Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
11 мај 2008
Мислења
82
Поени од реакции
2
Кајганче ве молам ако ви се најде време дај кажете аман како да згасни ова што го чуствувам ......неможам вака *УРАЦ веќе ............ дај помогнете да ја избришам од оваа моја љубоморна вљубена глава, неможам да слушам повеќе ствари за неа повеќе .... па и мене ми треба еден ебан мир ....го заслужувам (барем така мислам) незнам дали е до мене или што е работава......уфффффффф.. неможам .... дај нека прекине ова ,,, се надевам со нејзиното заминување ќе замине и ова што го чуствувам...се надевам......секој ден ми е се потешко и потешко....... паи јас сум за жалење .......неможам повеќе..... веќе ова беше шлаг на тортата што ми ја направија...... дај имај милост ..... не бев ТОЛКУ лош за ова вака да испадне....................
................Те Молам.....ако барем има ронка нешто останато во тебе од тоа што го чуствуваше кон мене.....немој ...... знаеш дека бескрајно те сакам и за тебе се грижам ....и неможам да те оставам во овој свет што те опкружува..... (само не сваќај погрешно ништо не можам да забранам) ме разбираш?......ReSpeCt .....NECe.......

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Кајганче ве молам ако ви се најде време дај кажете аман како да згасни ова што го чуствувам ......неможам вака *УРАЦ веќе ............ дај помогнете да ја избришам од оваа моја љубоморна вљубена глава, неможам да слушам повеќе ствари за неа повеќе .... па и мене ми треба еден ебан мир ....го заслужувам (барем така мислам) незнам дали е до мене или што е работава......уфффффффф.. неможам .... дај нека прекине ова ,,, се надевам со нејзиното заминување ќе замине и ова што го чуствувам...се надевам......секој ден ми е се потешко и потешко....... паи јас сум за жалење .......неможам повеќе..... веќе ова беше шлаг на тортата што ми ја направи...... дај имај милост ..... не бев ТОЛКУ лош за ова вака да испадне....................
................Те
Вака сега ќе можеш ова во уште еден пост да го напишеш и без толку емоции и објасни што се случило. ОК?

Johnnie Walker.

Keep Walking™
Член од
1 јуни 2008
Мислења
173
Поени од реакции
5
sea siguren sum deka me sviga,samo nekako ne i se dava.ponekad i muabetite ja izddavaat samo nekako nesaka da se opusti a garantiram deka seriozno i stalo na devojkata do mene ama nekako ne i se dava.celo vreme mi vika vaka vikas na drugi ti ja znam deka vikas na drugi mi kazaaa deka istite muabeti gi vrtis a ja na druga zenska se neam pustano,pa na kraj na pametnne mi padnalo na nekoja nejzina drugarka!mn pati sum bil fin prema nea i nejze i se dopagalo i se glealo deka i se sakaa ama nekako...:S dali mozebi nekako ja sprecuva toa sto se muvase so najdobar drugar?ja i gi upoznav...znam deka sum vol i deka se zaebav na pocetok,ama mi treba pomos. se obiduvam da napraam nesto so devojkava 6 meseca,ja osekjam seriozno samo neznam sto da napraam da ja ubedam da se opusti malce i da se desi nesto ubavo.da ne preterav?:) tnx odnapred

Кајганче ве молам ако ви се најде време дај кажете аман како да згасни ова што го чуствувам ......неможам вака *УРАЦ веќе ............ дај помогнете да ја избришам од оваа моја љубоморна вљубена глава, неможам да слушам повеќе ствари за неа повеќе .... па и мене ми треба еден ебан мир ....го заслужувам (барем така мислам) незнам дали е до мене или што е работава......уфффффффф.. неможам .... дај нека прекине ова ,,, се надевам со нејзиното заминување ќе замине и ова што го чуствувам...се надевам......секој ден ми е се потешко и потешко....... паи јас сум за жалење .......неможам повеќе..... веќе ова беше шлаг на тортата што ми ја направија...... дај имај милост ..... не бев ТОЛКУ лош за ова вака да испадне....................
................Те Молам.....ако барем има ронка нешто останато во тебе од тоа што го чуствуваше кон мене.....немој ...... знаеш дека бескрајно те сакам и за тебе се грижам ....и неможам да те оставам во овој свет што те опкружува..... (само не сваќај погрешно ништо не можам да забранам) ме разбираш?......ReSpeCt .....NECe.......
brat izvini sto te prekinav jbg:S

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
значи нема свет
јасно ли ви е дека знам дека згрешив
не да ме карат и се друго
барам помош ако се најде некој де да ми каже некој начин како да го сртедам проблемот :toe::toe:

A ти очекуваше дека ќе те оправдуваме, дека ќе ти викаме да не се секираш, дека се ќе биде ок и дека можда и не си згрешил до толку.:nesvest: Верувај дека уште не си свесен каква грешка си направил зашто да беше ќе сфатеше дека неможеш да го средиш проблемот. Таа ако ти се смири е стварно многу глупа!!! Грешката е веќе направена.... Требало да мислиш на тоа пред да легнуваш други. Сега ти останува само памет за друг пат. Ако сакаш да имаш женска, сериозна врска, љубов и такви ствари среди се....Не верувам дека ќе најдеш до толку лесно пак некоја таква што ќе ти простува и ќе ти дава таква слобода. Ние не те караме...Само даваме реално мислење....

