Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
27 јануари 2018
Мислења
375
Поени од реакции
1.231
Каква е таа поддршка што ти ја бараш а не ја добиваш?
Шо треба да ти праат? Да те тешат дека има повеќе риби во морето?

Па добро де, секој се плаши за тоа. Особено тие што биле изиграни повеќе пати.
Нема решение, освен добра проценка на карактер.
Не сакам тешења јас, сакам дружење, истото што јас им го понудив кога беа во каша и им ги средував проблемите заедно со мојата мајка за да ме остават мене на цедило сега кога не знам што со себе.
Сите сакаме подршка кога се работи за некој важен период од животот, а не можеш да успееш сам, сепак ако ти или некој друг има цврст карактер и би успеал полесно да го помине тоа, некои други немаат.
Доволно зборови слушнав за тоа дека треба да го преболам и за кое нешто сум свесна, затоа и го прекинав контактот, ама беше посилно од мене па морав да се обратам некому.

Благодарам за критиките, ќе ги прифатам.

Љубовта кон него ќе ја избришам секако, ми останува само време и ништо друго.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Не сакам тешења јас, сакам дружење, истото што јас им го понудив кога беа во каша и им ги средував проблемите заедно со мојата мајка за да ме остават мене на цедило сега кога не знам што со себе.
Претходно другарките ти биле другарки, те дружеле, и сега кога ти раскина со дечкото и си послободна, они не сакаат да те дружат поради... инает?
Злобнички.
Сум бил „таму“, кога ти е тешко и кога некој ќе те одбие за нешто и по автоматизам сакаме уште подлабоко да се затвориме и да си велиме себе си „ништо не вреди, не вреди да помагаш, никој не ти враќа со иста мера, сите забораваат“ итн.
Но, тоа е грешка. Најчесто навистина не можат во моментот и треба да се обидеме повторно. И повторно.

Член од
21 јануари 2015
Мислења
54
Поени од реакции
73
Ќе може на некој да му пишам лп ми треба совет?

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.152
Поени од реакции
16.095
Дали некој им пишува пп на овие што бараат пп?
Чисто ме занима, ако не, може ќе престанат и овие да замараат по темава со вакви коментари.

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.869
Поени од реакции
10.374
Чисто ме занима, ако не, може ќе престанат и овие да замараат по темава со вакви коментари.
Пиши ПП ќе ти кажам.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Се регистрирал завчера и вика пишете ми ПП, чиниш Пентагон е ова па одма ќе се дознае кој прашува.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.152
Поени од реакции
16.095
Се регистрирал завчера и вика пишете ми ПП, чиниш Пентагон е ова па одма ќе се дознае кој прашува.
Не само последниов, во последно време гледам многумина пишат така.
Форум е, не е фб ова па ај поединечно ќе си се советуваме.

Член од
12 март 2015
Мислења
1.569
Поени од реакции
3.215
Не само последниов, во последно време гледам многумина пишат така.
Форум е, не е фб ова па ај поединечно ќе си се советуваме.
пмс?

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.899
Па никој не и одговара и на неколку месеци пак исто прашува. :D

Дали може на некој да му пишам во инбокс, ми треба мислење... ?
Има некој/а слободно време да пишам во инбокс ?
Ми треба совет
Дали им некој сободен да пишам во инбокс, ми треба совет..?
Ќе може некој слободен во инбокс, ми треба машко мислење за проблем веќе подолго време го имам...
Ќе може на некој да му пишам лп ми треба совет?

Член од
12 март 2015
Мислења
1.569
Поени од реакции
3.215
Сигурно имате бар уште една причина да наброите, ова со пмсот више е апла излитено, досадно да не речам.
ама тебе изгледа мн работи ти се досадни... пмс ти е досаден, овие што прашуваат на темата ти се досадни...

зошто нервози? форум е, дојде цурата праша и преживеа (како и сите пред неа, а и сите идни после неа што ќе прашаат за помош и муабет во приватни пораки, за не знам какви жалопојки со дечковци/девојки и слично)

исто како и ти, пиша и преживеа... никој не ти тегне уши, не те прозива, не ти прави замерка...

