Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
19 февруари 2010
Мислења
121
Поени од реакции
17
Како да дознаам дали ме сака ? Знаци , сигнали, гестови ?

Член од
19 февруари 2010
Мислења
121
Поени од реакции
17
Aбе ни учиме ни искачаме само онака кога ке се видиме ми прака опасни погледи :pos2:

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Aбе ни учиме ни искачаме само онака кога ке се видиме ми прака опасни погледи :pos2:
Изглеа сака сексуално да те искористи за една вечер.
Батали ја.

Член од
22 февруари 2010
Мислења
4
Поени од реакции
0
i mene mi treba pomos :vozbud: so zenskata imaf prv seksualen odnos bez kondom, ne svrsiv, koga se skina himenot vednas go trgnaf alatot i krvta istece. no imam slusnato deka i lubrikantot sto sluzi za "podmackuvanje" moze da e ploden. posle 2 dena devojkata se pozali za bolki vo stomakot.. dali e mozno da e trudna? :S pls help

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.750
Поени од реакции
5.003
i mene mi treba pomos :vozbud: so zenskata imaf prv seksualen odnos bez kondom, ne svrsiv, koga se skina himenot vednas go trgnaf alatot i krvta istece. no imam slusnato deka i lubrikantot sto sluzi za "podmackuvanje" moze da e ploden. posle 2 dena devojkata se pozali za bolki vo stomakot.. dali e mozno da e trudna? :S pls help
Зашо мислам дека се заебаваш :tapp:

Нека се провери за чир на желудник :tapp:
:nesvest:

Вилинско коњче

It is my party :))
Член од
31 декември 2009
Мислења
550
Поени од реакции
62
Како да дознаам дали ме сака ? Знаци , сигнали, гестови ?
Драг Викса,

Има форум дискусија за знаци за допадливост на кајгана - прочитај таму http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=48628

Заемко,

Мислам дека се е сугестивно (болките во стомакот) ... мислам дека ништо нема ... евентуално ако сте имале секс во плодни денови нејзини (од 12 до 16 ден од нејзиниот почеток на менструација) може да остане бремена. Болката може да потекнува од сексуалниот однос но повторно ке кажам мислам дека не е ништо страшно

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Нишо, само те провоцира, т.е "пали",за ти да се затрчаш па да те откачи....женски, поган нарав. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom