Другар не моеш туку така... Блиски ли сте? Другари сте? Учите заедно? Искачате заедно?...Како да дознаам дали ме сака ? Знаци , сигнали, гестови ?
Изглеа сака сексуално да те искористи за една вечер.Aбе ни учиме ни искачаме само онака кога ке се видиме ми прака опасни погледи :pos2:
Па ја тоа сакам , ама не знам како да и пријдамИзглеа сака сексуално да те искористи за една вечер.
Батали ја.
Oна ќе ти пријде со опасен поглед, а ако проба да те силува.....опушти се и уживај :wink:Па ја тоа сакам , ама не знам како да и пријдам
Хаха ок фала мнOна ќе ти пријде со опасен поглед, а ако проба да те силува.....опушти се и уживај :wink:
Пази само да не те повредите од силување :pos2::pos2::pos2:Хаха ок фала мн
Зашо мислам дека се заебавашi mene mi treba pomos so zenskata imaf prv seksualen odnos bez kondom, ne svrsiv, koga se skina himenot vednas go trgnaf alatot i krvta istece. no imam slusnato deka i lubrikantot sto sluzi za "podmackuvanje" moze da e ploden. posle 2 dena devojkata se pozali za bolki vo stomakot.. dali e mozno da e trudna? :S pls help
Драг Викса,Како да дознаам дали ме сака ? Знаци , сигнали, гестови ?
Заемко,i mene mi treba pomos so zenskata imaf prv seksualen odnos bez kondom, ne svrsiv, koga se skina himenot vednas go trgnaf alatot i krvta istece. no imam slusnato deka i lubrikantot sto sluzi za "podmackuvanje" moze da e ploden. posle 2 dena devojkata se pozali za bolki vo stomakot.. dali e mozno da e trudna? :S pls help
Нишо, само те провоцира, т.е "пали",за ти да се затрчаш па да те откачи....женски, поган нарав.Aбе ни учиме ни искачаме само онака кога ке се видиме ми прака опасни погледи :pos2: