Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
11 јуни 2013
Мислења
11
Поени од реакции
2
1.Грешка.
2.Ко гледаш дека ти е тешко да се дружиш, да престаниш.
3.Да клецаш поначесто.
Мислата е секогаш ’може ќе се смириме’ има моменти кога случувале многу работи за една ноќ, после пак на старо се враќало се, се осеќам искористен :confused:

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.147
Поени од реакции
16.082
Има едно две години како раксинавме, сеа сме добри пријатели може да се каже најдобри, но неможам да ја преболам никако, треба да престанам да се дружам со неа?
Да.
Како очекуваш да преболиш некоја ако си и најдобар другар? Нема логика.
Ако воопшто немаш такви чувства кон неа, па ај да кажеме да се дружиш, али вака, најјарно ти е да се дистанцираш, што повеќе, тоа поарно.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Мислата е секогаш ’може ќе се смириме’ има моменти кога случувале многу работи за една ноќ, после пак на старо се враќало се, се осеќам искористен :confused:
Eпа треба да пресечиш, кога гледаш дека не оди. Во спротивно ко шо тргнале работите таа ќе пресечи, али со нов дечко. Е дури тогаш ќе се чувствуваш максимално заебан.

Член од
8 септември 2011
Мислења
3.675
Поени од реакции
2.622
Како да ја/го преболам?
?? :eek:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.637
Поени од реакции
34.047
Никако не можеш ако одржуваш контакт. Единствено ако не сакаш да ја изгубиш како пријател, е возможно само кога ќе си со друга, и воедно затрескан во истата.
Само така. Сега се мачиш.

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Сериозно мислиш дека можеш да преболиш ?
Не бе баче ако си ја сакал ама да си ја сакал онака мушки фраерски само како шо муж може да сака жена, нема преболување има само дистанцирање и години ќе пројдат кога ќе ја видиш пак ќе ти се превртуваат црева пак ќе ти се ежат влакната на вратот.
Се останато не ни било љубов, туку само хормони кој што работеле турбо.
Е сега се зависи до тебе, дали ќе дозволиш секое нејзино појавување да ти го сјебува животот и се да фрлаш у вода почнувајки со трчање по неа, што е доста дегенска и идиотска работа пошто ако сте биле еден за друг немало да се заебавате, или пак ќе си се контролираш и ќе си го тераш животот понатака покрај сите изблици на хормони и добри и лоши моментални флешови ( ќе бидат повеќе на добри моменти флешови иако лоши моменти се многу повеќе )
Дали ќе бидеш глуп или паметен тоа останува само на тебе.

Последно уредено:

HellRaiser

Реметам кајганџии
Член од
1 јануари 2014
Мислења
815
Поени од реакции
855
Фати ја кај шо се клеца со друг и уште еднаш нема ни да помислиш на неа.Муабетот ми е фати си друга и ќе ја преболиш одма, таа гарант тебе до сега сто пати те има преболено,чим има 2 години кај шо сте раскинале.

Последно уредено:

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Јади пипер и патлиџан од сабајле и гледај да ти остане за вечер пред спање. Една недела таков ритуал и како нов си. Нема да ги имаш тие чувства за неа повеќе.

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
Има едно две години како раксинавме, сеа сме добри пријатели може да се каже најдобри, но неможам да ја преболам никако, треба да престанам да се дружам со неа?
Фрљи некоја ракија бе и зелка салата, ама со усул не осојнца да се напрајш. Ај шо че ја преболиш тук имат и да заборајш как се викат.

GreenRoot

^Зелен^
Член од
20 јули 2011
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.230
Дружисе со неа, ама најди и нешо и за клецајне, и немаш гајле.

M-1

Добро утро Махачкала!
Член од
6 септември 2010
Мислења
4.243
Поени од реакции
7.364
Јади пипер и патлиџан од сабајле и гледај да ти остане за вечер пред спање. Една недела таков ритуал и како нов си. Нема да ги имаш тие чувства за неа повеќе.
Јас така со туршија карфиол и лебчиња потпечени, успеав.
:D

Член од
25 јуни 2013
Мислења
593
Поени од реакции
250
ее чим викаш имало моменти за една нок тогаш сигурно има сепак некои чуства спрема тебе

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Ти преостанува да продолжиш, џабе се мачиш вака, очигледно нејзе не ја засега и само може да те френдозира, ти ќе се дружиш со неа и ќе гледаш други како ја работат, така да најубаво ти е да си продолжиш понатаму и да ја заборавиш.

Kajgana Shop

На врв Bottom