Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
zdravo, mnogu sum napalen i sakam da imam seks, 14 godini sum i znam deka e sramno sto sum nemal seks, kako da i pobaram na devojka mi, dajte mi sovet ;)
Мораш брзо да имаш секс пошо има една поговорка
if you don't use it, you lose it

такада не си играј:pos:

Член од
14 август 2010
Мислења
5.508
Поени од реакции
5.821
gi fativ so mojata najverna drugarka pred eden meces a odevme nakaj 4 godini. (((((((( ne im zboruvam i na dvajcata a nego uste go sakam. me moli da se smirime, sto da pravam? neli e glupavo da mu se smiram? cekam dobar sovet
Јас да сум на твое место никогаш не би му се вратила, си била во долга врска и на крај со твојата другарка те изневерил, јас такво неверство никогаш не би простила, На почеток ќе ти биде тешко, но времето лечи се;) Одалечи се од него, излегувај,забавувај се. Сигурно ќе го најдеш вистинскиот :) зашто овој во никој случај не е.

Член од
8 октомври 2011
Мислења
249
Поени од реакции
65
Јас да сум на твое место никогаш не би му се вратила, си била во долга врска и на крај со твојата другарка те изневерил, јас такво неверство никогаш не би простила, На почеток ќе ти биде тешко, но времето лечи се;) Одалечи се од него, излегувај,забавувај се. Сигурно ќе го најдеш вистинскиот :) зашто овој во никој случај не е.
fala ti srce....i jas go mislam istoto samo sakav da slusnav drugo mislene))

Alan Shearer

Newcastle
Член од
6 јули 2011
Мислења
388
Поени од реакции
136
Колку и да делува грдо морам да признаам дека и јас го помислив истово прееска и длабоко во себе сум сигурна дека е така, но...
Кај него на фб прееска гледам линкови и постови му закачувале на ѕид прилично згодни девојки кои не
се срамат јавно да покажат дека имаат симпатии према него (инаку неговиот профил нема заштитена приватност)...И ова не е сега само, туку цело време кога ќе отворам го гледам тоа...Живее сам, па ако му е дојдено до секс само, нели може од нив да викне некоја? имајќи предвид дека со мене е во прилично лош однос периодов...Не можам да поверувам дека ова го пишувам... :notworthy:

П.С. Ценам вакви искрени и директни одговори... :unsure:
Pa i za seks da mu e sepak ti e bivsi videte se,pa i da padne seks nema loso da ti dojde :D

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Глорија како може со најдобра другарка ццц па со другарки сте биле божеее..Ти треба и ново друштво и нов дечко тоа е од мене .позз

Член од
8 октомври 2011
Мислења
249
Поени од реакции
65
Глорија како може со најдобра другарка ццц па со другарки сте биле божеее..Ти треба и ново друштво и нов дечко тоа е од мене .позз
drustvo veke imam kakvo takvo, ne veruvam deka ke najdam podobro zosto e tesko....a nekoj normalen decko uste potesko. taka da ne se brzam za vrska, sega vaka mi e podobro

Kajgana Shop

На врв Bottom