- Член од
- 11 мај 2008
- Мислења
- 82
- Поени од реакции
- 2
Кајганче ве молам ако ви се најде време дај кажете аман како да згасни ова што го чуствувам ......неможам вака *УРАЦ веќе ............ дај помогнете да ја избришам од оваа моја љубоморна вљубена глава, неможам да слушам повеќе ствари за неа повеќе .... па и мене ми треба еден ебан мир ....го заслужувам (барем така мислам) незнам дали е до мене или што е работава......уфффффффф.. неможам .... дај нека прекине ова ,,, се надевам со нејзиното заминување ќе замине и ова што го чуствувам...се надевам......секој ден ми е се потешко и потешко....... паи јас сум за жалење .......неможам повеќе..... веќе ова беше шлаг на тортата што ми ја направија...... дај имај милост ..... не бев ТОЛКУ лош за ова вака да испадне....................
................Те Молам.....ако барем има ронка нешто останато во тебе од тоа што го чуствуваше кон мене.....немој ...... знаеш дека бескрајно те сакам и за тебе се грижам ....и неможам да те оставам во овој свет што те опкружува..... (само не сваќај погрешно ништо не можам да забранам) ме разбираш?......ReSpeCt .....NECe.......
................Те Молам.....ако барем има ронка нешто останато во тебе од тоа што го чуствуваше кон мене.....немој ...... знаеш дека бескрајно те сакам и за тебе се грижам ....и неможам да те оставам во овој свет што те опкружува..... (само не сваќај погрешно ништо не можам да забранам) ме разбираш?......ReSpeCt .....NECe.......