Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.637
Поени од реакции
34.047
Mi se dopaga delot каде сите упознаваат некоја или се заљубени у некоја што ги игнорира.
И се обраќаат само до искусните.

Демек некој волшебен совет, како код куцање у матриксот и БАМ ве засакува, ве гледа какви што сте, ви ја доделува љубовта која многу-многу ја заслужувате. Никогаш не е грешка ако и се даде до знаење дека добивате ерекција на нејзините.. карактер. Тоа што ве игнорира не значи дека флертува. Во 90 посто значи дека не сте убави. Или барем нејзе. Нерелевантно. Можете да ја потите со пуштање и слично додека не ви даде од жал или додека не ве среди следниот потенцијален поради кој ве игнорирала.

Или.. можете да ја игнорирате. Како секој нормален кој знае дека ако се надевате на ствари дека ве игнорира пошо ве обожава ама така флертува она, увек ќе дркате. Со скршено срце. </3 Aко е обострана заинтересираноста, ќе се врати. Ама што знам јас, исто сум single. :D

A

Alexander Nevsky

Гостин
Wot Не дека прв пат ја гледам па ај сеа да ја потам за да ми даде.
Две години одев пред тоа со неа сеа сака да игра со мене:D
--- надополнето: Aug 11, 2011 12:22 AM ---
Со тоа што оставаш да те мачи ја правиш неа повредна од себе.
Точно,ама ако е заслужено малце не е на лошо така?

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.637
Поени од реакции
34.047
Wot Не дека прв пат ја гледам па ај сеа да ја потам за да ми даде.
Две години одев пред тоа со неа сеа сака да игра со мене:D
--- надополнето: Aug 11, 2011 12:22 AM ---

Точно,ама ако е заслужено малце не е на лошо така?
Зборев општо, примерот пред тебе беше уште посмешен.
Инаку, ти бе бате, 2 години не го упозна доволно девојчето, никој од форум неможе да ги интерпретира знаците, вибрациите од неа како ти. Имаш игнорирање од икс причини, имаш игнорирање од други причини. Приступи директно, инаку никогаш нема да знаеш на што си. Поздрав, со среќа и секое добро.

I

indigo child

Гостин
Ај и јас да пробарам хелп.
Имам раскинатао со девојката веќе 6 месеци,раскинавме за чиста глупост студиравме во различни градови и малце се одалечивме еден од друг.Сега ќе бидеме во ист град само што проблемот е дека девојката не ми дава шанси никакви,ме одбива нон стоп. Јас па не дека не можам да одам со други туку не сакам,сакам со неа да си продолжам зошто со неа имав 2 годишна врска и девојчето навистина вреди во моите очи.Е сега веќе 2-3 месеци нон стоп ме одбива за било што.Знам дека нема со друг ништо а и јас со друга немам ништо.Знам дека има искри уште меѓу нас само дали да бидам упорен или да оладам малце.Иако мислам дека ако оладам,нема да наседне на тоа. На секаков начин пробав ама не ми дава никакви шанси т.с ме има ставено на комплетен Игнор.
Секаков совет е добродојден:) Претежено од женска страна дали се работи за женската гордост или...
Преку глава и дошло 2 години со еден ист човек -.-

Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
Мене ми треба помош ...Да прекинам да терам инает!!! Мислам дека тогаш се би било супер :)

Член од
13 август 2010
Мислења
956
Поени од реакции
1.100
Мене ми треба помош ...Да прекинам да терам инает!!! Мислам дека тогаш се би било супер :)
Море тебе ти треба ќотек....
За тоа не треба совети, треба да научеш да се самоконтролираш.

Ninjazelka

Фејкер
Член од
12 август 2011
Мислења
102
Поени од реакции
33
здраво. Имам една другарка и она идеше со дечкои 4 години и раскина и сега мене он ми се свиѓаше веќе 5 години пред она да се фати со него ама јас тогаш идеф со брат му и ми беше незгодно пошто бабами и бабаму секој ден идеа на кафе и коа ке не видеа секогаш знаеш што муабет прават и ми беше незгодно, ама јас тогаш сепак се одлучив да го оставам брат му и да го направат тоа што срцето вика и во тој момент кога му се јавив он беше со некоја женска и после 2 дена дознав дека тоа била братучетками и јас многу се испокарав со нејзе пошто и предходно има направено така нешто со еден друг што ми се свиѓаше и сега јас на него сакам да му простам и сега е он слободен само незгодно е после како ке се гледаат со брат му да не се скараат ради мене несакам глупа во е плус тука низ населба ке зборат позади грб пошто еднаш не фатија како се муваме со брат му и тоа едвај помина некако се смири и сеа што ако се деси тоа пак а и незгодно е ако дознае баба ми и ако каже на баба му после ке дознатт и неговите и мислам дека нема да ни дозволат да се гледаме, пошто мајками и мајкаму не зборат и сега што да правам??

