби.. Ладно и било надвор, настината била, не и бил денот. Денес пак ја викнав на кафе. Многу "рано" сум и предложил. На роденден била.

:unsure:
Сега пред 15 мин и викам дали е слободна вечер (ова и го пишувам на фејсбук на чат ...) ... ЌУТИ !! Не ми пишува .. А глеам таму остава на другарки по ѕидови песни и слични срања.

Па кој и е нејзе курац бе ?!?

S

Stef Bachatero

Гостин
she's playing hard to get,you play catch me if you can.Продолжи си напред и не се замарај,имај живот освен не и игнорирај.

MunichBastards

Red Scouser
Член од
9 август 2011
Мислења
154
Поени од реакции
78
she's playing hard to get,you play catch me if you can.Продолжи си напред и не се замарај,имај живот освен не и игнорирај.
Не знам што да праам брат. Дали да ја баталам или да оставам а помине некое време ...

Nymphadora

Емоцинално незрело џубре
Член од
2 февруари 2009
Мислења
986
Поени од реакции
1.672
slugje jas ne sum zadovolna u seksualniot zivot aj nekako pomognete mi?:((
ајде машки пишујте во инбокс :D девојчето има проблем.. :pos: шалаа !

има решение ..
КОМУНИКАЦИЈА
треба да си поразговараш со дечко ти .. треба да му кажеш што сакаш... како сакаш.. што не ти се свиѓа .. да пробате некои нови работи да слушеш и он што има да каже... пошо не е битен само твојот ќеиф или само неговиот.. ако успеете да се усогласите тогаш супер... ако не... inbox :P:D

Мортидо

занаетчија дете
Член од
15 февруари 2009
Мислења
1.874
Поени од реакции
1.087
Сега пред 15 мин и викам дали е слободна вечер (ова и го пишувам на фејсбук на чат ...) ... ЌУТИ !! Не ми пишува .. А глеам таму остава на другарки по ѕидови песни и слични срања.

Па кој и е нејзе курац бе ?!?
Колку години има типката?Можеш вака да напраиш:
1.Биди ’’досаден’’ неколку дена да и се ’’кренат акциите’’,нејзи ќе и се праи ќефот,ќе се праи недопирлива.После тоа мавни ја од земја,т.е. прекини секаков контакт.Тоа може да ја изнервира и да се прашува што е работата.Топката може да премине кај тебе,но доколку има и други удварачи нема толку да и падне егото.Хауевер....
2.Еден ден зазборија,три дена игнор.После пак зазборија,четири дена игнор.Да не те осети дека си многу загреан.
3.Кој и е*е матер.

MunichBastards

Red Scouser
Член од
9 август 2011
Мислења
154
Поени од реакции
78
Колку години има типката?Можеш вака да напраиш:
1.Биди ’’досаден’’ неколку дена да и се ’’кренат акциите’’,нејзи ќе и се праи ќефот,ќе се праи недопирлива.После тоа мавни ја од земја,т.е. прекини секаков контакт.Тоа може да ја изнервира и да се прашува што е работата.Топката може да премине кај тебе,но доколку има и други удварачи нема толку да и падне егото.Хауевер....
2.Еден ден зазборија,три дена игнор.После пак зазборија,четири дена игнор.Да не те осети дека си многу загреан.
3.Кој и е*е матер.
Чатот на фејсбук ме заебава, па пораката ми стигна после 1 саат. Значи и реков, како стоиш за вечер со слободно време .. И ми пишала ('' пааа со клас до град ќе одам, забораив да ти вратам вчера касно (касно дошла од роденден) го видов и ме мрзеше да ти враќам хахаха'' (вчера ја викнав на кафе али не ми врати)) .. И има 16 години, јас имам 17, а учиме во ист клас .. тоа е тоа .. И сеа и реков коа ќе излеземе јас и ти, глеам некако ме откачуваш (ама со смајлиња да не испадне премногу агресивно хаха) и не ми врати ..

