Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
28 јули 2010
Мислења
232
Поени од реакции
41
Aman bre ljudi, vi ste ozbilni ili onaka sa s'mene se podigruete?
Me nacekavte u krizu,...i ajde udaraj folove!
P.S.
Trazam odgovor od zensku stranu (strucnjaka na ovoj forum) u ovoj slucaj sto da cinu?
Ако е слаба има повеќе причини кои влијаат на тоа, можеби е смешно ова подолу, но јас ова искрено и без подигрување ти го кажувам.
1. Многу мастурбира самата.
2. Не е задоволна со врската. Можеби сака разонода и можеби не ја пали обичен секс. Можеби таа мисли дека ти добро не ебеш, Тони!!! Можеби би било добро Тони без стегање да разговарате. Можеби таа повеќе сака мазохистичен, групен или друг вид на секс. Но, долку секс не сака, тогаш е тоа голем проблем и тогаш да размислиш дали да останеш со неа, оти гледам дека сексот ти е важен. Важно е да разговарате. Којзнае. Можеби ја пали секс со два кура или со маж што прима кур во себе, атаа пуши. Тоа дознај го во разговор со неа. Без табу, без притеснување.

Член од
12 март 2015
Мислења
1.569
Поени од реакции
3.215
uste da mu kazese deka ti sakas da bidis toj vtoriot kur :rolleyes:

Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2

Член од
28 јули 2010
Мислења
232
Поени од реакции
41
uste da mu kazese deka ti sakas da bidis toj vtoriot kur :rolleyes:

Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2
Не! Јас сакам да му помогнам. Да сакав јас да бидам, ќе му дадев број...но, мене тоа не ми треба. Без комуникација ништо нема и затоа најдобро е да разговате Тони.

Член од
3 октомври 2015
Мислења
16
Поени од реакции
1
Ми требше помош, ам вие толку ми ја усложивте ситуацијава?! Не сум грд! како што претпоставувате, не сум ни богат! Инаку заработувам околу 300 Евра над просечна плата за овој стандард кај нас во Македонија. Барав совет на овој наш македонски форум, бидејќи си го сакам девојчево! Да образложам: Инаку помош на овој форум барав од девојки од 17....25 години, затоа што сакав да разменам мислење со нив (во сегашно време каво искуство сексуално имаат), бидејќи со другариве и пријателиве кога разговарам на оваа тема и слични теми сите се прават големи е...чи!? па затоа ме интересира мислењето од другата страна. Инаку пробав да го решам проблемот со разговор со девојкава,..но некако работава не иде, девојкава е некако конзервативна?! Инаку ако мене ме прашате 100% и верувам дека ме ска! иако постои поговорката: едното око не верува на другото! ЈАС И ВЕРУВАМ, бидејќи вистински ја чуствувам!!
П.С.
Се прашувам?! можеби е голема грешка што се јавувам на форумов?
Но треба да признаам, дека многу слабо искуство имам со понежниот пол, мислам во смислам на раговори со другарки и пријателки за мислења на оваа тема,...
POSEBNO za Sikidiki, utepame (me zbuni) so tvoite izjavi,....
Inaku jas sum za klasicen seks! Ljubovna predigra: galenje, miluvanje, lizenje, pusenje i za kraj dobra eb,...cina!!
Edinstveno sega vo ovoj slucaj razmisluvam sto mozam da dopustam vo vrskava, vo seansata na seks moze da ucestvuva uste edna devoka, se razbira vo kolku se soglasi devojkami! Mozebi sega za sega toa e najsoodvetno resenie,....

Последно уредено:
Член од
28 јули 2010
Мислења
232
Поени од реакции
41
Ми требше помош, ам вие толку ми ја усложивте ситуацијава?! Не сум грд! како што претпоставувате, не сум ни богат! Инаку заработувам околу 300 Евра над просечна плата за овој стандард кај нас во Македонија. Барав совет на овој наш македонски форум, бидејќи си го сакам девојчево! Да образложам: Инаку помош на овој форум барав од девојки од 17....25 години, затоа што сакав да разменам мислење со нив (во сегашно време каво искуство сексуално имаат), бидејќи со другариве и пријателиве кога разговарам на оваа тема и слични теми сите се прават големи е...чи!? па затоа ме интересира мислењето од другата страна. Инаку пробав да го решам проблемот со разговор со девојкава,..но некако работава не иде, девојкава е некако конзервативна?! Инаку ако мене ме прашате 100% и верувам дека ме ска! иако постои поговорката: едното око не верува на другото! ЈАС И ВЕРУВАМ, бидејќи вистински ја чуствувам!!
П.С.
Но треба да признаам, дека многу слабо искуство имам со понежниот пол, мислам во смислам на раговори со другарки и пријателки за мислења на оваа тема,...
Inaku jas sum za klasicen seks! Ljubovna predigra: galenje, miluvanje, lizenje, pusenje i za kraj dobra eb,...cina!!
Edinstveno sega vo ovoj slucaj razmisluvam sto mozam da dopustam vo vrskava, vo seansata na seks moze da ucestvuva uste edna devoka, se razbira vo kolku se soglasi devojkami! Mozebi sega za sega toa e najsoodvetno resenie,....
Здраво Тони,

по тоа што го пишуваш, значи дека имаш посебни сексуални желби и мислам дека тоа треба да и го кажеш. Значи ти повеќе сакаш групњаци, па затоа не се срами и прашај ја. Најважно е да дискутирате за проблемот и мислам дека таа ќе има разбирање.