I

indigo child

Гостин
здраво. Имам една другарка и она идеше со дечкои 4 години и раскина и сега мене он ми се свиѓаше веќе 5 години пред она да се фати со него ама јас тогаш идеф со брат му и ми беше незгодно пошто бабами и бабаму секој ден идеа на кафе и коа ке не видеа секогаш знаеш што муабет прават и ми беше незгодно, ама јас тогаш сепак се одлучив да го оставам брат му и да го направат тоа што срцето вика и во тој момент кога му се јавив он беше со некоја женска и после 2 дена дознав дека тоа била братучетками и јас многу се испокарав со нејзе пошто и предходно има направено така нешто со еден друг што ми се свиѓаше и сега јас на него сакам да му простам и сега е он слободен само незгодно е после како ке се гледаат со брат му да не се скараат ради мене несакам глупа во е плус тука низ населба ке зборат позади грб пошто еднаш не фатија како се муваме со брат му и тоа едвај помина некако се смири и сеа што ако се деси тоа пак а и незгодно е ако дознае баба ми и ако каже на баба му после ке дознатт и неговите и мислам дека нема да ни дозволат да се гледаме, пошто мајками и мајкаму не зборат и сега што да правам??
Батали тоа. Џабе љубовта со вакви оптеретувања. Плус, мали сте уште <3
Најди си некој шо не му е брат на бившиот и некој на кој што родителите и прародителите не ви се знаат ((( :

Член од
1 декември 2009
Мислења
187
Поени од реакции
27
zdr. pred tri meseci zapoznav edna devojka koja bese dojdena na gosti kaj edna moja prijatelka. izlegovme nekolku pati na kafe i malku se zblizivme.devojkava ima neverojaten smisol za humor i zafrkancija.i postojan si se vikame srce zlato ovo ono. e sega pred tri nedeli i priznav deka mi se dopagja, se dopisuvavme preku poraki i jas i priznav.malku bese iznenadena i mi rece deka so svojeto oodnesuvanje nemala namera da me natera da pomislam na takvo nesto, ama pak i negleda nisto loso vo toa i deka se e mozno. jas se plasev deka ne ke saka povtorno da izlezeme na kafe no pred nekoj den izlegovme taa bese so svojata sestra i so eden prijatel se odnesuvase normalno kako ponapret. pocnavme zaednicki razgovor i koga ke recev nesto ona postojano me cukase me udirase(nemislam vistinsko udiranje)po noze i ponekoj pat po race. neredniot den jas zaminav na odmor i seuste sum na odmor i sega neznam sto da napravam kooga ke se vratam dali da ostavam kako sto e ili da odam malce napred i stvarno neznam dali i jas i se dopagjam posto ona sekogas se sali. se dopisuvame skoro sekoja vecer i sega mi vika dali bi nekogas ziveel kade sto zivee ona a jas i vikam dali ona bi prifatila toa sto jas sum pola pol po nacionalnost a ista vera a ona vika da e toa tesko prasanje i da ostanala bez tekst. sto da pravam da rizikuvam ili da ostavam kako sto e. stvarno neznam sto e najdobro

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
zdr. pred tri meseci zapoznav edna devojka koja bese dojdena na gosti kaj edna moja prijatelka. izlegovme nekolku pati na kafe i malku se zblizivme.devojkava ima neverojaten smisol za humor i zafrkancija.i postojan si se vikame srce zlato ovo ono. e sega pred tri nedeli i priznav deka mi se dopagja, se dopisuvavme preku poraki i jas i priznav.malku bese iznenadena i mi rece deka so svojeto oodnesuvanje nemala namera da me natera da pomislam na takvo nesto, ama pak i negleda nisto loso vo toa i deka se e mozno. jas se plasev deka ne ke saka povtorno da izlezeme na kafe no pred nekoj den izlegovme taa bese so svojata sestra i so eden prijatel se odnesuvase normalno kako ponapret. pocnavme zaednicki razgovor i koga ke recev nesto ona postojano me cukase me udirase(nemislam vistinsko udiranje)po noze i ponekoj pat po race. neredniot den jas zaminav na odmor i seuste sum na odmor i sega neznam sto da napravam kooga ke se vratam dali da ostavam kako sto e ili da odam malce napred i stvarno neznam dali i jas i se dopagjam posto ona sekogas se sali. se dopisuvame skoro sekoja vecer i sega mi vika dali bi nekogas ziveel kade sto zivee ona a jas i vikam dali ona bi prifatila toa sto jas sum pola pol po nacionalnost a ista vera a ona vika da e toa tesko prasanje i da ostanala bez tekst. sto da pravam da rizikuvam ili da ostavam kako sto e. stvarno neznam sto e najdobro
Kога ќе се вратиш од одмот, покани ја да излезете на кафе ама сами. Тогаш во 4 очи кажи и што чувствуваш кон неа.
п.с.Вистинските мажи се додворуваат во живо, кукавиците по смс порака.
Со среќа.

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Залапај ја.

Ако потоа продолжи да се шегува и да се зафркава - те сака.

Ако почне да се пренемага и да бара начини како да го „оправда“ тоа и да се огради од истото, макар и малку - барај друга.

Со среќа.

Kajgana Shop

На врв Bottom