Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Ќе пробам, али што знам .. кога ќе размислам, до сега доволно ја дигав високо .. можеби сега е моментот за трескање, наредниве денови. :icon_lol:... Можеби и стварно не е заентересирана, може ме смета за другар, не знам.
Иначе ми изгледа обратна ситуацијата во моментов, она е тоаа што ме мота како сака. :icon_mrgr:

Еве, сеа ми пиша, зашто сакаш толку да се видиме ? Е сеа стварно не знам што да мислам веќе ..:pos:
И пишав.. де бе, зашо сакам, онака сакам .. :icon_mrgr:
Бот, она те мота, ти се срамиш. Еб*ти мушкото, за тоа те мота.

“Зашо толку сакаш да се видиме?“
-“Де бе, зашо сакам, онака сакам“

Епа заслужуваш.

MunichBastards

Red Scouser
Член од
9 август 2011
Мислења
154
Поени од реакции
78
Бот, она те мота, ти се срамиш. Еб*ти мушкото, за тоа те мота.

“Зашо толку сакаш да се видиме?“
-“Де бе, зашо сакам, онака сакам“

Епа заслужуваш.
Добро ај .. Ти како ќе "реагираш" ? Ќе и кажеш на фб чат.. Сакам да те имам за женска ? Глеаш дека ја мољакам за едно ебано кафе.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Добро ај .. Ти како ќе "реагираш" ? Ќе и кажеш на фб чат.. Сакам да те имам за женска ?
“Сакам да те иам за женска??“
НЕ, ќе и пишеш било што, само не нешо такво глупо...или “онака“ пошо ЗНАЕ она шо сакаш, ЗНАЕШ ти шо сакаш, а никој не го кажува
епа како рачунаш да те сфати сериозно?

пер? Кај ти е креативноста? Оригиналноста? Хуморот? САМОУВЕРЕНОСТА?
жените сакаат самоуверени машки, едноставно, не си таков
муабетот е прост - храброст, муда, опуштеност и ХУМОР (и комплименти као да кажуваш)
тоа ти фали

ја на твое место би и дал комплимент на нејзиниот интелект или нешто што покажува дека имаш приврзаност со неа (интелект шо 100% го нема, али битно не покажуваш дека се ложиш на нејзиното тело) поточно нешо од типот “ми се сфиѓа како размислуваш / не си како другите женски / сакам да сум во твое друштво“ па и макар по некое време да убациш и суптилен коментар од типот “многу природно се смееш / одсекогаш сум сакал да иам <нејзината_боја_на_очи> боја на очи

шо машки ке бевте...
ај да не те хејтам ептен, се ова се вежба, али НИШТО не праиш ако не си самоуверен и при самото четување со неа те фаќа трема
ако нишо друго вежбај на неа
и не се депресирај ако те корпоса, пошо у години е кога бара ПОСТАРИ машки (не се изненадуј ако се затрескала у педофил)

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.706
Поени од реакции
13.376
“Сакам да те иам за женска??“
НЕ, ќе и пишеш било што, само не нешо такво глупо...или “онака“ пошо ЗНАЕ она шо сакаш, ЗНАЕШ ти шо сакаш, а никој не го кажува
епа како рачунаш да те сфати сериозно?

пер? Кај ти е креативноста? Оригиналноста? Хуморот? САМОУВЕРЕНОСТА?
жените сакаат самоуверени машки, едноставно, не си таков
муабетот е прост - храброст, муда, опуштеност и ХУМОР (и комплименти као да кажуваш)
тоа ти фали

ја на твое место би и дал комплимент на нејзиниот интелект или нешто што покажува дека имаш приврзаност со неа (интелект шо 100% го нема, али битно не покажуваш дека се ложиш на нејзиното тело) поточно нешо од типот “ми се сфиѓа како размислуваш / не си како другите женски / сакам да сум во твое друштво“ па и макар по некое време да убациш и суптилен коментар од типот “многу природно се смееш / одсекогаш сум сакал да иам <нејзината_боја_на_очи> боја на очи

