Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Џ

ЏинЏер

Гостин
А дали тоа што ми има намигнато е како зелено светло или тоа ништо не значи?
Зависи. Мене на пример понекад ме фаќаат тикови и несвесно намигнувам. :D
Ама може и да значи нешто.
Како и да е, пробај, ништо не губиш.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
А дали тоа што ми има намигнато е како зелено светло или тоа ништо не значи?
значи дека сака да ти раѓа деца
брее како во турско да сме, 21 век е, можи и за таквото да те фати и пак нишо да не значи.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Што има лошо ако прашам?
нема ништо лошо само прашваш шо му значело намигнување на некое непознато девојче, како да има правилник некој за знаци универзален за сите па сега да пронајдеме под н“... ннн..н еха еве, нн насмевка, не е то, ннн нос секнење... не е ни тоа.... аха намигнување - девојка која намигнува значи дека сака интимни односи со оној на кој му намига“

Од кај да знае било кој што и значи, освен да ни дадеш име и презиме на девојчето па да одиме и ја прашаме. Инаку можи и некој нервен тик има па повремено и намигаат очите.
Ти овде не прашуваш некоја емотивна дилема или прашање туку нешто што само тоа девојче или нејзина најблиска другарка би знаела да ти каже.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Здраво. Има едно девојче од средно коешто ми се допаѓа.
Со неа се гледав на одморите (се разминувавме) последните 5-7 дена и се насмевнувавме.
Денес таа ми намигна пред да влезам во мојата училница. Имам слушнато дека ако девојче ти намигне, значи дека добиваш зелено светло за да и се доближиш.
Дали тоа е точно со намигнувањето, и што треба јас сега да направам?
Дали да и се доближам во живо, и да започнам муабет и дали тоа да го направам на малите одмори или после училиште?
И дали да започнам муабет кога ќе е сама или со другарка?

-Јас сум 15 години и сум прва година, а таа мислам дека е втора година, па сакам да прашам дали годините би биле некој проблем?

Благодарам однапред. :D
Кога е сама. И те молам немој да и пишуваш преку фб или некој такви помагала. Така може да те врти како сака. Вака во живо кога те гледа во очи нема шанса да не е искрена (дали те свиѓа или не). И кога и велиш биди со цврст став и говор. А не некој уплашен и залутан поглед да лета дури и велиш. Намигнувањето не мора да е знак ама апсолутно ништо не губиш ако и речиш. Така и тебе после ќе ти е полесно нема да те мачат мисли "дали сака или не".

VaneStoilov

Jaeger
Член од
6 јуни 2015
Мислења
98
Поени од реакции
13
Ви благодарам на сите за одговорите.
Само уште да прашам.
На која тема да започнам разговор, (за што сакаат девојчињата да зборуваат) ?

devilko

♆ wicked one ♆
Член од
28 август 2014
Мислења
1.904
Поени од реакции
6.200
Само уште да прашам.
За секојдневни теми.. За војната во Сирија и проблемите со мигрантите во Европа и највеќе во Македонија. За политичката криза кај нас, падот на рускиот авион, и кинеската Нова година.

VaneStoilov

Jaeger
Член од
6 јуни 2015
Мислења
98
Поени од реакции
13
За секојдневни теми.. За војната во Сирија и проблемите со мигрантите во Европа и највеќе во Македонија. За политичката криза кај нас, падот на рускиот авион, и кинеската Нова година.
Јас бев сериозен, а ти се зафркаваш :cautious:

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Само уште да прашам.
Највеќе сакаат за штикли, чевли, чанти, парфеми и облека. Е сега пробај ти и за хоби да прашаш, филмови, интереси, наин на живеењи тн и тн

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Само уште да прашам.
еден совет, прашај ја да ти запали цигара и види на упаљачо нејзин која партија е отпечатена, ако е ВМРО, одма почни против Заев, соросоидите, и величај ги странските инвестиции, ако има упаљач од СДСМ, фрлај дрвја и камења по власта и плукај им ја програмата
ПС
Ако нема упаљач, побарај и стило ѓоа нешто да запишиш па види на него шо е испечатено.

I

INFECTED

Гостин
Се плеткавме месец и нешто, за таа да замине во друг град и да лека полека, ме одсака ко ете, дечко, и ме засака ко другар. Која е причината - може да претпостави секој од вас и да си пише коментар. Исто така да си пише и дали е возможно пак да ме засака...поише од другар.

П.С. строго е чувана и немала дечко порано, мн учи...

П.П.С. Невина е, слабо ја фаќа мерак.

Kajgana Shop

На врв Bottom