E за гитара ќе свирам,али пејам ко гавран.
Тоа ич да не му се секираш, ќе собереме екипа и идеме.
Жика, ако ти се допаѓа и имаш чувства кажи и... ништо не губиш. Ако во живо сте само на „здраво“, а на fb [

] си зборите разврти и некоја тема и прашај ја дали ќе сака да излезете некаде. Ако прифати - супер, ако не - идеш даље... поедноставно здравје.
Aбе долга приказна...она има 18 јас имам 21 на почетокот се беше совршено додека таа не ме изневери.
Многу бев повреден ама ја сакав и и’ простив. После и напрајле некаква ебена група на фб и ме обвини МЕНЕ а јас ни крив ни должен и ме нарече ИДИОТ! И коа и’ закопав еден бокс – падна доле и убав ќотек изеде и си заслужи ама. Она мене ќе ми викала идиот сум бил -.-' сама си бара повод за караници и после јаде комна по сајтови сум ја малтретирал без причина, а зш не пиша дека ТАА Е ВИНОВНА ЗА СЕ И СИ ЗАСЛУЖИ БОКСнцц и вчера знајш шо се деси дојде и почна да ми се дерет и шамар ми влепи и толку страшно ме нанервира и престанав да и зборам и на коленици ме молеше за прошка. Ама ја ќутев. И вечерта ми пиша порака во 03:00 и пак ме молеше ме разбуди од спиење и ја и се јавив и и се издрав:
Иди барај си друг, нели на сајтови пишуваш дека се плашиш од мене и дека ти заштрафив бокс без причина и ќе ти простам :* и ко ќе сум нервозен бегај од мене оти на такви моменти губам контрола и нз шо че ти напрам :/ и и исклучив и го исклучив мобилниот и сабајлево глеам еден куп пораки „Прости ми душо нескав“ ова-она разни глупости -.- и ја и пишам извини срцка али касно е ја искоцка и втората шанса :****
Али пак ја сакам :/ ваљда треба да ја исчукам глата од ѕид што сакам таква девојка...
и денес скрос и’ раскинав ама ... :/ не ми е сеедно без неа. Знам дека сеа проблемов е „поднамален“ ама... и прееска се сретнавме в чаршија и не се осмели ни да ме погледне.
ЗАГЛАВЕН СУМ, НЕЗНАМ ШТО ДА ПРАВАМ ЈА САКАМ ПОКРАЈ СЕ!
Браво другар, добро си ја здрвил... Само за тепање се жените, јбт.

Премногу сте ја искомплицирал работава. Наместо да разговарате како човеци после тоа што се десило, ти си и мавнал еден директен.
Најдобро ништо не прај и научи да се контролираш.