Epa vaka da si prasam i jas...i da zamolam za pomos
Familijarniot biznis propadna i so toa mnogu golemi dolgovi se otvorija i so 2025/6 god ke se isplatat!!
Vo izminative 1,5 godini imav edna slucka..
*Eve kako se odvivase taja...poslem nekoe vreme koga se dejtame (2-3 meseci) neli jas se otvoram so toa sto mi lezi kako problem...im kazivam kakva e situacijata deka ako saka ozbilo so mene mora da odreci od luksuzi i slucni raboti..
maksimalno ponekogas u nekoj restoran i toa..za sitno raboti (cvekin, parfermi mali iznenaduvajna ne e problem) ali za patuvaja i pogolemi luksuzi deka ne sum finaniski moken..
+Devojceto prifati i se pomiri so toa-mi rece deka ne e problem i deka zaedno ke go sovladame
- Poslem nekoja nedela od koga i raskazav, mene pocna da me grizi sovesta: Zosto na nekogo da mu gi uskrativam zadovolstvata koi zivotot gi pruzi koga e nekoj vo "normalna" vrska
Zosto taja da strtada, da trpi pokraj mene (jas 28g ona 27g) ako se pasuva uste nekolku godini!Treba familija da se oformuva i slucni prikazni...
Da ne dolzam mnogu..jas pocnam da se zabusavam i vrskata zavrsi...
E SEA poslem odreden persiod naidov na drugo i milo cupe...slednata nedela ke ima eden mesec od koga se gledame..e sega moja molba na VAS od tuka e:
1° Do koga da cekam i da i kazam ?
2° Ako neki vo red..ali ako saka i prifaka..kako jas da postapam so nea ?
3° Sto i kako da prevzemam ako ponovo zagrizi sovesta ?
Fala Mnogu Odnapred