шо машки ке бевте...
ај да не те хејтам ептен, се ова се вежба, али НИШТО не праиш ако не си самоуверен и при самото четување со неа те фаќа трема
ако нишо друго вежбај на неа
и не се депресирај ако те корпоса, пошо у години е кога бара ПОСТАРИ машки (не се изненадуј ако се затрескала у педофил)
Тооо Status!!!
Munich, пеер имаш 2 излеза од твојот проблем со твој став. Или ќе се изгориш и ќе го сфатиш човеков горе што сакаше да ти го каже или таа ќе прифати, ќе одите некое време и ќе види неинвенитивност во врската и пак ќе те откачи, ама овој пат навистина ќе боли и можеби гордоста или стравот нема да те натера да го ослушаш човеков горе.
Цурите сакаат самоуверееност, не им треба многу кеш, набилдани геџовци, Гучи кожњак и не знам што. Трагаат по самоувереност, стабилност во ставови. Ако товите ставови со нејзините се косат (т.е. се ствара некоја си тампон зона која ни ти ни таа не знаете да ја елиминирате) пиши му крст

Член од
15 јули 2011
Мислења
201
Поени од реакции
117
Сега пред 15 мин и викам дали е слободна вечер (ова и го пишувам на фејсбук на чат ...) ... ЌУТИ !! Не ми пишува .. А глеам таму остава на другарки по ѕидови песни и слични срања.

Па кој и е нејзе курац бе ?!?
Тоа ти е учтив начин да ти каже дека не е заинтересирана (ако ја знаеш подолго време).

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Ајде пробај со советот под 1.Дигни ја ептен високо и после тресни ја од земја.Нејзи ќе и се дига егото,ќе мисли дека е центар на светот,но ко ќе и мавнеш игнор ќе се избедира,ќе се прашува зошто веќе не ти е интересна,што и е проблемот бла бла. и ќе почне она да се интересира за тебе да не си нашол друга и сл.Сепак има 16 годинки,можеш да ја моташ како сакаш ;)
Tие тинејџерки се најзаебани:icon_lol: Неможеш на крај да искочиш со таквите..мисли дека све знае, а уствари е најглупо створење на свет :icon_lol:

MunichBastards

Red Scouser
Член од
9 август 2011
Мислења
154
Поени од реакции
78
Tие тинејџерки се најзаебани:icon_lol: Неможеш на крај да искочиш со таквите..мисли дека све знае, а уствари е најглупо створење на свет :icon_lol:
Не си далеку од вистината пријателче. (y) :icon_mrgr:

Член од
23 октомври 2011
Мислења
887
Поени од реакции
2.207
Офффф ... ајде и јас да си ја кажам маката, за тоа се регистрирав иако редовно ве читам.

Ми се случи првиот сексуален однос, се погоди со типка помала од мене ама поискусна а јас неискусен. Глупо ми беше да и кажам дека ми прв пат, и вртев филмови - знаете стандард ко секое машко. Само да кажам дека типката не ми е девојка, се договоривме да бидеме seks buddies . И почнуваме, а она е една напалена тинејџерка која едвај чека да ја прескокне предиграта и на главното да отиде. Не дека сум јас нешто мн постар од нејзе, ама барем си ги контролирав хормоните. Катастрофа, самиот чин траеше мн кратко, ако можеше да се каже чин. Претходно јас од возбуда цела ноќ немав спиено, ненаспан под притисок и тако даље. Што се вели се обрукукав, меѓутоа тука читав на темата "Колку време траеше вашиот прв секс", мојот чин не беше ништо поразличен од другите што го пишале (мала утеха) . Видов слични ситуации на мојата, неискусен дечко, искусна типка, самиот чин неколку минути, живи срамови и тн.

Девојкава примети дека нешто не иде не е у ред, едноставно во мене проработе машкото его, неможев бе да и признаам дека ми е прв пат, јебига . И и реков дека имам девојка (ЗНАМ ГРЕШКА ), затоа ми е тешко не ми иде , демек неможам да ја изварам, немам срце за тоа. Ми се врти она и ми вика па и јас имам дечко, ама сеуште со него немам односи на почеток сме. Ај сеа ... на крај потрошивме пакетче кондоми, јас жив срам невиден, ми идеше во земја да пропаднам.

