Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

~Bunny

Magic wand...
Член од
13 септември 2010
Мислења
902
Поени од реакции
1.266
Како прво и прво таа таканаречената девојка е за ќотек па после Дејан, го изневерува и во очи го лаже, што треба тој? кола да и купи??? Да сум јас би и се развикал ќе гледам да не ја земам меѓу рогови.....
Сигурно не кола да и купи ама да ја тепа??? Насилството не е решение ама баш никакво,не можел убаво да и објасни како стојат работите,туку одма ајде сила ќе употреби господинот.Допрва ќе следуваат во неговиот живот проблеми и ако се решава на тој начин ништо не прави, треба да научи да си го контролира бесот!

еј тоа е животот ... незнам шо да ти кажам :/
и да ја удриш и да сакаш да ја удриш пак ќе се каеш
Дејане како што ти се каеш за тоа што си ја удрил можеби и таа се кае за зборовите што ти ги рекла а и за неверството.Не ја оравдувам во ниеден случај за тоа што те изневерила немој погрешно да ме сватиш.Велиш дека ја сакаш а затоа што ти рекла дека си идиот убаво си ја натепал -.-' Мене не ми јасна овде баш таа твоја љубов да ти кажам.А во иднина секоја што ќе те изнервира ќе ја тепаш? Најпрво научи да се контролираш, и да ги решаваш проблемите со разговор а не со употреба на физичка сила!

Член од
23 јули 2011
Мислења
1
Поени од реакции
2
Сигурно не кола да и купи ама да ја тепа??? Насилството не е решение ама баш никакво,не можел убаво да и објасни како стојат работите,туку одма ајде сила ќе употреби господинот.Допрва ќе следуваат во неговиот живот проблеми и ако се решава на тој начин ништо не прави, треба да научи да си го контролира бесот!

Дејане како што ти се каеш за тоа што си ја удрил можеби и таа се кае за зборовите што ти ги рекла а и за неверството.Не ја оравдувам во ниеден случај за тоа што те изневерила немој погрешно да ме сватиш.Велиш дека ја сакаш а затоа што ти рекла дека си идиот убаво си ја натепал -.-' Мене не ми јасна овде баш таа твоја љубов да ти кажам.А во иднина секоја што ќе те изнервира ќе ја тепаш? Најпрво научи да се контролираш, и да ги решаваш проблемите со разговор а не со употреба на физичка сила!
Ja sakas pa za glpost ja tepas? vo vreka so golem ez vnatre i jas so stap odnadvor :D

Член од
23 јули 2011
Мислења
129
Поени од реакции
18
Копук еден, па уше и се фали дека тепал женско. Уствари не копук, туки пи*кица. Оди продавај сила на МУЖ, ама за тоа треба мадиња....нешто шо ти оддамна си го изгубил т.е те кастрирале при раѓање.
--- надополнето: Jul 23, 2011 9:00 AM ---

За тебе само метална шипка од 1 метар е доволна. И да те тепаат и да те е*ат.
Јако беше ова х)
--- надополнето: Jul 23, 2011 12:34 PM ---
Ja sakas pa za glpost ja tepas? vo vreka so golem ez vnatre i jas so stap odnadvor :D
абе што да прам ко не се разбира со арно ?? не ќутам ја многу многу - мавам (јбг) -.-'
--- надополнето: Jul 23, 2011 12:36 PM ---
Male mi treba pomos......... ludo sum vlubena vo edno dete......... ama on mislem oti ne me saka MI TREBA POMOSS:je::je::je::je::je::je:
ако не те сака отераго у ку*ац :D

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
хахаха Деки ти си цар ме изнасмеа хахаха... Чим те изневерила мани ја не вреди

Член од
21 септември 2008
Мислења
1.082
Поени од реакции
588
и мене не ми се допаѓаше, ама пријателе нервозата е страшна работа јас како прво себеси не си оправдувам со то шо се деси пред некое време шо испалив до толку (плус ракијата си го допрај своето и нервозите шо ги имав према таа девојка) ама сепак успеав да се исконтролирам, гадно е ама реално гледано некогаш заслужуваат ќотек т.е. секој заслужува ќотек иако и да знам дека е така јас то не би го напрајл пак макар и да нема друг излез!
Многу добро знам што е тоа нервоза и темпераментен карактер ама сепак со тепање не постигнуваш позитивни ефекти. Прво и основно е да пробате да ја контолирате нервозата и избувливоста зашто тие можат само проблеми да ви направат, а никогаш добро ( зборам од лично искуство). Постои нешто што се нарекува anger management.

Г

Грејвдигер

Гостин
E за гитара ќе свирам,али пејам ко гавран. :P
Тоа ич да не му се секираш, ќе собереме екипа и идеме. :D

Жика, ако ти се допаѓа и имаш чувства кажи и... ништо не губиш. Ако во живо сте само на „здраво“, а на fb [:sick:] си зборите разврти и некоја тема и прашај ја дали ќе сака да излезете некаде. Ако прифати - супер, ако не - идеш даље... поедноставно здравје.

