Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
19 јули 2014
Мислења
142
Поени од реакции
23
Дечки имам мал проблем... Имам другарка во друг град.. ми се свиѓа веќе подолго време.. заедно излагаме таму ова она.. Е сега последниве денови ми напна нешто демек која свиѓаш од тука, дај кажими ова она.. се интересира... Е сега проблемот ми е што поради работа/факултет, неможам да појдам таму најмалце 2 недели.

Колку е паметно да и кажам на фб дека таа е таа што ја свиѓам ? Некој друг начин како да успеам ?

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Дечки имам мал проблем... Имам другарка во друг град.. ми се свиѓа веќе подолго време.. заедно излагаме таму ова она.. Е сега последниве денови ми напна нешто демек која свиѓаш од тука, дај кажими ова она.. се интересира... Е сега проблемот ми е што поради работа/факултет, неможам да појдам таму најмалце 2 недели.

Колку е паметно да и кажам на фб дека таа е таа што ја свиѓам ? Некој друг начин како да успеам ?
Чим те прашуе од нигде/негде или и она те свиѓа или некоја БФФ нејзина те свиѓа - трето нема :)

Биди си искрен, кажи си - лапај си :)

ПОзз

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.854
Поени од реакции
1.607

Отворено кажи ти ми се допаѓаш плус додта со тие изговори неможам да отидам ко демек у Швицарска си па неможеш да појдеш.

Член од
19 јули 2014
Мислења
142
Поени од реакции
23
Чим те прашуе од нигде/негде или и она те свиѓа или некоја БФФ нејзина те свиѓа - трето нема :)

Биди си искрен, кажи си - лапај си :)

ПОзз
Нејзините бфф што се знаеме имаат дечко или па не се воопшто заинтересирани за љубов и такви ствари.. Не беше баш од нигде никаде, муабетот секогаш паѓа као дај мести некоја тамошна...Ќе ме праша која сакам.. И потоа ќе и кажам дека свиѓам некоја, и ќе ми напни која е таа што е таа ова она ...

Отворено кажи ти ми се допаѓаш плус додта со тие изговори неможам да отидам ко демек у Швицарска си па неможеш да појдеш.
Можам да отидам али тек по 2 недели... таа е на школо прва смена, јас претежно сум на работа 2 смена... Плус и не е баш блиску, 75 километри се..

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.785
Поени од реакции
12.129
Можам да отидам али тек по 2 недели... таа е на школо прва смена, јас претежно сум на работа 2 смена... Плус и не е баш блиску, 75 километри се..
Ах, ќе заглавиш ти в затвор. Така ми изгледа мене :icon_lol: Можи барем висачите дома да ги отвори? :pos::pos:
Се зафркавам бајо мој, ноу хард филингс :coffee:
Нејзините бфф што се знаеме имаат дечко или па не се воопшто заинтересирани за љубов и такви ствари.. Не беше баш од нигде никаде, муабетот секогаш паѓа као дај мести некоја тамошна...Ќе ме праша која сакам.. И потоа ќе и кажам дека свиѓам некоја, и ќе ми напни која е таа што е таа ова она ...
Ама ми стои дека и ти си провокаторче. Да ти местела некоја :zloo:Паметно :D
Инаку и јас типувам како деко. Мислам дека ти го има фрлено окцето така да полека полека спремај се за акција бајо мој (y)

Член од
10 февруари 2016
Мислења
7
Поени од реакции
0
Proslo leto zamina preku work and travel. Rabotese edna sezona i se vrati, (sakase da ostane no ja predomislv da si dojde)za ova da go izdrzam jas zamina na sezonska rabota no ne amerika zs nemam nacin da zemam viza. Mn golno ho podnesov toa i mn tesko .Ovaa god mi kaza deka.sakada odi pak i da ostane da napravi dokumenti. Treba da najde nekojkoj ke se potpise a jas toa ne veruvam deka ke go izdrzam. Samata rece deka jas ke sum onoj koj ke strada najmnogu no nema kako da mi pomogne.

k3b

Член од
17 декември 2010
Мислења
2.811
Поени од реакции
4.287
Proslo leto zamina preku work and travel. Rabotese edna sezona i se vrati, (sakase da ostane no ja predomislv da si dojde)za ova da go izdrzam jas zamina na sezonska rabota no ne amerika zs nemam nacin da zemam viza. Mn golno ho podnesov toa i mn tesko .Ovaa god mi kaza deka.sakada odi pak i da ostane da napravi dokumenti. Treba da najde nekojkoj ke se potpise a jas toa ne veruvam deka ke go izdrzam. Samata rece deka jas ke sum onoj koj ke strada najmnogu no nema kako da mi pomogne.
Најдобронамерен совет , батали ја не е за тебе , кажано е се во ова што го пиша

Sent from my iPhone using Tapatalk

PsychoalieN

Омлет мастеР
Член од
12 јули 2009
Мислења
1.703
Поени од реакции
1.411
Litar vodka i reseno e:)
Дополнителен совет не е потребен.

Prestapnik

Кондураџија
Член од
10 јануари 2015
Мислења
418
Поени од реакции
342
Во врска со содржината од твојот прв пост со кој ја отвори темата. Сигурно имаш нејаснотии штом си се решил да отвориш ваква тема, па прашував кој дел ти е нејасен за да ти помогнам во разјаснување.

Последно уредено:
Член од
10 февруари 2016
Мислења
7
Поени од реакции
0
Во врска со содржината од твојот прв пост со кој ја отвори темата. Сигурно имаш нејаснотии штом си е решил да отвориш ваква тема, па прашував кој дел ти е нејасен за да ти помогнам во разјаснување.
Sakam pomos okulu toa: dali ima nacin na koj mzoe da se predomisli so mislenjeto mi trebaat vasi mislenja ednas iskusiv vtor pat ke e premnogu tesko da si dalku od ljubovta a da si vo neizvesnost dali ke si zaedno ili ne... ?
Во врска со содржината од твојот прв пост со кој ја отвори темата. Сигурно имаш нејаснотии штом си е решил да отвориш ваква тема, па прашував кој дел ти е нејасен за да ти помогнам во разјаснување.

Kajgana Shop

На врв Bottom