Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
што и да е ако продолжиш вака ќе имаш сериозни проблеми...
море решив и ќе ја баталам више не се замарам со некоја што не ме ни заслужува -.-
--- надополнето: Aug 15, 2011 9:13 PM ---
добро ти немаш ли си другари треба на нив да се олесниш ова преставува советувалиште не олеснувалиште
е заборавив да кажам и со нив иам праено моабет ама и тука ми е добро ;)

море решив и ќе ја баталам више не се замарам со некоја што не ме ни заслужува -.-
и подобро да не се замараш затоа што секоја што ќе оде со тебе шминкана ќе биде

Оди удави се кај шо мочаат жаби. Колку педерски си постапил чудо едно. Батали ку*ва и не си прљај раце и лице со такви. Си ја фатил на дело, бриши ја од живот, а не да се понашаш као примитивец. На женско сила не се покажуе, а па уше на форум јавно да се фалиш па ич не иде. Земи мери си го со маж, а не со женско. Шо и да напраила се решава со муабет/крај на врска.
п.с.Се најде некој паметен па те пријави за малтретирање, башка има и признание од тебе има да го јадеш дебело.

Сеа она сака да и се мавнеш од глаата.И главното решение на твојот проблем е да оладиш и да одиш да опнеш нешто друго во скоро време...Иначе работата ќе биде ваква
НеоН, а да олабавиш со клипови на темава?

Имам 18 години , во животот се уште немам мувано пичка или сексуална активност со женско. Се уште не знам зашто. Инаку односот со женскиот пол ми е на незавидно ниво, така да се уште немам правено муабет за љубов и секс со некоја женска особа, истотака не разговарам многу со нив бидејќи воопшто немам женски пријатели. И се уште немам дојдено во ситуација да започнам однос со некое девојче. Во последно време поради проблемов ми доаѓаат многу суицидни и анархистички идеи, па затоа ве молам без зезање, кажувајте дали постои некој излез од оваа ситуација или тешко? Благодарам.
Сега ова е повеќе накај секс, ама ти се дига на жени?

дај молам те пишувај литературно, ниту google translate неможе да ги разбери твоите реченици
I think my irony meter just exploded. Литературно you say, eh?
ВАКА СЕА МЕ ЗАФРКАВА ПО ЧЕТВРТИ ПАТ.. И ? ЈАС ДА ЌУТАМ? ХАХАХА НИКАКО!
И сеа ај кажете, кој е идиот, јас или она?
pokerface.gif

Знаеш Деки, има фрази за fool me once, има и за fool me twice, но четири пати да те поебe иста цура, и да се наречеш идиот, не мислиш дека си премногу мек кон себе?

I think my irony meter just exploded. Литературно you say, eh?

pokerface.gif

Знаеш Деки, има фрази за fool me once, има и за fool me twice, но четири пати да те поебe иста цура, и да се наречеш идиот, не мислиш дека си премногу мек кон себе?
да ИДИОТ СУМ!

Дејо, Кај ти е сонцето?

Пеер сериозно, те има зезнато 4 пати и?
Се` додека си дозволуеш она да те мота око плота, ќе бидеш најголемиот гение... пардон, идиот што некогаш светот го видел.
А ако планираш тука да се експонираш константно со истата фраза дека си идиот, спремај се баче за ремет од некои форумџии. Ова ти го кажувам како најдобронамерен совет. Прекини со секоја реплика во која го изнесуваш своето мислење и прифати нечиј совет погоре.

Дејо, Кај ти е сонцето?

Пеер сериозно, те има зезнато 4 пати и?
Се` додека си дозволуеш она да те мота око плота, ќе бидеш најголемиот гение... пардон, идиот што некогаш светот го видел.
А ако планираш тука да се експонираш константно со истата фраза дека си идиот, спремај се баче за ремет од некои форумџии. Ова ти го кажувам како најдобронамерен совет. Прекини со секоја реплика во која го изнесуваш своето мислење и прифати нечиј совет погоре.

Во ред ;)

Имам 18 години , во животот се уште немам мувано пичка или сексуална активност со женско. Се уште не знам зашто. Инаку односот со женскиот пол ми е на незавидно ниво, така да се уште немам правено муабет за љубов и секс со некоја женска особа, истотака не разговарам многу со нив бидејќи воопшто немам женски пријатели. И се уште немам дојдено во ситуација да започнам однос со некое девојче. Во последно време поради проблемов ми доаѓаат многу суицидни и анархистички идеи, па затоа ве молам без зезање, кажувајте дали постои некој излез од оваа ситуација или тешко? Благодарам.

Па богами со овој став што го имаш не ме чуди.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom