- Член од
- 19 октомври 2015
- Мислења
- 41
- Поени од реакции
- 13
Да.Ама се плашам да не добијам корпа.She is high,I am not.Па добро, а што треба ние да направиме?
Сакаш да се запознаеш со неа, да стапиш во контакт, не сфаќам?
Да.Ама се плашам да не добијам корпа.She is high,I am not.Па добро, а што треба ние да направиме?
Сакаш да се запознаеш со неа, да стапиш во контакт, не сфаќам?
http://forum.kajgana.com/threads/Марихуана.79566/Да.Ама се плашам да не добијам корпа.She is high,I am not.
Sine, abe aj batali tam dremenje na profili i na fejsbuci i na instagrami i na pentagrami. Zlatno od mal si imas zanat - gejming. Koj te izlazal so tie zeni? Iluzija e toa. Mamka. Ednska upadnes li u taa maka i gotov si za cel zivot.Во изминативе години се заљубував во многу чупина,ама последниве 5 месеци се мачам со едно совршенство што го најдов.Жими очи,совршена е.Ќе се претставам во кратки црти.
Не доволно социјализиран.Од мал имав компјутер,и така почнав со гејминг и еве ден денес играм.Пак имам некој пријатели,но малку.Ретко излегуваме чаршија.Млад сум,средно училиште.Комуникативен сум со сите,не сум многу срамежлив,само некогаш на моменти,ама го пребродив срамот.Таа,еве да ја наречам,Марија (fake name).Еден збор=Совршена,учи Гимназија,една година е м ни пари ни коли ни скапи телефони,само таа ја сакам.
She is high,I am not.
ништо земај букет цвеќе и кај неа на врата, ако неќе, земај бесилката и тоа е.Во изминативе години се заљубував во многу чупина,ама последниве 5 месеци се мачам со едно совршенство што го најдов.Жими очи,совршена е.Ќе се претставам во кратки црти.
Не доволно социјализиран.Од мал имав компјутер,и така почнав со гејминг и еве ден денес играм.Пак имам некој пријатели,но малку.Ретко излегуваме чаршија.Млад сум,средно училиште.Комуникативен сум со сите,не сум многу срамежлив,само некогаш на моменти,ама го пребродив срамот.Таа,еве да ја наречам,Марија (fake name).Еден збор=Совршена,учи Гимназија,една година е поголема од мене (таа е втора година,а јас прва),али во години сме исти,таа само што е 5 месеци постара од мене,запишана е порано на училиште.Секоја вечер фантазирам за незе.Не е иста како другите што ми биле симпатии,оваа е поинаква.Ептен поинаква.На фејсбук 24/7 на нејзиниот профил дремев,а пред месец а можеби и повеќе го исклучи,и сега преку fake инстаграм дремам кај незе.Неодамна го постира оваa слика подолу.Абе ме погоди ептен.Сакав Гимназија да се запишам,али јас не се соовпаѓам со богатите и со мангупите таму,ме нервираат.Таа не е богата.Средина е.А јас би рекол блиску до средината.Се надевам дека во иднина би можел да се запознаам со незе,сега,мали шанси.Таа има друштво,поголеми пријатели/пријателки од мене,спортисти.Не сум и јас за вканта,имам убо тело и според мене убав сум.(Комшивката ме пофали ) Се зезам.Сериозно,не сум грд/дебел.Нејчам ни пари ни коли ни скапи телефони,само таа ја сакам.
I don't smoke :3[DOUBLEPOST=1445282647][/DOUBLEPOST]
Скурчено ми е од гејминг.Sine, abe aj batali tam dremenje na profili i na fejsbuci i na instagrami i na pentagrami. Zlatno od mal si imas zanat - gejming. Koj te izlazal so tie zeni? Iluzija e toa. Mamka. Ednska upadnes li u taa maka i gotov si za cel zivot.
Sovrsena bila ubava. Da mozes da ja vides koa ke stane od spanje nema da ja poznaes. Ja pa so ti objasnuvam nuklearni fiziki! Zlateno kompjuter si imas od mal, sigurno sea imas nekoj ponov, pojak, zlatno igricki iskacat novi non stop. Razbira se mozes da gledas i red tjub i da
samo pazi malce da ne napraes belja na kompjutero ili na monitoro da ne se rasipe razbiras
Што е најлошо? Да попиеш корпа? Ако она е хај, ти биди маж и не ја следи од фејк профил. Направи твој и пиши и.Да.Ама се плашам да не добијам корпа.She is high,I am not.
E dobro de, najdi si nekoja druga zanimacija. Denes gi imas milijon i edna.I don't smoke :3[DOUBLEPOST=1445282647][/DOUBLEPOST]
Скурчено ми е од гејминг.
Дечко ова ти е доказ дека овој совет не функционира.[DOUBLEPOST=1445306499][/DOUBLEPOST]Маче фати се со мене ќе те напраам човек.
Ауу аман, оти учела во гимназија... може да е хај на мери џејн.Да.Ама се плашам да не добијам корпа.She is high,I am not.
Ако продолжиш со такво срамежливо однесување, без да ја пукниш бариерата на срамот, единствената женска која ќе ја имаш клецнато во животот ќе биде некоја на Sims и толку.Да.Ама се плашам да не добијам корпа.She is high,I am not.
Ретко пишувам на темата иако редовно ја читам , али ова брате ме подигна од стол.Ретко спијам, но кога сонувам ја сонувам неа, нејзината топлина и нејзините солзи на каење, во сонот повторно правиме лудории заедно и таа е мојата друга половина.. Верувајте се би и простил само да ми даде добро објаснување, но јас секогаш ќе ја носам оваа лузна и се плашам дека никогаш повеќе нема да сакам некого... Таа не се јавува, таа изгледна среќна иако кога разговараме тврди дека нејзините мисли и чувства се толку распрскани што и самата незнае каде се за да ги собери..
Пробај уште еднаш онака со мала подготовка, ако нејќе бриши ја целосно од контакт. Можеш но и не мораш да направиш мала драма, зависно колку те погодува нејзиното одбивање да се видите.Вака да се пожалам и јас.
Имав многу долга врска 7+ год. која како и многу слични заврши преку ноќ , едноставно излезе дека била чиста навика и одамна изумрена љубов (заедно од 18 год - деца).
За многу брзо време (еден месец) запознав (таа направи да се запознаеме - ја започна работата) прекрасна девојка која на почетокот не ја сватив воопшто сериозно , во исто време и ми требаше и не ме требаше врска - изгледа се претставив како некој шалабајзер слободен после сто години , ама пак таков ми беше периодот.
Се гледавме кратко време се беше ок и перфетктно , после тоа заминав на одмор со другари и кога се вратив се видовме уште неколку пати и тоа беше се .
Таа се повлече , одбиваше средба.
Скоро два месеци се слушавме , чатовавме (нормално само јас ја барав) нормални долги и кратни разговори ама никако не сакаше да се видиме.
Знам дека ме има на лош начин сватено , ама сигурен сум дека не сум тоа јас.
Дали вреди да се обидвам пак , премногу ми е криво што вака излезе и бидеќи таа буди некои чувства кои со години не сум ги осетил.
п.с нормално има и други кои се појавуваат ама само таа ми е во мислите.
Прилично сум возрасен и малку ми е глупо да прашувам за совет