е сеа ова шо ти е досадно е апла излитено, да не речам без веза, ама ете... тоа ти е.
напиши уште нешто за некој член и како тој член го користи форумот, колку замара на темата итн., така сигурно ќе ти олесни.

p.s. live and let other live too.
кога ќе престанеле да замараат со коментари за приватни пораки ... :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
дај ако не ќе им забраниме да дишат.

Последно уредено:
Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.152
Поени од реакции
16.095
p.s. live and let other live too.
Што ти мене не ме остави нараат да си живеам во пмс?
Се закачкате, па после зашто другиот закачкал, они Деви Марии. :D
Пријатен ден. И бегај од жени во пмс.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Форум е за дискутирање, не е ова "Ало, докторе" па ќе ми кажат совет. Да не напоменувам дека ќе види некој друг што ќе сака да го праша истото и нема да се вртиме во круг.

Кој има нешто да праша, нека праша, кој не, нека си отвори Твитер.

Член од
12 март 2015
Мислења
1.569
Поени од реакции
3.215
Што ти мене не ме остави нараат да си живеам во пмс?
Се закачкате, па после зашто другиот закачкал, они Деви Марии. :D
Пријатен ден. И бегај од жени во пмс.
хахахахаххаха ај призна дека си во пмс, не те гибам поќе, готово :D
добро, барем не денес :P

инаку ти прва ја подбра оваа што прашуваше по многу, затоа и те цитирав :duel:

убав ден маја :kafence:

Форум е за дискутирање, не е ова "Ало, докторе" па ќе ми кажат совет. Да не напоменувам дека ќе види некој друг што ќе сака да го праша истото и нема да се вртиме во круг.
Ало Минхен, форум е. :D
Крај краева темата се вика „Потребен ти е совет, дрн дрн дрн...“ - е сеа некој можи не сака тука да напиши шо глупости му се дешаваат во животот па фино поштено си прашва кој е расположен за муабет во приватна порака.

Ништо страшно :D Не дека и ти не си во право до некаде ама на прст се бројат таквите со приватните пораки и сигурно истите си имаат некои причини зошто не си прашуваат на долго и на широко во темата.... (претпоставка пошто ќе се најдат 10 паметни што прво ќе ги исмејуваат, а потоа ќе им кажат нешто паметно или корисно, чудо е македончето за сеир гледање) ;)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
хахахахаххаха ај призна дека си во пмс, не те гибам поќе, готово :D
добро, барем не денес

инаку ти прва ја подбра оваа што прашуваше по многу, затоа и те цитирав :duel:

убав ден маја :kafence:

Ало Минхен, форум е. :D
Крај краева темата се вика „Потребен ти е совет, дрн дрн дрн...“ - е сеа некој можи не сака тука да напиши шо глупости му се дешаваат во животот па фино поштено си прашва кој е расположен за муабет во приватна порака.

Ништо страшно :D Не дека и ти не си во право до некаде ама на прст се бројат таквите со приватните пораки и сигурно истите си имаат некои причини зошто не си прашуваат на долго и на широко во темата.... (претпоставка пошто ќе се најдат 10 паметни што прво ќе ги исмејуваат, а потоа ќе им кажат нешто паметно или корисно, чудо е македончето за сеир гледање) ;)
Види, година дена прашува, никој не и враќа. А и која ти е таа смелост, нека ми пише некој ПП, од кај знаеш кој ќе ти пише и што аргумент ќе ти понуди? Вака кога е на форум и ако некој понуди лошо решение, има и други членови и да го поправат или надополнат. Како една пред година дена новорегистрирана снимки од рентген што ми прати по ПП, од каде ме знае по струка што сум, и реков стави ги на форум ќе се најде некој со искуство, ќе образложи.

Замисли во темана софтверски проблеми да решававме проблеми по ПП, за еден исти проблем ќе се прашуваше по сто пати и за некои од проблемите може немаше ни да знаеме решение. Памтам еден дечко реши баг со звучната пред 5-6 години, објасни како го решил и решението ми се има најдено IRL сто пати досега.

Убаво и посочи @MAJA 345 не мора притресување, сигурно не планира да конструира некој најнов вид беспилотно летало па да е потребна дискреција.

Kajgana Shop

На врв Bottom