Зависи колку е далеку, какви ви се условите за почесто да се гледате и на какви основи е поставена врската. Ако е „секс-бејзд“, тогаш пропаѓа од проста причина што нема куре долго 50 километра.eci^^^ напиша:a cekajte malce!vardarce,aj nekoj sovet za vrska na dalecina....mislam,znaes,so nekoj koj ne zivee blizu do tebe!dosega sum imala dve vakvi iskustva i bas me interesira so mislis ti za toa!
Иако не би сакала да му признаам на Тиф дека е во право, сепак сакам да бидам фер, а не да си ги кријам грешките.Така да ти беше во право и Бибика беше во право и пред една недела не можев да издржам веќе и му се скарав и сега ми е мн. поубаво.Thief напиша:Бљак. Почнал да чита заради тебе? Аууу, омладино, ооо, младино! Пак си се „зацапала” у некој полуписмен фраер по кој сите девојчиња коси кубеле? Те молам да не биде така, те молам да не сум во право.
Стрип е закон четиво... со стрип си фраер у маало и знаеш финти, ама овој твојот ни тоа не читал?
Срцка, не го сакаш човекот. Тука љубовта не победила, туку сожалувањето твое кон него и твојата насушна потреба да не бидеш сама. Ова или кратко ќе трае или ќе се омажиш со него и ќе завршиш дома како Пепелашка. А, навистина има потенцијал во тебе.
Не е лошо да се врзеш со некого, ако тој е вистинскиот. Ама, штом вакви сомнежи постојат и ваква несигурност (секоја љубов знае да биде ставена на искушение, но чувството од нејзин недостаток е првиот индикатор дека тој нене принциот на бел коњ, ами само коњот кој во кас дошол и те прибрал), тоа не е искушување на љубовта, туку нејзино отсуство.
П.С. Ги молам сите хормоналки да не ме полнат со црвени поради постов и да зачекаат прво да добијат, потоа да го препрочитаат четивово и да размислат до следната месечница. Ако и понатаму (и по нивното следно крварење) мислат дека јадам бурек, наместо црвени, може да ми испратат разгледница на мојата домашна адреса. Поволно ќе им ја доставам заедно со мојот телефонски број на приватна порака.
Фала, пријатно.
Види свесно си одела на ризик, сега треба да ги прифатиш последиците.*Zbrkic* напиша:дечки цитајте шо ми се случи и ве помагајте........
Имам еден другар шо ного си го сакам...Пред 2 недели на мсн му кажав дека сакам да си фатам дечко со сите особини шо ги има мојот другар, ама реков дека таков ми се нема пуштано. Другарот ми рече не се секрај можеби постои некојтаков и е близу. Пред да се исклучам му реков дека има еден таков ама си има девојка и не би се загледал во мене, другарцето по се изгледа сфати дека зборам за него ми рече мислам дека знам за кој зборуваш..... и толку беше муабтетот. И денес пак се заваривме на мсн и не ми пишуваше така како што ми пушуваше пред тоа. Не можам да ги сфатам??? Дали сум го исплашила??? А ми има кажано многу работи кои ги нема кажано на никој друг...
NeMiRnA напиша:Abe elen4e tipot e sea fraer,toa ti e muska logika vika u nedela toa na maski e vtornik sreda,a moze i e neso zafaten pa zaboravil,sve e moguce.Bi ti preporacala da ne mu se javuvas ti zaso ke si rece si ocajna,stom toj vetil,toj neka se javi,a ako ne se javi batali go,letna avantura ubav spomen ajt so zdravje.I ne zjapaj u tel praj neso dr polesno da ti pomine vremeto![]()
*Zbrkic* напиша:дечки цитајте шо ми се случи и ве помагајте........
Имам еден другар шо ного си го сакам...Пред 2 недели на мсн му кажав дека сакам да си фатам дечко со сите особини шо ги има мојот другар, ама реков дека таков ми се нема пуштано. Другарот ми рече не се секрај можеби постои некојтаков и е близу. Пред да се исклучам му реков дека има еден таков ама си има девојка и не би се загледал во мене, другарцето по се изгледа сфати дека зборам за него ми рече мислам дека знам за кој зборуваш..... и толку беше муабтетот. И денес пак се заваривме на мсн и не ми пишуваше така како што ми пушуваше пред тоа. Не можам да ги сфатам??? Дали сум го исплашила??? А ми има кажано многу работи кои ги нема кажано на никој друг...
vardarce напиша:Збркич другарот ли е тој тип што го сакаш и што има женска или за некој друг си му кажувала?