Можеш малце поконкретно да ни кажеш што е проблемот зашто вака неможеме да ти дадеме совет. Зошто си љубоморен?? Што се случува???

sea siguren sum deka me sviga,samo nekako ne i se dava.ponekad i muabetite ja izddavaat samo nekako nesaka da se opusti a garantiram deka seriozno i stalo na devojkata do mene ama nekako ne i se dava.celo vreme mi vika vaka vikas na drugi ti ja znam deka vikas na drugi mi kazaaa deka istite muabeti gi vrtis a ja na druga zenska se neam pustano,pa na kraj na pametnne mi padnalo na nekoja nejzina drugarka!mn pati sum bil fin prema nea i nejze i se dopagalo i se glealo deka i se sakaa ama nekako...:S dali mozebi nekako ja sprecuva toa sto se muvase so najdobar drugar?ja i gi upoznav...znam deka sum vol i deka se zaebav na pocetok,ama mi treba pomos. se obiduvam da napraam nesto so devojkava 6 meseca,ja osekjam seriozno samo neznam sto da napraam da ja ubedam da se opusti malce i da se desi nesto ubavo.da ne preterav?:) tnx odnapred
Па може и е поради другар ти па незнае како да ти се извади па затоа такви муабети ти врти. Прво осигурај се дека она нејќе више ништо со него...Ако нејќе тогаш пробај да ја придобиеш, пробај да и докажеш дека си сериозен за тоа што и збориш. Само немој да бидеш пренападен, да ја молиш и да ја гушиш....Никој не го сака тоа...Може само да и станеш одбивен....

don PASCAL

Tne last Don Protected By the Mafia..
Член од
2 октомври 2007
Мислења
647
Поени од реакции
19
благодарам за реалното мислење
нема да постирам веке

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
благодарам за реалното мислење
нема да постирам веке
Не бе, постирај уште едно мислење за исходот од мојот совет, ако решиш да го следиш.Мислам, ако сеуште ме немаш послушано :kesa:

don PASCAL

Tne last Don Protected By the Mafia..
Член од
2 октомври 2007
Мислења
647
Поени од реакции
19
Не бе, постирај уште едно мислење за исходот од мојот совет, ако решиш да го следиш.Мислам, ако сеуште ме немаш послушано :kesa:
само да ти објаснам некои работи
тоа што јас одев ебав други на неа не и пречеше бидејки веруваше у мене и знаеше дека ке сум со неа, а не со некоја која сум ја запознал сме завршиле работа и готово
ме разбираш ли што сакам да ти кажам
ке го послушам твојот совет ама не да лажам :toe::toe:
бидејки ја сакам

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
тоа што јас одев ебав други на неа не и пречеше бидејки веруваше у мене и знаеше дека ке сум со неа, а не со некоја која сум ја запознал сме завршиле работа и готово
бидејки ја сакам
Дон Паскал да те прашам и раскажуваше сочни детали од твојот сексуален живот на девојкати? И она се воодушевуваше?
А те вараше ли она?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
бидејки ја сакам

Aко болдираното е вистина, ти си ја имал/имаш најглупавата женска на планетава.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Ајде доста со препукување.
Назад на темата.

Член од
30 јуни 2008
Мислења
6
Поени од реакции
0
ejj pomagajte...mn sum vljuben vo edna moja bivsa a sea ona e so dr i ne znam kako da i kazam deka seuste ja sakam....

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
бидејки ја сакам
Супер. Значи не мора да ја лажеш кога ќе и` го кажеш тоа што јас пишав да и` го кажеш: дека ја сакаш(и сите романтики што идат пропратно), и дека нема никогаш повеќе да направиш нешто што би ја повредило, а ни на крај памет да легнеш нејзина другарка...

Член од
30 јули 2007
Мислења
1.391
Поени од реакции
86
Aко болдираното е вистина, ти си ја имал/имаш најглупавата женска на планетава.

Одлично кажано.

Или па типот е мада фака фраерчина невидена ..пун со пари ..Плејбој..Спортиста ...10 ин 1...

Ама изгледа не...
Сепак е тоа од горе..
хахаххаахха :pos2:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
ejj pomagajte...mn sum vljuben vo edna moja bivsa a sea ona e so dr i ne znam kako da i kazam deka seuste ja sakam....
Ако ти не ја знаеш твојата бивша, кој друг од нас би ја знаел? :)
Освен ако не сте иделе 10 дена, а по ова што си го пишал така некако ќе да е. Иначе би знаел како да си ја вратиш назад.
Во спротивно, имаш шанси да ја ќариш повторно.

Kajgana Shop

На врв Bottom