Aбе долга приказна...она има 18 јас имам 21 на почетокот се беше совршено додека таа не ме изневери.
Многу бев повреден ама ја сакав и и’ простив. После и напрајле некаква ебена група на фб и ме обвини МЕНЕ а јас ни крив ни должен и ме нарече ИДИОТ! И коа и’ закопав еден бокс – падна доле и убав ќотек изеде и си заслужи ама. Она мене ќе ми викала идиот сум бил -.-' сама си бара повод за караници и после јаде комна по сајтови сум ја малтретирал без причина, а зш не пиша дека ТАА Е ВИНОВНА ЗА СЕ И СИ ЗАСЛУЖИ БОКСнцц и вчера знајш шо се деси дојде и почна да ми се дерет и шамар ми влепи и толку страшно ме нанервира и престанав да и зборам и на коленици ме молеше за прошка. Ама ја ќутев. И вечерта ми пиша порака во 03:00 и пак ме молеше ме разбуди од спиење и ја и се јавив и и се издрав:
Иди барај си друг, нели на сајтови пишуваш дека се плашиш од мене и дека ти заштрафив бокс без причина и ќе ти простам :* и ко ќе сум нервозен бегај од мене оти на такви моменти губам контрола и нз шо че ти напрам :/ и и исклучив и го исклучив мобилниот и сабајлево глеам еден куп пораки „Прости ми душо нескав“ ова-она разни глупости -.- и ја и пишам извини срцка али касно е ја искоцка и втората шанса :****
Али пак ја сакам :/ ваљда треба да ја исчукам глата од ѕид што сакам таква девојка...
и денес скрос и’ раскинав ама ... :/ не ми е сеедно без неа. Знам дека сеа проблемов е „поднамален“ ама... и прееска се сретнавме в чаршија и не се осмели ни да ме погледне.
ЗАГЛАВЕН СУМ, НЕЗНАМ ШТО ДА ПРАВАМ ЈА САКАМ ПОКРАЈ СЕ!
Браво другар, добро си ја здрвил... Само за тепање се жените, јбт. o_O (n)
Премногу сте ја искомплицирал работава. Наместо да разговарате како човеци после тоа што се десило, ти си и мавнал еден директен.

Најдобро ништо не прај и научи да се контролираш. ;)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
А ако ми излезат со пушка?

И реков дека ми се допаѓа. (преку фејсбук).Сеа што да праам понатаму?
Грешка. И тоа да не речам кардинална. 99% си мисли сега дека се заебаваш со неа. Баталете Фејсбуци, мсни за вакви работи, во живо се кажува.

A

Antigona

Гостин
Грешка. И тоа да не речам кардинална. 99% си мисли сега дека се заебаваш со неа. Баталете Фејсбуци, мсни за вакви работи, во живо се кажува.
Велиш баталете, а што ќе речиш на она дека голем број луѓе во светот го имаат најдено својот партнер баш преку тие социјални мрежи ?

Нека си го детето, нема ништо лошо во тоа да си пишуваат било каде, нема потреба од она „баталете фејсбуци„ бидејќи и тие влијаат на некој начин ;)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Велиш баталете, а што ќе речиш на она дека голем број луѓе во светот го имаат најдено својот партнер баш преку тие социјални мрежи ?

Нека си го детето, нема ништо лошо во тоа да си пишуваат било каде, нема потреба од она „баталете фејсбуци„ бидејќи и тие влијаат на некој начин ;)
Едно е наоѓање партнери, друго е искажување вакви работи. И јас мојот партнер може да се каже некако и да го најдов на Фејсбук ама таквите работи во живо се одвиваа.

Второ, откај знаеш дека на девојката не и напраил некој таква заебанција, те сакам , да поверувала и 5 реда подоле абе се заебавав хахахаха. Се има, затоа во живо, да му ги гледаш реакциите.

A

Antigona

Гостин
Едно е наоѓање партнери, друго е искажување вакви работи. И јас мојот партнер може да се каже некако и да го најдов на Фејсбук ама таквите работи во живо се одвиваа.

Второ, откај знаеш дека на девојката не и напраил некој таква заебанција, те сакам , да поверувала и 5 реда подоле абе се заебавав хахахаха. Се има, затоа во живо, да му ги гледаш реакциите.
Некогаш на смеа-на шала ќе се случи нешто неочекувано и непланирано слатко :)

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
И коа и’ закопав еден бокс – падна доле и убав ќотек изеде и си заслужи ама.

.........................

на коленици ме молеше за прошка. Ама ја ќутев. И вечерта ми пиша порака во 03:00 и пак ме молеше

............................

сабајлево глеам еден куп пораки „Прости ми душо нескав“ ова-она
Fritzl approves this.
So does she apparently.

Важно е да те сака, не е битно што ја пали...:D
Случајно си го открил патот до нејзиното срце.
Само одредете си неделна квота на ќотек.
Фино и културно, список.
Мислам....не сме сељаци, 21.век е...

S

StormRage

Гостин
Многу добро знам што е тоа нервоза и темпераментен карактер ама сепак со тепање не постигнуваш позитивни ефекти. Прво и основно е да пробате да ја контолирате нервозата и избувливоста зашто тие можат само проблеми да ви направат, а никогаш добро ( зборам од лично искуство). Постои нешто што се нарекува anger management.
Јеп anger management, страшното е шо некогаш и то е џабе... излегвиш од контрола...
--- надополнето: Jul 23, 2011 3:27 PM ---
Јеп anger management, страшното е шо некогаш и то е џабе... излегвиш од контрола...

Kajgana Shop

На врв Bottom