- Член од
- 16 ноември 2019
- Мислења
- 185
- Поени од реакции
- 840
ПаркЛуѓе прв дејт вечер давајте идеи брзо (да не е кафич или ресторан ,се пазиме од корона)
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
ПаркЛуѓе прв дејт вечер давајте идеи брзо (да не е кафич или ресторан ,се пазиме од корона)
Plostad, ili vo restorant kade nema mnogu guzva.Луѓе прв дејт вечер давајте идеи брзо (да не е кафич или ресторан ,се пазиме од корона)
Дали си пробал да разговараш со неа зошто ти се лути и што ја нервира? Зошто не разговарате луѓе со партнерот пред да се обратите за помош?Здраво на сите, со девојката одиме околу 7 месеци јас имам 22 а таа 19. во последно време приметувам почна да се лути за све.. Малку да се пошегувам на нејзина сметка одма фуфнува и не ми прави муабет саа два и после тоа како ништо да не се десило па после некое време пак ќе и текни. Несмеам збор лош да спомнам
Се мршти како тоа не сум и посветувал доволно внимание, не сум се трудел.. Што со сигурност тврдам дека не е така... се трудам и сум посветен на неа 200%, Секојдневно излагање, одмори, шетања, излети, журки, внимавам на све ништо да не и фали, све е како што сака таа (ако не е ќе си имам голем проблем) и пак на неа и тоа не и е доволно.
Некој совет што и како ? Дали сака на некој начин да ми раскине (ама па ако сака тогаш зошто внимава се труди и зошто воопшто е со мене кога можи со лесно да ми раскине? ) Очигледно не е наситна па постојано бара повеќе и повеќе, само така незнам кај би бил крајот...
Раскини со време.Здраво на сите, со девојката одиме околу 7 месеци јас имам 22 а таа 19. во последно време приметувам почна да се лути за све.. Малку да се пошегувам на нејзина сметка одма фуфнува и не ми прави муабет саа два и после тоа како ништо да не се десило па после некое време пак ќе и текни. Несмеам збор лош да спомнам
Се мршти како тоа не сум и посветувал доволно внимание, не сум се трудел.. Што со сигурност тврдам дека не е така... се трудам и сум посветен на неа 200%, Секојдневно излагање, одмори, шетања, излети, журки, внимавам на све ништо да не и фали, све е како што сака таа (ако не е ќе си имам голем проблем) и пак на неа и тоа не и е доволно.
Некој совет што и како ? Дали сака на некој начин да ми раскине (ама па ако сака тогаш зошто внимава се труди и зошто воопшто е со мене кога можи со лесно да ми раскине? ) Очигледно не е наситна па постојано бара повеќе и повеќе, само така незнам кај би бил крајот...
Можеби ќе звучам сурово, ама јас мислам дека не те сака. Колку и да се трудиш, секогаш ќе има некаква забелешка и ќе бара повеќе. Како да си бара причина за ти да ја оставиш неа и да си ги решите проблемите.Здраво на сите, со девојката одиме околу 7 месеци јас имам 22 а таа 19. во последно време приметувам почна да се лути за све.. Малку да се пошегувам на нејзина сметка одма фуфнува и не ми прави муабет саа два и после тоа како ништо да не се десило па после некое време пак ќе и текни. Несмеам збор лош да спомнам
Еби ја поише.Здраво на сите, со девојката одиме околу 7 месеци јас имам 22 а таа 19. во последно време приметувам почна да се лути за све.. Малку да се пошегувам на нејзина сметка одма фуфнува и не ми прави муабет саа два и после тоа како ништо да не се десило па после некое време пак ќе и текни. Несмеам збор лош да спомнам
Не и требаш ти нејзе, и треба некаква психичка терапија, и проверка на хормони.Здраво на сите, со девојката одиме околу 7 месеци јас имам 22 а таа 19. во последно време приметувам почна да се лути за све.. Малку да се пошегувам на нејзина сметка одма фуфнува и не ми прави муабет саа два и после тоа како ништо да не се десило па после некое време пак ќе и текни. Несмеам збор лош да спомнам
Никако ова!Фала ви на сите, ќе седнам ќе направам уште еднаш муабет дали ќе се среди све или па да прекинуваме, јас ја сакам али се скревам што све и пречи и ништо не и е доволно. Баш сега треба да почнуваме на факултет и планиравме заедно да живееме али мислам дека уште толку проблеми ќе си направам со тоа, пошто како што ми изгледа ситуацијата е све полоша и полоша а јас незнам ко кога ќе трпам.
Мега лајк!... јеби га, и мене очите ме болат од твојата латиница, па не се жалам опет те читам!
baci to smečeЗдраво на сите, со девојката одиме околу 7 месеци јас имам 22 а таа 19. во последно време приметувам почна да се лути за све.. Малку да се пошегувам на нејзина сметка одма фуфнува и не ми прави муабет саа два и после тоа како ништо да не се десило па после некое време пак ќе и текни. Несмеам збор лош да спомнам