Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
13 август 2010
Мислења
956
Поени од реакции
1.100
Не е интересно така, ќе го очекуваа тоа.

Подобро нека направи нешто што таа нема да го очекува, како што кажа Легионер.
Нека и однеси, секако нека си проба среќата сега зависи од девојката кај некои тоа пали, кај некои не.
А јас реков за наредниот викенд, за не дојде пребрзо зошто тој напомена дека била настината, ова-она па да не и дојде пребрзо наредното кафе.

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Сака да те е*е, а не може да најде друга пошо знае дека со два-три слатки збора ќе те има, ќе се испразни и ќе те шутне. А за да дупи друга ќе му треба поише време
Колку и да делува грдо морам да признаам дека и јас го помислив истово прееска и длабоко во себе сум сигурна дека е така, но...
Кај него на фб прееска гледам линкови и постови му закачувале на ѕид прилично згодни девојки кои не
се срамат јавно да покажат дека имаат симпатии према него (инаку неговиот профил нема заштитена приватност)...И ова не е сега само, туку цело време кога ќе отворам го гледам тоа...Живее сам, па ако му е дојдено до секс само, нели може од нив да викне некоја? имајќи предвид дека со мене е во прилично лош однос периодов...Не можам да поверувам дека ова го пишувам... :notworthy:

П.С. Ценам вакви искрени и директни одговори... :unsure:

S

Shellshock nam67

Гостин
Колку и да делува грдо морам да признаам дека и јас го помислив истово прееска и длабоко во себе сум сигурна дека е така, но...
Кај него на фб прееска гледам линкови и постови му закачувале на ѕид прилично згодни девојки кои не
се срамат јавно да покажат дека имаат симпатии према него (инаку неговиот профил нема заштитена приватност)...И ова не е сега само, туку цело време кога ќе отворам го гледам тоа...Живее сам, па ако му е дојдено до секс само, нели може од нив да викне некоја? имајќи предвид дека со мене е во прилично лош однос периодов...Не можам да поверувам дека ова го пишувам... :notworthy:

П.С. Ценам вакви искрени и директни одговори... :unsure:
абе тоа мози така е ама ако му бил погоден сексот со тебе пак ќе сака.
зато пажливо ипак ти е бивши не заборавај го тој факт !

vaga1985

Разочарена од се
Член од
30 јули 2011
Мислења
1.564
Поени од реакции
418
Ах маки маки. Што се не се прави за таа една пуста љубов. Јас мислам дека треба мојот пример да го следите да не се заљубувате барам знаете немате од кој глава да ве боли. :D

S

Shellshock nam67

Гостин
Ах маки маки. Што се не се прави за таа една пуста љубов. Јас мислам дека треба мојот пример да го следите да не се заљубувате барам знаете немате од кој глава да ве боли. :D
абе главата пак од нешто ќе те боли вака барем нека е од љубов :pos:

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Да направам апдејт на мојот љубовен живот... :confused:

Прееска ми стига порака на мобилен од мојот бивши, со следнава содржина: Не требаше да се скараме. Како мали деца сме...Како си ти? Што правиш? Ќе излегуваш ли вечер негде?

Поракава ми ја прати пред 2 саати негде и сега се мислам што да му напишам...Еве тука на фб отворив кај него на профил...Значи све очекував од него, али ваква СМС не...Изненадена сум до максимум...
А вчера баш си мислев на него и си поставував милиони прашања на кои не го знам одговорот...
Чудно ми е, како може вакво нешто да ми напише, кога последниот пат кога се видовме до толку се испокаравме што за малку тепачка ќе избиеше...Жустра и тоа... :unsure:

Што да му напишам? :cautious: :unsure: :( (n)
Сака да го мрси мачорот тоа е работава ,веруј:)
--- надополнето: Oct 8, 2011 8:53 PM ---
Сите што збореле вака први се заљубувале:)

Член од
8 октомври 2011
Мислења
6
Поени од реакции
0
zdravo, mnogu sum napalen i sakam da imam seks, 14 godini sum i znam deka e sramno sto sum nemal seks, kako da i pobaram na devojka mi, dajte mi sovet ;)

Член од
8 октомври 2011
Мислења
249
Поени од реакции
65
gi fativ so mojata najverna drugarka pred eden meces a odevme nakaj 4 godini. (((((((( ne im zboruvam i na dvajcata a nego uste go sakam. me moli da se smirime, sto da pravam? neli e glupavo da mu se smiram? cekam dobar sovet
--- надополнето: Oct 8, 2011 9:29 PM ---
zdravo, mnogu sum napalen i sakam da imam seks, 14 godini sum i znam deka e sramno sto sum nemal seks, kako da i pobaram na devojka mi, dajte mi sovet ;)
kolku vreme ste zaedbo?
--- надополнето: Oct 8, 2011 9:30 PM ---
ne znam dali site mozat da davaat soveti, jas ne sum kreator na stranata i jas li mozam da se vklucam vo sovetuvane?

Член од
8 октомври 2011
Мислења
6
Поени од реакции
0
gi fativ so mojata najverna drugarka pred eden meces a odevme nakaj 4 godini. (((((((( ne im zboruvam i na dvajcata a nego uste go sakam. me moli da se smirime, sto da pravam? neli e glupavo da mu se smiram? cekam dobar sovet
--- надополнето: Oct 8, 2011 9:29 PM ---

kolku vreme ste zaedbo?
3 meseci, aj pomogni mi

Kajgana Shop

На врв Bottom