- Член од
- 8 октомври 2011
- Мислења
- 249
- Поени од реакции
- 65
stom si seznajko sigurno veke znaes kako eheh3 meseci, aj pomogni mi
stom si seznajko sigurno veke znaes kako eheh3 meseci, aj pomogni mi
Мораш брзо да имаш секс пошо има една поговоркаzdravo, mnogu sum napalen i sakam da imam seks, 14 godini sum i znam deka e sramno sto sum nemal seks, kako da i pobaram na devojka mi, dajte mi sovet
moram do NG da ja e*amМораш брзо да имаш секс пошо има една поговорка
if you don't use it, you lose it
такада не си играј
kako mozes taka da zboruvas za tvojata devojka detiste nizaedno? ti ke si odis devica cel zivot......ako vaka se silis nisto ne pravismoram do NG da ja e*am
ke ja viknam kaj mene, ke ja zaklucam vo sobata i ke mora da mi dadekako mozes taka da zboruvas za tvojata devojka detiste nizaedno? ti ke si odis devica cel zivot......ako vaka se silis nisto ne pravis
Слаб мањак хахахаke ja viknam kaj mene, ke ja zaklucam vo sobata i ke mora da mi dade
ziv rezil si.....aj veke da ne si go trosam vremeto na vakvi niskosti. samo da znaes te zalamke ja viknam kaj mene, ke ja zaklucam vo sobata i ke mora da mi dade
Пробај , кога ќе ти го к'снит биљбиљот ќе видиш дали ќе ја заклучиш уште еднашke ja viknam kaj mene, ke ja zaklucam vo sobata i ke mora da mi dade
Јас да сум на твое место никогаш не би му се вратила, си била во долга врска и на крај со твојата другарка те изневерил, јас такво неверство никогаш не би простила, На почеток ќе ти биде тешко, но времето лечи се Одалечи се од него, излегувај,забавувај се. Сигурно ќе го најдеш вистинскиот зашто овој во никој случај не е.gi fativ so mojata najverna drugarka pred eden meces a odevme nakaj 4 godini. (((((((( ne im zboruvam i na dvajcata a nego uste go sakam. me moli da se smirime, sto da pravam? neli e glupavo da mu se smiram? cekam dobar sovet
fala ti srce....i jas go mislam istoto samo sakav da slusnav drugo mislene))Јас да сум на твое место никогаш не би му се вратила, си била во долга врска и на крај со твојата другарка те изневерил, јас такво неверство никогаш не би простила, На почеток ќе ти биде тешко, но времето лечи се Одалечи се од него, излегувај,забавувај се. Сигурно ќе го најдеш вистинскиот зашто овој во никој случај не е.
Pa i za seks da mu e sepak ti e bivsi videte se,pa i da padne seks nema loso da ti dojdeКолку и да делува грдо морам да признаам дека и јас го помислив истово прееска и длабоко во себе сум сигурна дека е така, но...
Кај него на фб прееска гледам линкови и постови му закачувале на ѕид прилично згодни девојки кои не
се срамат јавно да покажат дека имаат симпатии према него (инаку неговиот профил нема заштитена приватност)...И ова не е сега само, туку цело време кога ќе отворам го гледам тоа...Живее сам, па ако му е дојдено до секс само, нели може од нив да викне некоја? имајќи предвид дека со мене е во прилично лош однос периодов...Не можам да поверувам дека ова го пишувам...
П.С. Ценам вакви искрени и директни одговори...
drustvo veke imam kakvo takvo, ne veruvam deka ke najdam podobro zosto e tesko....a nekoj normalen decko uste potesko. taka da ne se brzam za vrska, sega vaka mi e podobroГлорија како може со најдобра другарка ццц па со другарки сте биле божеее..Ти треба и ново друштво и нов дечко тоа е од мене .позз
Ima i normalni deckovci ne vregaj seadrustvo veke imam kakvo takvo, ne veruvam deka ke najdam podobro zosto e tesko....a nekoj normalen decko uste potesko. taka da ne se brzam za vrska, sega vaka mi e podobro
Се согласувамГлорија како може со најдобра другарка ццц па со другарки сте биле божеее..Ти треба и ново друштво и нов дечко тоа е од мене .позз