Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
26 август 2008
Мислења
18
Поени од реакции
0
фала ви за помошта мн ми помогнавте ви казувам од срце...фала ви уште еднаш:smir::smir::smir:
Море дечкиве ти помогнаа со ти помогнаа ај сеа да кажеш шо си напраил со цурава? Ме интересира искрено.Извини шо ја не ти помогнав.:smir:

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Море дечкиве ти помогнаа со ти помогнаа ај сеа да кажеш шо си напраил со цурава? Ме интересира искрено.Извини шо ја не ти помогнав.:smir:
Сепак можеби сеуште има време :smir:
Можеби утре планира да ја праша

Член од
26 август 2008
Мислења
18
Поени од реакции
0
Сепак можеби сеуште има време :smir:
Можеби утре планира да ја праша
Колку повеке чека,толку повеке се измачува. Најдобро е за него што поскоро да и каже каква е работава, да не се измачува повеке. Знаеме повекето како му е и нека не се потишњава нека тера таму со полна самодоверба и искрено да си ги каже работите. Ништо не губи нели??:smir:

jutel

"убавите работи доаѓаат на крај"
Член од
25 март 2007
Мислења
952
Поени од реакции
2
епа вечерва ке биди "големиот момент" па ако се оди како што треба утре прв ке постирам уште во 06:00h(мислам ако излези цурата ако не ништо од планот ке чекаме да дојди понеделник):nesum:

Член од
31 август 2008
Мислења
47
Поени од реакции
1
епа вечерва ке биди "големиот момент" па ако се оди како што треба утре прв ке постирам уште во 06:00h(мислам ако излези цурата ако не ништо од планот ке чекаме да дојди понеделник):nesum:

Hahaha ajde site go 4ekaat toj moment da vidime shto si napravil.....:smir:

Член од
31 август 2008
Мислења
47
Поени од реакции
1
Ali ne 4ekaj premnogu....sekogash nekoj treba da go prevzeme prviot 4ekor a vo najgolem broj slu4ai to sekogash e Mashkoto...

zatoa ne 4ekaj, ne gubi vreme...ednistveno mozesh da dobiesh zs nema shto da izgubish:back:

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Па најдобар избор ти е тоа. Ако сеуште се двоумаш собери храброст јак маж си ти :)

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Сине само смирено без трема и полека без форсирање...дај и до знаење дека сакаш да си со неа...доколку има позитивни вибрации од другата страна нема да има пречка...среќно :smir:

Член од
18 септември 2007
Мислења
2.547
Поени од реакции
33
Ај со среќа! Гледај да не претеруваш со романтични зборови. Се што е премногу не е добро.

jutel

Член од
25 март 2007
Мислења
952
Поени од реакции
2
абе дечки за вакви охрабрувачки зборови незнам како да ви се заблагодарам... да ви кажам дека моралот и самоговербата ми ја подигнавте за 70%

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
јас не постирав, али ви навлегов у тема...така да
GO FOR IT...good luck...act normal, be yourself...и резултати сакам..:)

и уште нешто...не ја викај цура...викај ја женска/девојка...па може и девојче...се лутат на “цура“ некои...:smir:

jutel

Член од
25 март 2007
Мислења
952
Поени од реакции
2
е тоа ти се виака малер решен бев да и пријдам, но небеше излезена па ке мора да се чека понеделник или некој друг викенд :D

Член од
25 мај 2008
Мислења
547
Поени од реакции
14
е тоа ти се виака малер решен бев да и пријдам, но небеше излезена па ке мора да се чека понеделник или некој друг викенд :D
НЕ се секирај не е малер само не искочила ќе искочи друг пат и ти ќе ја искористиш приликата која што ќе ти се укаже :)

Член од
14 јули 2008
Мислења
1.449
Поени од реакции
50
...:vozbud::vozbud::vozbud:сакам пон да дојде..:pipi: сакам да читаааааам шо како...све ама баш све да прочитааааам

Mind In Motion

Smirking Revenge
Член од
29 мај 2007
Мислења
816
Поени од реакции
46
Tребеше на типот да му кажите дека не е битно шо ќе каже, туку е битно како и кога...па макар и нешо така конвенционално ќе опали...мухахахаха

Јебига, закасниф....

Kajgana Shop

На врв Bottom