Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Значи јас незнаев дека има дечко, не кажа ! После се испушто. И btw ја прашав , кога имаш дечко што не го правиш ова со него ? Одговорот беше, на почеток биле сеуште не сакала да го извалка ... или млад бил нешто така во тој стил даде одговор .
Нема дечко, те лаже

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.610
па имала дечко ете тоа не ми е јасно што бара овој со неа и тоа прв пат му е.
Па мора од негде да почне, а оваа прилика богами е и повеќе од добра за тоа а богами и за "тренинг";)

Он: Друже незнам што се замараш, тебе ти било прв пат си видел како е и сеа учи од грешките, пробувај различни пози(можда одредена поза повеќе те стимулира и побрзо свршаваш) а и со тек на време ќе ти стане рутина и самиот акт ќе трае повеќе и повеќе и после тоа дури може и настран да станеш а во некои екстремни ситуации може и да сакаш да се пребациш на машкиот пол али тоа нема да се деси пошто треба сексуално да општиш со мнооогу девојки за да после самиот секс со девојка да не те пали(шала) :D

Член од
23 октомври 2011
Мислења
887
Поени од реакции
2.207
Пер. Искрено, не знам дали да те карам или да ти даам рака шо не си признал :D:D
Него, викај ја следниот пат кај тебе, на своја територија, тоа ќе ти даде самопоуздање. (Не знам зашо али претпоставив дека си кај неа). Пробувај да се фокусираш поише на нејзе него на себе. И што и да правиш НЕ РЕКРЕИРАЈ СЕ ШТО СЕ СЛУЧУВА ВО МОМЕНТОТ ВО ТВОЈАТА ГЛАВА.
Зголемувањето на нивото на свест на што уствари правиш (uhh, за сексот зборам) само ти праи проблем со издржувањето на “маратонот“. Биди самоуверен и тоа е тоа. Рестото е дали ќе успееш да истренираш само контрола а тоа се стекнува со пракса.

едит: океј сеа приметив дека уствари си пишал дека си бил кај неа, така да погодив :)
едит2: не е лошо ни да читнеш малце теорија и “финти“ на нет пред да биде вториот encounter, само немој да ги зимаш здраво за готово, битно ќе ти направат лажен плацебо ефект во мозокот да се осеќаш поспремен
Ти благодарам многу друже ! Ајде чекам уште некој да пише, со различни совети ве молам !

Alan Shearer

Newcastle
Член од
6 јули 2011
Мислења
388
Поени од реакции
136
Офффф ... ајде и јас да си ја кажам маката, за тоа се регистрирав иако редовно ве читам.

Ми се случи првиот сексуален однос, се погоди со типка помала од мене ама поискусна а јас неискусен. Глупо ми беше да и кажам дека ми прв пат, и вртев филмови - знаете стандард ко секое машко. Само да кажам дека типката не ми е девојка, се договоривме да бидеме seks buddies . И почнуваме, а она е една напалена тинејџерка која едвај чека да ја прескокне предиграта и на главното да отиде. Не дека сум јас нешто мн постар од нејзе, ама барем си ги контролирав хормоните. Катастрофа, самиот чин траеше мн кратко, ако можеше да се каже чин. Претходно јас од возбуда цела ноќ немав спиено, ненаспан под притисок и тако даље. Што се вели се обрукукав, меѓутоа тука читав на темата "Колку време траеше вашиот прв секс", мојот чин не беше ништо поразличен од другите што го пишале (мала утеха) . Видов слични ситуации на мојата, неискусен дечко, искусна типка, самиот чин неколку минути, живи срамови и тн.

Девојкава примети дека нешто не иде не е у ред, едноставно во мене проработе машкото его, неможев бе да и признаам дека ми е прв пат, јебига . И и реков дека имам девојка (ЗНАМ ГРЕШКА ), затоа ми е тешко не ми иде , демек неможам да ја изварам, немам срце за тоа. Ми се врти она и ми вика па и јас имам дечко, ама сеуште со него немам односи на почеток сме. Ај сеа ... на крај потрошивме пакетче кондоми, јас жив срам невиден, ми идеше во земја да пропаднам.