Alan Shearer

Newcastle
Член од
6 јули 2011
Мислења
388
Поени од реакции
136
Чатот на фејсбук ме заебава, па пораката ми стигна после 1 саат. Значи и реков, како стоиш за вечер со слободно време .. И ми пишала ('' пааа со клас до град ќе одам, забораив да ти вратам вчера касно го видов и ме мрзеше да ти враќам хахаха'' (вчера ја викнав на кафе али не ми врати)) .. И има 16 години, јас имам 17, а учиме во ист клас .. тоа е тоа .. И сеа и реков коа ќе излеземе јас и ти, глеам некако ме откачуваш (ама со смајлиња да не испадне премногу агресивно хаха) и не ми врати ..
Brat tipkava iskreno saka da ja molis ;) ja mrzelo da vraka haha batali ja ima i drugi devojki ovaa moze da ti gi skine nervite ;)

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Чатот на фејсбук ме заебава, па пораката ми стигна после 1 саат. Значи и реков, како стоиш за вечер со слободно време .. И ми пишала ('' пааа со клас до град ќе одам, забораив да ти вратам вчера касно (касно дошла од роденден) го видов и ме мрзеше да ти враќам хахаха'' (вчера ја викнав на кафе али не ми врати)) .. И има 16 години, јас имам 17, а учиме во ист клас .. тоа е тоа .. И сеа и реков коа ќе излеземе јас и ти, глеам некако ме откачуваш (ама со смајлиња да не испадне премногу агресивно хаха) и не ми врати ..
Првиот и вториот болд никако не ми е јасен...а третиот болд,кога веќе се осеќаш заебан зошто да не излезе агресивно?

MunichBastards

Red Scouser
Член од
9 август 2011
Мислења
154
Поени од реакции
78
Првиот и вториот болд никако не ми е јасен...а третиот болд,кога веќе се осеќаш заебан зошто да не излезе агресивно?
Учиме во ист клас .. ќе испадне со деца кои учат со мене и со нејзе .. Шо е нејасно ??
Зашо заебано да се осеќам??? Не ми е девојка па да ме изварала со друг па да се осеќам заебано ..

Мортидо

занаетчија дете
Член од
15 февруари 2009
Мислења
1.874
Поени од реакции
1.087
Чатот на фејсбук ме заебава, па пораката ми стигна после 1 саат. Значи и реков, како стоиш за вечер со слободно време .. И ми пишала ('' пааа со клас до град ќе одам, забораив да ти вратам вчера касно го видов и ме мрзеше да ти враќам хахаха'' (вчера ја викнав на кафе али не ми врати)) .. И има 16 години, јас имам 17, а учиме во ист клас .. тоа е тоа .. И сеа и реков коа ќе излеземе јас и ти, глеам некако ме откачуваш (ама со смајлиња да не испадне премногу агресивно хаха) и не ми врати ..
Ајде пробај со советот под 1.Дигни ја ептен високо и после тресни ја од земја.Нејзи ќе и се дига егото,ќе мисли дека е центар на светот,но ко ќе и мавнеш игнор ќе се избедира,ќе се прашува зошто веќе не ти е интересна,што и е проблемот бла бла. и ќе почне она да се интересира за тебе да не си нашол друга и сл.Сепак има 16 годинки,можеш да ја моташ како сакаш ;)

MunichBastards

Red Scouser
Член од
9 август 2011
Мислења
154
Поени од реакции
78
Ајде пробај со советот под 1.Дигни ја ептен високо и после тресни ја од земја.Нејзи ќе и се дига егото,ќе мисли дека е центар на светот,но ко ќе и мавнеш игнор ќе се избедира,ќе се прашува зошто веќе не ти е интересна,што и е проблемот бла бла. и ќе почне она да се интересира за тебе да не си нашол друга и сл.Сепак има 16 годинки,можеш да ја моташ како сакаш ;)
Ќе пробам, али што знам .. кога ќе размислам, до сега доволно ја дигав високо .. можеби сега е моментот за трескање, наредниве денови. :icon_lol:... Можеби и стварно не е заентересирана, може ме смета за другар, не знам.
Иначе ми изгледа обратна ситуацијата во моментов, она е тоаа што ме мота како сака. :icon_mrgr:

Еве, сеа ми пиша, зашто сакаш толку да се видиме ? Е сеа стварно не знам што да мислам веќе .. Аееее, ебате женските суштества ебате .. :pos:
И пишав.. де бе, зашо сакам, онака сакам .. :icon_mrgr:

Kajgana Shop

На врв Bottom