Даун сум некако многу, од поискусните ако може некој совет како да се обели образот. Да не биде пак да отидам кај нејзе и истото . Помагајте, ако сеуште може . :/

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Офффф ... ајде и јас да си ја кажам маката, за тоа се регистрирав иако редовно ве читам.

Ми се случи првиот сексуален однос, се погоди со типка помала од мене ама поискусна а јас неискусен. Глупо ми беше да и кажам дека ми прв пат, и вртев филмови - знаете стандард ко секое машко. Само да кажам дека типката не ми е девојка, се договоривме да бидеме seks buddies . И почнуваме, а она е една напалена тинејџерка која едвај чека да ја прескокне предиграта и на главното да отиде. Не дека сум јас нешто мн постар од нејзе, ама барем си ги контролирав хормоните. Катастрофа, самиот чин траеше мн кратко, ако можеше да се каже чин. Претходно јас од возбуда цела ноќ немав спиено, ненаспан под притисок и тако даље. Што се вели се обрукукав, меѓутоа тука читав на темата "Колку време траеше вашиот прв секс", мојот чин не беше ништо поразличен од другите што го пишале (мала утеха) . Видов слични ситуации на мојата, неискусен дечко, искусна типка, самиот чин неколку минути, живи срамови и тн.

Девојкава примети дека нешто не иде не е у ред, едноставно во мене проработе машкото его, неможев бе да и признаам дека ми е прв пат, јебига . И и реков дека имам девојка (ЗНАМ ГРЕШКА ), затоа ми е тешко не ми иде , демек неможам да ја изварам, немам срце за тоа. Ми се врти она и ми вика па и јас имам дечко, ама сеуште со него немам односи на почеток сме. Ај сеа ... на крај потрошивме пакетче кондоми, јас жив срам невиден, ми идеше во земја да пропаднам.

Даун сум некако многу, од поискусните ако може некој совет како да се обели образот. Да не биде пак да отидам кај нејзе и истото . Помагајте, ако сеуште може . :/
Пер. Искрено, не знам дали да те карам или да ти даам рака шо не си признал :D:D
Него, викај ја следниот пат кај тебе, на своја територија, тоа ќе ти даде самопоуздање. (Не знам зашо али претпоставив дека си кај неа). Пробувај да се фокусираш поише на нејзе него на себе. И што и да правиш НЕ РЕКРЕИРАЈ СЕ ШТО СЕ СЛУЧУВА ВО МОМЕНТОТ ВО ТВОЈАТА ГЛАВА.
Зголемувањето на нивото на свест на што уствари правиш (uhh, за сексот зборам) само ти праи проблем со издржувањето на “маратонот“. Биди самоуверен и тоа е тоа. Рестото е дали ќе успееш да истренираш само контрола а тоа се стекнува со пракса.

едит: океј сеа приметив дека уствари си пишал дека си бил кај неа, така да погодив :)
едит2: не е лошо ни да читнеш малце теорија и “финти“ на нет пред да биде вториот encounter, само немој да ги зимаш здраво за готово, битно ќе ти направат лажен плацебо ефект во мозокот да се осеќаш поспремен

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
Јас не знам што совет би ти дала за да не се обрукаш пак, зашто не можам искрено да ве разберам, толку ли ви се брза да легнете со некоја/некого, важно само да ја/го легнете а притоа да не се усрамите од некои икс причини и сте завршиле работа, не ви е битно ни место ни време дури ни личноста што ќе ја легнете.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Јас не знам што совет би ти дала за да не се обрукаш пак, зашто не можам искрено да ве разберам, толку ли ви се брза да легнете со некоја/некого, важно само да ја/го легнете а притоа да не се усрамите од некои икс причини и сте завршиле работа, не ви е битно ни место ни време дури ни личноста што ќе ја легнете.
Секс другарчиња се (колку што постојат), шо не ти е јасно?

Член од
23 октомври 2011
Мислења
887
Поени од реакции
2.207
па имала дечко ете тоа не ми е јасно што бара овој со неа и тоа прв пат му е.
Значи јас незнаев дека има дечко, не кажа ! После се испушти. И btw ја прашав , кога имаш дечко што не го правиш ова со него ? Одговорот беше, на почеток биле сеуште не сакала да го извалка ... или млад бил нешто така во тој стил даде одговор .

Kajgana Shop

На врв Bottom