Даун сум некако многу, од поискусните ако може некој совет како да се обели образот. Да не биде пак да отидам кај нејзе и истото . Помагајте, ако сеуште може . :/
Brat udari nekoj konjak polesno ke ti bide vaka psihata te tepa, so tek na vreme nema da imas problemi ama sekoj pocetok e takov, zatoa nema sto da se plasis kaj site e takov pocetokot ;)a podobro priznaj i ona malku ke te poduci ako e iskusna ;)

Член од
23 октомври 2011
Мислења
887
Поени од реакции
2.207
Brat udari nekoj konjak polesno ke ti bide vaka psihata te tepa, so tek na vreme nema da imas problemi ama sekoj pocetok e takov, zatoa nema sto da se plasis kaj site e takov pocetokot ;)a podobro priznaj i ona malku ke te poduci ako e iskusna ;)
Сеа незнам колку е искусна, ама дефинитивно поискусна од мене. И сега што викате да и признаам дека ми било првпат, тогаш ќе испадне дека сум ја излажал, незнам на тоа како ќе реагира ...

Alan Shearer

Newcastle
Член од
6 јули 2011
Мислења
388
Поени од реакции
136
Сеа незнам колку е искусна, ама дефинитивно поискусна од мене. И сега што викате да и признаам дека ми било првпат, тогаш ќе испадне дека сум ја излажал, незнам на тоа како ќе реагира ...
Mavaj konjak i ne se zamaraj uzivaj,gledaj na tebe da ti bide ubavo :pos: priznaj sigurno nema da se naluti

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Ако признаеш или ќе те шутне пошо си ја лажел, или пошо ќе сфати дека ќе треба многу 5 минутни сексови да има со тебе дур се навикнеш.
У секој случај ќе те шутне.

Член од
23 октомври 2011
Мислења
887
Поени од реакции
2.207
Ако признаеш или ќе те шутне пошо си ја лажел, или пошо ќе сфати дека ќе треба многу 5 минутни сексови да има со тебе дур се навикнеш.
У секој случај ќе те шутне.
Тоа е тоа, ама ако некако и признаам може ќе се нафати да се испраксираме. Ако не и признаам и ќе види и на друго идење дека ќе има со мене краток секс, па дефинитивно ќе ме шутне ...
--- надополнето: Oct 23, 2011 9:13 PM ---
Иначе да напоменам, мене ми изгледа типката како малце нимфо кризира за секс. Си признава дека ја пукаат страшни кризи ...

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Тоа е тоа, ама ако некако и признаам може ќе се нафати да се испраксираме. Ако не и признаам и ќе види и на друго идење дека ќе има со мене краток секс, па дефинитивно ќе ме шутне ...
Ондак признај и пробувајте да имате повеќе предигра да се навикнеш да бидете голи.
Тоа е се шо моеш вака теоретски да го добиеш како помош.

Иначе да напоменам, мене ми изгледа типката како малце нимфо кризира за секс. Си признава дека ја пукаат страшни кризи ...
Топ :D

Член од
23 октомври 2011
Мислења
887
Поени од реакции
2.207
Mavaj konjak i ne se zamaraj uzivaj,gledaj na tebe da ti bide ubavo :pos: priznaj sigurno nema da se naluti
Ха ха ха добро што немаме заеднички пријатели и не ми е од населба, така што не му ја мислам дали може да се дознае низ цело маало . :DDD
--- надополнето: Oct 23, 2011 9:16 PM ---
Ондак признај и пробувајте да имате повеќе предигра да се навикнеш да бидете голи.
Тоа е се шо моеш вака теоретски да го добиеш како помош.

Топ :D
Ти благодарам друже. Друго чаре нема . :)

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Па и јас истото ја прашав, кога имаш дечко што не го правиш ова со него ? Одговорот беше, на почеток биле сеуште не сакала да го извалка ... или млад бил нешто така во тој стил даде одговор .
ти како сакаш прави си :) не знам ти како би се чувствувал така девојката што ќе ја имаш да ти направи, мислам стави сe на местото на дечкото нејзин. не е убаво такво нешто да правиш. А не сакаш и тој прв пат да го направиш со девојка што ќе ја сакаш и ќе ја имаш?
Вака на вас машкиве гледам интересна ви е приказната на дечково, ама за миг ставете се на местото на другиот, како би се чувствуале ли тогаш?

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
ти како сакаш прави си :) не знам ти како би се чувствувал така девојката што ќе ја имаш да ти направи, мислам стави сe на местото на дечкото нејзин. не е убаво такво нешто да правиш. А не сакаш и тој прв пат да го направиш со девојка што ќе ја сакаш и ќе ја имаш?
Вака на вас машкиве гледам интересна ви е приказната на дечково, ама за миг ставете се на местото на другиот, како би се чувствуале ли тогаш?
Она треба да му ја мисли

Kajgana Shop

На врв Bottom