Вака да се пожалам и јас.
Имав многу долга врска 7+ год. која како и многу слични заврши преку ноќ , едноставно излезе дека била чиста навика и одамна изумрена љубов (заедно од 18 год - деца).
За многу брзо време (еден месец) запознав (таа направи да се запознаеме - ја започна работата) прекрасна девојка која на почетокот не ја сватив воопшто сериозно , во исто време и ми требаше и не ме требаше врска - изгледа се претставив како некој шалабајзер слободен после сто години , ама пак таков ми беше периодот.
Се гледавме кратко време се беше ок и перфетктно , после тоа заминав на одмор со другари и кога се вратив се видовме уште неколку пати и тоа беше се .
Таа се повлече , одбиваше средба.
Скоро два месеци се слушавме , чатовавме (нормално само јас ја барав) нормални долги и кратни разговори ама никако не сакаше да се видиме.
Знам дека ме има на лош начин сватено , ама сигурен сум дека не сум тоа јас.
Дали вреди да се обидвам пак , премногу ми е криво што вака излезе и бидеќи таа буди некои чувства кои со години не сум ги осетил. Повеќе ми е криво за неа . одколку врската од предходно
п.с нормално има и други кои се појавуваат ама само таа ми е во мислите.
Прилично сум возрасен и малку ми е глупо да прашувам за совет
kako sto kaza ako vekje ne si taka mal za sovet sig znaes sto da napravis... no, sepak po napisanoto ti e nekako krivo za situacijta.
dali ja idealiziras ili ne, dali ke bidi ok za tebe ili ne toa e drugo 20
otom-potom
dokolku nema nikakvi sansi da se vidite togas rascisti ja rab barem taka kako sto kontaktirate (na fb)...bkazi se sto si imas da kazis
ako posle toa saka da se vidite ok, ako ne saka neka e zdrava i ziva .. plenty fish in the sea...
mozebi i ima nekoj drug, mozebi e nezainteresirana ednostavno
a mozebi uste 1000 mozebi...
zborni ne si go trosi vremeto, ako vredi ok ako ne vredi cao prijatno...
Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2