Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
Вака да се пожалам и јас.
Имав многу долга врска 7+ год. која како и многу слични заврши преку ноќ , едноставно излезе дека била чиста навика и одамна изумрена љубов (заедно од 18 год - деца).
За многу брзо време (еден месец) запознав (таа направи да се запознаеме - ја започна работата) прекрасна девојка која на почетокот не ја сватив воопшто сериозно , во исто време и ми требаше и не ме требаше врска - изгледа се претставив како некој шалабајзер слободен после сто години , ама пак таков ми беше периодот.
Се гледавме кратко време се беше ок и перфетктно , после тоа заминав на одмор со другари и кога се вратив се видовме уште неколку пати и тоа беше се .
Таа се повлече , одбиваше средба.
Скоро два месеци се слушавме , чатовавме (нормално само јас ја барав) нормални долги и кратни разговори ама никако не сакаше да се видиме.
Знам дека ме има на лош начин сватено , ама сигурен сум дека не сум тоа јас.
Дали вреди да се обидвам пак , премногу ми е криво што вака излезе и бидеќи таа буди некои чувства кои со години не сум ги осетил. Повеќе ми е криво за неа . одколку врската од предходно
п.с нормално има и други кои се појавуваат ама само таа ми е во мислите.
Прилично сум возрасен и малку ми е глупо да прашувам за совет
Ubavo kaza Moon Child. A toa go znam i od licno iskustvo. Ne si go trosi veke vremeto. Sooci se so realnosta. Taa ne e takva kakvo sto si ja zamislil deka e. Si izgradil mislenje od nekolku impresiii, a toa e lazna slika. Imaj i na um deka devojkata verojatno sakala momentalna avantura i tolku. Kako i da e, PRIFATI GI STVARITE TAKVI KAKVI STO SE. ZIvotot e bas kako son. Vcera e son. Ubav bil, ama zavrsil. Ostanuvaat samo sekjavanja koi mozebi poleka ama sigurno bledeat i gubat na znacaj. Gledaj sho ima okolu tebe SEGA i sho moze da zabelis, znaci gledaj napred. Razbira se, potrebno e vreme, ama nemame drug izbor. Seti se samo deka ima i drugi zenski , toa stalno go zabravame, ama stvarno ima. Ke se pojave nekoja bas koga najmalku ocekuvas. ;)

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.864
Поени од реакции
20.425
Имав многу долга врска 7+ год. која како и многу слични заврши преку ноќ , едноставно излезе дека била чиста навика и одамна изумрена љубов (заедно од 18 год - деца).
За многу брзо време (еден месец) запознав (таа направи да се запознаеме - ја започна работата) прекрасна девојка која на почетокот не ја сватив воопшто сериозно , во исто време и ми требаше и не ме требаше врска - изгледа се претставив како некој шалабајзер слободен после сто години , ама пак таков ми беше периодот.
Се гледавме кратко време се беше ок и перфетктно , после тоа заминав на одмор со другари и кога се вратив се видовме уште неколку пати и тоа беше се .
Скоро два месеци се слушавме , чатовавме (нормално само јас ја барав) нормални долги и кратни разговори ама никако не сакаше да се видиме.
Дали вреди да се обидвам пак , премногу ми е криво што вака излезе и бидеќи таа буди некои чувства кои со години не сум ги осетил. Повеќе ми е криво за неа . одколку врската од предходно
Prvo da te prasam od Bt ste?

Член од
12 март 2015
Мислења
1.569
Поени од реакции
3.215
kako sto kaza ako vekje ne si taka mal za sovet sig znaes sto da napravis... no, sepak po napisanoto ti e nekako krivo za situacijta.
dali ja idealiziras ili ne, dali ke bidi ok za tebe ili ne toa e drugo 20 ;) otom-potom
dokolku nema nikakvi sansi da se vidite togas rascisti ja rab barem taka kako sto kontaktirate (na fb)...bkazi se sto si imas da kazis
ako posle toa saka da se vidite ok, ako ne saka neka e zdrava i ziva .. plenty fish in the sea...
mozebi i ima nekoj drug, mozebi e nezainteresirana ednostavno
a mozebi uste 1000 mozebi...
zborni ne si go trosi vremeto, ako vredi ok ako ne vredi cao prijatno...
Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
секоја врска без секс ќе умри
ако те сака бе ќе дојде од 2000 километри на плодење

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
Приџи јој у сан.

PsychoalieN

Омлет мастеР
Член од
12 јули 2009
Мислења
1.703
Поени од реакции
1.411
Како членови кои се зачленети од пред 100 години со 1-2 мислења воскреснуваат за момент и тролаат со глупави теми?

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
Вљубен сум во една девојка ама штета незнам како да и пријдам па сакам да ми дадете совети :p ?
Најубо е да станеш славен и познат пример да напрајш свој бенд па да снимиш хитови па некоја турнеја низ регион и пошироко па да те има по телевизии, весници, на интернет, и после да и се јавиш и да ја прашаш да излезете... или ако не знајш да свириш гитара или да пееш тогаш стани некој богат бизнисмен, со јаки компании, приватен авион, јахта, лимузини, апартмани во париз, монако, њујорк.... и ќе и се јавиш еден ден ќе ја прашаш даја провозаш со авионот или со јахтата

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.720
Поени од реакции
13.442
back up accounts
ti ne si napravi toas uste dva tri u slucaj da te baniraat?
Back up against what?
Ако аргументираат на ниво и не праат големи прекршаи, нема да бидат банирани. Ова што го праат е бришење на акаунти и resurrection with a back ups шо по мене е ништо повеќе од лечење на дебели комплекси.

На темава:
Љ - љубоФ

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409
Picture 1156.jpg мавни едно 2-3 чаши вакви со црно тиквешко и нозете сами ќе те носат

Kajgana Shop

На врв Bottom