Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.155
Поени од реакции
30.281
да ИДИОТ СУМ!
Do you have a pretzel for a brain?
Од кое затуцано село испадна каде уште се тепаат жени?
Не озбилно, ако толку те нервира и ако не можеш да ја трпиш, зошто уште ја присилуваш да биде со тебе?
Како нема да се гледа со други коа си морон? Луѓето зборуваат, а коа ќе дознаат и другите дека си таков, пази дали ќе најдеш асална некогаш.

Член од
23 јули 2011
Мислења
129
Поени од реакции
18
Не озбилно, ако толку те нервира и ако не можеш да ја трпиш, зошто уште ја присилуваш да биде со тебе?
Како нема да се гледа со други коа си морон? Луѓето зборуваат, а коа ќе дознаат и другите дека си таков, пази дали ќе најдеш асална некогаш.
т веќе ја баталив и ич не ме занима веќе

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.442
Добро Dejan21, би те замолил да не пишуваш веќе на темава.
Дискусијата за твојот проблем е веќе исцрпена, преминуваме на останатите.

Член од
21 јули 2009
Мислења
41
Поени од реакции
0
Едно ГЛУПО прашање дали е можно да забораиш човек кој си го сакал 2-3 години иако мислиш дека нема никогаш да го забораиш :/

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Едно ГЛУПО прашање дали е можно да забораиш човек кој си го сакал 2-3 години иако мислиш дека нема никогаш да го забораиш :/
Можиш.

Прашање е колку сакаш.

vaga1985

Разочарена од се
Член од
30 јули 2011
Мислења
1.564
Поени од реакции
418
На тоа прашање и јас барам одговор како да се заборави минатото. :)

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
На тоа прашање и јас барам одговор како да се заборави минатото. :)
Шо сте запнале бе да го заборавите минатото?

Минатото и работите што ти се дешавале те напрајле и изградиле како личност и како карактер. Зошто се трудите да го заборавите? Само се негирате самите себеси, ништо друго.

Се што е убаво има крај, природна појава. Сакале или не.

С

Сатори

Гостин
Мојата прва голема љубов беше еднаш одамна и бев детенце и бев убедена никогаш во мојот живот нема да бидам способна да сакам повторно.Не беа 2-3 години, беа 6 и беше тешко и макотрпно и (со умот на тинејџерка) знаев дека нема да се опоравам од тоа.Но, ништо од таа теорија. :)
Сега имам 21, најсреќна сум на светот и заљубена во прекрасен човек и кога ќе налетам случајно на него не чувствувам апсолутно ништо.Така што, не само што е возможно, туку е и многу добро чувство кога ќе ти се случи.Само треба време, обично многу време, ама кога ќе пројде, кога ќе се заљубиш повторно, неговото име, неговиот мирис и се што те потсетува на него ќе исчезне само од себе.
Тоа ти ветувам! ;)

П

Пепси_

Гостин
Да можно е ако сакаш само за тоа е потребно време друг лек јас мислам нема.

S

StormRage

Гостин
зависит шо карактер имаш... најди друг/а полесно ќе заборавиш...
чист пример мојата прва љубов well околу 4 години не ја извадов од глава пред месец дена се мажи :D

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
Можеш чим ја можев да го заборавам тој после 3 и пол години сакање и ти ќе можеш ;)
Само треба да се смениш целиот и друштво и излагање и се некој период и да избегаваш да ја / го гледаш ...

Член од
9 јули 2011
Мислења
58
Поени од реакции
21
Можеш чим ја можев да го заборавам тој после 3 и пол години сакање и ти ќе можеш ;)
Само треба да се смениш целиот и друштво и излагање и се некој период и да избегаваш да ја / го гледаш ...
ako mozese da go zaboravis zosto voopsto go spomnuvas tuka :D mozebi ke se odalecis na toj nacin no nikogas nema da prestanes da go sakas sekogas koga ke go vidis dusata ke ti treperi.A i ke se sekavas stalno na minatoto jas eve iskreno i posle 10 godini razdelba seuste osekam treperenje koga ke go vidam i se uste go spomenuvam vo moite muabeti taka da nikogas ne sum go zaboravila.Mozda sum se oddelila no zaboravila nikogas.Taka da na site vi e jasno minatoto nikogas ne se zaborava a posebno ubavoto minato sepak ne sme deca od 3 godini da zaboravime se.

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
ako mozese da go zaboravis zosto voopsto go spomnuvas tuka :D mozebi ke se odalecis na toj nacin no nikogas nema da prestanes da go sakas sekogas koga ke go vidis dusata ke ti treperi.A i ke se sekavas stalno na minatoto jas eve iskreno i posle 10 godini razdelba seuste osekam treperenje koga ke go vidam i se uste go spomenuvam vo moite muabeti taka da nikogas ne sum go zaboravila.Mozda sum se oddelila no zaboravila nikogas.Taka da na site vi e jasno minatoto nikogas ne se zaborava a posebno ubavoto minato sepak ne sme deca od 3 godini da zaboravime se.
Јас се си оставив позади мене ...и кога го гледам ништо не осеќам...затоа што си најдов друг и успеа се што сум чувствувала за тој да избришам ...!!! Кога се сака се се може!

Kajgana Shop

На врв Bottom