- Член од
- 13 август 2010
- Мислења
- 956
- Поени од реакции
- 1.100
Наредниот викенд.И сеа, кога да ја канам на кафе пак ?
Наредниот викенд.И сеа, кога да ја канам на кафе пак ?
Епа почекај 2/3/4 дена и избери некој по сончев ден, па видиИ сеа, кога да ја канам на кафе пак ?
ili pak iznenadija odnesi i kafe na vrata ako znaes kade zivee ne mora se da se odviva po plan.И сеа, кога да ја канам на кафе пак ?
Не е интересно така, ќе го очекуваа тоа.Наредниот викенд.
И да ми искочи татко и и да ме рашутира ..ili pak iznenadija odnesi i kafe na vrata ako znaes kade zivee ne mora se da se odviva po plan.
da kazam bidi inventiven i interesen toa sekogas pali kaj devojkite
Нека и однеси, секако нека си проба среќата сега зависи од девојката кај некои тоа пали, кај некои не.Не е интересно така, ќе го очекуваа тоа.
Подобро нека направи нешто што таа нема да го очекува, како што кажа Легионер.
Колку и да делува грдо морам да признаам дека и јас го помислив истово прееска и длабоко во себе сум сигурна дека е така, но...Сака да те е*е, а не може да најде друга пошо знае дека со два-три слатки збора ќе те има, ќе се испразни и ќе те шутне. А за да дупи друга ќе му треба поише време
абе тоа мози така е ама ако му бил погоден сексот со тебе пак ќе сака.Колку и да делува грдо морам да признаам дека и јас го помислив истово прееска и длабоко во себе сум сигурна дека е така, но...
Кај него на фб прееска гледам линкови и постови му закачувале на ѕид прилично згодни девојки кои не
се срамат јавно да покажат дека имаат симпатии према него (инаку неговиот профил нема заштитена приватност)...И ова не е сега само, туку цело време кога ќе отворам го гледам тоа...Живее сам, па ако му е дојдено до секс само, нели може од нив да викне некоја? имајќи предвид дека со мене е во прилично лош однос периодов...Не можам да поверувам дека ова го пишувам...
П.С. Ценам вакви искрени и директни одговори...
абе главата пак од нешто ќе те боли вака барем нека е од љубовАх маки маки. Што се не се прави за таа една пуста љубов. Јас мислам дека треба мојот пример да го следите да не се заљубувате барам знаете немате од кој глава да ве боли.
Сака да го мрси мачорот тоа е работава ,верујДа направам апдејт на мојот љубовен живот...
Прееска ми стига порака на мобилен од мојот бивши, со следнава содржина: Не требаше да се скараме. Како мали деца сме...Како си ти? Што правиш? Ќе излегуваш ли вечер негде?
Поракава ми ја прати пред 2 саати негде и сега се мислам што да му напишам...Еве тука на фб отворив кај него на профил...Значи све очекував од него, али ваква СМС не...Изненадена сум до максимум...
А вчера баш си мислев на него и си поставував милиони прашања на кои не го знам одговорот...
Чудно ми е, како може вакво нешто да ми напише, кога последниот пат кога се видовме до толку се испокаравме што за малку тепачка ќе избиеше...Жустра и тоа...
Што да му напишам?
Сите што збореле вака први се заљубувалеАх маки маки. Што се не се прави за таа една пуста љубов. Јас мислам дека треба мојот пример да го следите да не се заљубувате барам знаете немате од кој глава да ве боли.
kolku vreme ste zaedbo?zdravo, mnogu sum napalen i sakam da imam seks, 14 godini sum i znam deka e sramno sto sum nemal seks, kako da i pobaram na devojka mi, dajte mi sovet
3 meseci, aj pomogni migi fativ so mojata najverna drugarka pred eden meces a odevme nakaj 4 godini. (((((((( ne im zboruvam i na dvajcata a nego uste go sakam. me moli da se smirime, sto da pravam? neli e glupavo da mu se smiram? cekam dobar sovet
--- надополнето: Oct 8, 2011 9:29 PM ---
kolku vreme ste zaedbo?