Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
2 јули 2017
Мислења
6
Поени од реакции
2
По колку години имате?
Што мислиш дека ќе постигнеш со тоа што ќе и кажеш дека ти се допаѓа?
18, наскоро 19
Ако и кажам, тогаш ќе знам дали воопшто ме гледа како повеќе од пријател или интересно и е да флертува.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.152
Поени од реакции
16.095
18, наскоро 19
Ако и кажам, тогаш ќе знам дали воопшто ме гледа како повеќе од пријател или интересно и е да флертува.
Бидејќи она ќе биде искрена и ќе ти каже што мисли.
Батали ја.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
ме гледа како повеќе од пријател или интересно и е да флертува
Ретко ова второто, скоро никогаш не се случува, може и како мит да се нарече.
:D

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
е како не.
мит!? пих
Поштени се обично девојките, не флертуваат, не прават работи само колку да тестираат како ќе реагира момчето итн.
Директни се и отворени.
Не размислуваат 100 чекори однапред што ќе биде како ќе биде.

Член од
26 јуни 2017
Мислења
69
Поени од реакции
16
Поштени се обично девојките, не флертуваат, не прават работи само колку да тестираат како ќе реагира момчето итн.
Директни се и отворени.
Знам колку се поштени имам осетено на своја кожа тестови затоа те молам. Тие поштените се ретки иначе.

Sent from my 5010X using Tapatalk

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
Директни се и отворени.
Нема ништо непоштено во флертувањето. Флертувањето не е тестирање на некого или правење стратегии

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Флертот е најчесто глума.
Фаќање на косата, смешкање, буцкање и слично, а наредните денови никаде ја нема.
И јас сум бил „жртва“ и голем број други биле жртви.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.729
Поени од реакции
13.468
Годинава се запознав со една девојка. Со првиот муабет и двајцата сфаќаме дека имаме еден куп заеднички работи. Мене ми се допадна девојката и разговорот со неа и разменивме контакт инфо. Кога ја додадов на фб видов дека има дечко, и тоа има слики кои што се ставени уште пред неколку години од нив двајца, што значи дека прилично долго се во врска.

Еден ден ми пиша и напраивме онаков добар муабет од саат-два, и уште подобро се запознавме. После недела дена пак исто, она прва пишува. Ова се почесто се случува и зборуваме секој ден. (она сеуште започнува голем дел од разговорите)

Пред скоро време ме викна да излеземе, јас и она. Кога ме праша за ова малку се збунив бидејќи она е во врска и не знам како дечко и ќе реагира на тоа. Излеговме, беше океј. Ништо посебно.

Е сеа мене почна да ми се допаѓа девојкава, а и 90% сум сигурен дека и она го мисли истото за мене. Не се ова само пријателски разговори, туку баш онакви разговори до ниедно време, и на се тоа разговараме секој ден, понекогаш и повеќе пати во денот. Сметам дека и двајцата сме во таква ситуација кога си се допаѓаме ама ќе се преправаме дека не е така бидејќи едниот од нас е во врска.

Мене другарите ми велат дека сигурно ме свиѓа. Како да постапам? Да и кажам дека ми се допаѓа?
Собирај медот и ич да не ти е жал ако изедеш и само трње.
И не ја кревај до толку на пиедестал, дури и откако работите би тргнале напред. Или крени ја, но суптилно, без она да примети и знае.

Член од
5 мај 2016
Мислења
1.330
Поени од реакции
856
И не ја кревај до толку на пиедестал, дури и откако работите би тргнале напред. Или крени ја, но суптилно, без она да примети и знае.
Крени ја суптилно!?????????

Ебате стручњакот за љубовни проблеми:pos:

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.714
Поени од реакции
31.805
,,,suptilno da ja krene ,,,bez ona da znae i primeti,,,leleeee,,,:facepalm:

Kajgana Shop

На врв Bottom