- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
Па добро бе Џесике, нема да те женам - ќе те частам кафе и ќе дебатирамеNe moras, eve Anon se rasprasuval kaj drugi forumdzii mu rekle ne sum bila interesna u stvarnost, taka da...
Па добро бе Џесике, нема да те женам - ќе те частам кафе и ќе дебатирамеNe moras, eve Anon se rasprasuval kaj drugi forumdzii mu rekle ne sum bila interesna u stvarnost, taka da...
Чим те прашуе од нигде/негде или и она те свиѓа или некоја БФФ нејзина те свиѓа - трето немаДечки имам мал проблем... Имам другарка во друг град.. ми се свиѓа веќе подолго време.. заедно излагаме таму ова она.. Е сега последниве денови ми напна нешто демек која свиѓаш од тука, дај кажими ова она.. се интересира... Е сега проблемот ми е што поради работа/факултет, неможам да појдам таму најмалце 2 недели.
Колку е паметно да и кажам на фб дека таа е таа што ја свиѓам ? Некој друг начин како да успеам ?
Отворено кажи ти ми се допаѓаш плус додта со тие изговори неможам да отидам ко демек у Швицарска си па неможеш да појдеш.Дечки имам мал проблем... Имам другарка во друг град.. ми се свиѓа веќе подолго време.. заедно излагаме таму ова она.. Е сега последниве денови ми напна нешто демек која свиѓаш од тука, дај кажими ова она.. се интересира... Е сега проблемот ми е што поради работа/факултет, неможам да појдам таму најмалце 2 недели.
Колку е паметно да и кажам на фб дека таа е таа што ја свиѓам ? Некој друг начин како да успеам ?
Нејзините бфф што се знаеме имаат дечко или па не се воопшто заинтересирани за љубов и такви ствари.. Не беше баш од нигде никаде, муабетот секогаш паѓа као дај мести некоја тамошна...Ќе ме праша која сакам.. И потоа ќе и кажам дека свиѓам некоја, и ќе ми напни која е таа што е таа ова она ...Чим те прашуе од нигде/негде или и она те свиѓа или некоја БФФ нејзина те свиѓа - трето нема
Биди си искрен, кажи си - лапај си
ПОзз
Можам да отидам али тек по 2 недели... таа е на школо прва смена, јас претежно сум на работа 2 смена... Плус и не е баш блиску, 75 километри се..Отворено кажи ти ми се допаѓаш плус додта со тие изговори неможам да отидам ко демек у Швицарска си па неможеш да појдеш.
Ах, ќе заглавиш ти в затвор. Така ми изгледа мене Можи барем висачите дома да ги отвори?Можам да отидам али тек по 2 недели... таа е на школо прва смена, јас претежно сум на работа 2 смена... Плус и не е баш блиску, 75 километри се..
Ама ми стои дека и ти си провокаторче. Да ти местела некоја ПаметноНејзините бфф што се знаеме имаат дечко или па не се воопшто заинтересирани за љубов и такви ствари.. Не беше баш од нигде никаде, муабетот секогаш паѓа као дај мести некоја тамошна...Ќе ме праша која сакам.. И потоа ќе и кажам дека свиѓам некоја, и ќе ми напни која е таа што е таа ова она ...
Litar vodka i reseno eMale mi treba pomos......... ludo sum vlubena vo edno dete......... ama on mislem oti ne me saka MI TREBA POMOSS:je::je::je::je::je::je:
Најдобронамерен совет , батали ја не е за тебе , кажано е се во ова што го пишаProslo leto zamina preku work and travel. Rabotese edna sezona i se vrati, (sakase da ostane no ja predomislv da si dojde)za ova da go izdrzam jas zamina na sezonska rabota no ne amerika zs nemam nacin da zemam viza. Mn golno ho podnesov toa i mn tesko .Ovaa god mi kaza deka.sakada odi pak i da ostane da napravi dokumenti. Treba da najde nekojkoj ke se potpise a jas toa ne veruvam deka ke go izdrzam. Samata rece deka jas ke sum onoj koj ke strada najmnogu no nema kako da mi pomogne.
Proslo leto zamina preku work and travel. Rabotese edna sezona i se vrati, (sakase da ostane no ja predomislv da si dojde)za ova da go izdrzam jas zamina na sezonska rabota no ne amerika zs nemam nacin da zemam viza. Mn golno ho podnesov toa i mn tesko .Ovaa god mi kaza deka.sakada odi pak i da ostane da napravi dokumenti. Treba da najde nekojkoj ke se potpise a jas toa ne veruvam deka ke go izdrzam. Samata rece deka jas ke sum onoj koj ke strada najmnogu no nema kako da mi pomogne.
Дополнителен совет не е потребен.Litar vodka i reseno e
Samo so pomisliv ma komentarov i karmata se vraka....Дополнителен совет не е потребен.
Me prasuvas vo vrska so temava moja ?Кој дел ти е нејасен?
Sakam pomos okulu toa: dali ima nacin na koj mzoe da se predomisli so mislenjeto mi trebaat vasi mislenja ednas iskusiv vtor pat ke e premnogu tesko da si dalku od ljubovta a da si vo neizvesnost dali ke si zaedno ili ne... ?Во врска со содржината од твојот прв пост со кој ја отвори темата. Сигурно имаш нејаснотии штом си е решил да отвориш ваква тема, па прашував кој дел ти е нејасен за да ти помогнам во разјаснување.
Во врска со содржината од твојот прв пост со кој ја отвори темата. Сигурно имаш нејаснотии штом си е решил да отвориш ваква тема, па прашував кој дел ти е нејасен за да ти помогнам во разјаснување.