Член од
15 август 2009
Мислења
2.023
Поени од реакции
4.874
Аман бре малее, утепате ме,...?! Со девејчево се знаам уште кога имаше 17 години! Лепа девојка е, скоро година и кусур ја убедуев за секс, одвај се согласи,... Сега имаме секс на скоро 1 месец?! И тој секс е некако каубојски,...Иначе девојчево ме привлачи како физички така и духовно! Многу е мила, интелигентна, забавна,...ама ме утепуе со сексов?! А, и речам за секс како да ја кољам,...Не го обожуе сексот! Иначе кога ќе го прајме сексот ми кажуе како е вљубена у мене, како ме сака, но у поцес на секс,...онака е хладна и едвај чека да ми рече дали сам свршил,...после туј сеанса све е у ред! Она се понаша како да е све нормално, односно дека така се води љубов. Човеци незнам што да праам, девојчево си го сакам, ама ова со сексов ме отепује!
Давајте предлози што да чинам за понатаму,...
П.С.
Не смеју да убацим овде слику да видите каква лепотица је?!
Утепаме,... ова моја девојка са овој проблем?!
Прво, не е до неа проблемот, до тебе е. Ако девојка не е заинтересирана за секс значи не е заинтересирана за секс со тебе. Слаба била у сексот бе.
Едноставно не ја палиш и тоа е тоа. Или превише си нападен па и ствараш одбивност или не знаеш како да ја заинтересираш.
Нема тука конзервативна е рисјанка и не знам што. Девојка што доживеала оргазам тешко дека би одбивала секс.

Член од
3 октомври 2015
Мислења
16
Поени од реакции
1
Ама треба да и кажеш како да пуши и што сакаш. Разговарај со неа отворено.
Imam razgovarano,...ednostavno sega za sega nema afinitet kon takov seks. Veli e zadovolna i so klasikava (jas od gore ili taa od gore). Pred da se zapoznaeme mi odgovori deka ednas do dva pati vo nedelata masturbirala, a ponekogas i poveke i toa i pravelo zadovolstvo. Jas pred da stapime vo intimni odnosi i pravev masturbacija:drk:i drugi slicni raboti, taa na toa mi odgovara deka toa mnogu ja pravi ispolneto i srekno,...
Da se nadevam deka ponatamu ke se smenat rabotite na pozitivno.
Inaku podsvesno mnogu se plasam od pogovorkata: "Denot se poznava po utroto":(
da se nadevam deka ima i isklucoci!?;)

Последно уредено:
Член од
28 јули 2010
Мислења
232
Поени од реакции
41
Imam razgovarano,...ednostavno sega za sega nema afinitet kon takov seks. Veli e zadovolna i so klasikava (jas od gore ili taa od gore). Pred da se zapoznaeme mi odgovori deka ednas do dva pati vo nedelata masturbirala, a ponekogas i poveke i toa i pravelo zadovolstvo. Jas pred da stapime vo intimni odnosi i pravev masturbacija:drk:i drugi slicni raboti, taa na toa mi odgovara deka toa mnogu ja pravi ispolneto i srekno,...
Da se nadevam deka ponatamu ke se smenat rabotite na pozitivno.
Inaku podsvesno mnogu se plasam od pogovorkata: "Denot se poznava po utroto":(
da se nadevam deka ima i isklucoci!?;)
Според ова што пишуваш е она крива. Како така ти ја лижеш, она тебе нејќе. Епа не може така. И двајцата треба да сте задоволени. Уште еднаш збори и кажи и што те мачи! Она единствено може не да каже. Ова е голем проблем. Значи дека тебе не ти е сеедно и дека врската ви зависи од тоа. Збори со неа пак!

Член од
6 февруари 2014
Мислења
1.016
Поени од реакции
874
П.С.
Ima drug za pleskanje. Koja devojka ne saka dobro pleskanje??? Problemot e kaj tebe,ili ne ja palis ili dobro ne ja rabotis. Ako ednas ja izrabotis dobro,ona sama ke saka povtirno.

C

Castiel

Гостин
П.С.
Kаква врска има тоа колку заработуваш со целиот проблем?

Kajgana Shop

На врв Bottom