Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

П

Пепси_

Гостин
prvata ne ama vtorata obavezno[DOUBLEPOST=1404054141][/DOUBLEPOST]
Излегував нецела недела со еден само за мување,ништо повеќе, а пред тоа пишувавме на фб ова она .Последно излеговме овој петок.Мене ми се здосади, несакам да излегувам повеќе а очигледно и него,ми нема пишено два дена на фб.Јас сепак сакам колку толку да останеме во контакт,постоело нешто меѓу нас како и да е, да не се понашаме као странци сеа.
Сеа дали да ја погазам гордоста и да му пишам,или сепак да продолжам понатаму како ништо да не било, а не ми штима нешто така да постапам.
Да пишам нешто во смисла загина,оопшти муабет или да не се избрукам?
Ептен безвеза се осеќам.
ako ti se zdosadil kakov kontakt sakas so nego? ne go zamaraj gleaj si zivotot win win

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.147
Поени од реакции
16.082
Излегував нецела недела со еден само за мување,ништо повеќе, а пред тоа пишувавме на фб ова она .Последно излеговме овој петок.Мене ми се здосади, несакам да излегувам повеќе а очигледно и него,ми нема пишено два дена на фб.Јас сепак сакам колку толку да останеме во контакт,постоело нешто меѓу нас како и да е, да не се понашаме као странци сеа.
Сеа дали да ја погазам гордоста и да му пишам,или сепак да продолжам понатаму како ништо да не било, а не ми штима нешто така да постапам.
Да пишам нешто во смисла загина,оопшти муабет или да не се избрукам?
Ептен безвеза се осеќам.
Луѓе после врска од неколку години после се ко странци, така што, не бери гајле за нецела недела мување само.
Ако ти здосадил, а очигледно и тој се чувствува исто, нема што да му пишуваш.

.:MadMan:.

Ретардиран
Член од
20 август 2010
Мислења
843
Поени од реакции
1.781
^ Проблемот е што нејзе ипак и е стало ако така вика или и е повредено женското его, како тоа она не е последна зашто овој не ја бара жива ќе се изеде женчиња мора да признаете дека у ваква ситуација љубопитност ве убива. И ако пише општ муабет шо си, како си овој ке врати фала богу ко секое мушко ќе пишат 6 реда муабет и после госпожицата ќе ја снема 2-3 дена, и онда тој коа ќе пише абе кај си, шо праиш...онда иде добро познатиот муабет абе еве конечно се прибрав( ако од дома нема искочено) бизи бев ептен деновиви и така, еј морам да идам ќе ти пишам....:pos: Ако воопшто не ти е гајле онда нит му пишувај, нит мисли на него...Ама НЕ!! ТЕ КОПКА ТЕ КОПКА, ДАЛИ ТЕ ВОЛИ ТЕ КОПКА...како и да идеше песната:pos::pos:

Соууу кјут...

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.738
Поени од реакции
18.484
И точно кога човек ќе си помисли дека не постои по патетична тема од драга кајгана, ја гледаш оваа и моментално стискаш не ја надгледувај.

doorsi

Баџанак
Член од
26 мај 2014
Мислења
172
Поени од реакции
234
Јебига синко. Да беше женско досеа 5-6 покани за форумска собиранка ќе ти стегнеа хиениве. :icon_lol:
уште појак е фактот што шансите на едно просечно маже да опне нешто се поголеми офлајн отколку онлајн. :pos:

Член од
24 јуни 2014
Мислења
73
Поени од реакции
6
хај, дајте совет не знам што да правам веќе :Ѕ
епа љубов, проблем се километрите па се гледаме на месец-месец и пол.. на почетокот супер бла бла иначе се знаеме прилично долго.. и после почна да ме игнорира, не се јавува на моб., повлечен, ладен ко сибир ии ја му изнакажав што ми текна дека не се грижи не му е гајле и сл. и раскинавме и после недела дена он у врска со друга и ја онака не се ни замарав уште бесот беше на high lvl, ама после месец дена ми кажаа раскинал и пак почнавме д збориме и се сѓмиривме, паѓаа муабети од негова страна ти си незаменлива и сл. и ај тоа пројде што пројде, се отворија посериозни теми околу живеење заедно и еве некој период пак се повлече :/ сфаќам дека работи и нема мн време башка и факсот ама една порка барем да прати :( ја сум паничар и секад на најлошо мислам. ако ко прашам секад вика не е ништо уморен е само..по спцијалниве мрежи не сме, значи отпаѓа да влезам на фб и читам пораки :Р
фала :)

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
епа љубов, проблем се километрите па се гледаме на месец-месец и пол.. на почетокот супер бла бла иначе се знаеме прилично долго.. и после почна да ме игнорира, не се јавува на моб., повлечен, ладен ко сибир ии ја му изнакажав што ми текна дека не се грижи не му е гајле и сл. и раскинавме и после недела дена он у врска со друга и ја онака не се ни замарав уште бесот беше на high lvl, ама после месец дена ми кажаа раскинал и пак почнавме д збориме и се сѓмиривме, паѓаа муабети од негова страна ти си незаменлива и сл. и ај тоа пројде што пројде, се отворија посериозни теми околу живеење заедно и еве некој период пак се повлече :/ сфаќам дека работи и нема мн време башка и факсот ама една порка барем да прати :( ја сум паничар и секад на најлошо мислам. ако ко прашам секад вика не е ништо уморен е само..по спцијалниве мрежи не сме, значи отпаѓа да влезам на фб и читам пораки :Р
A што ве поврзува заедно?

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.848
Поени од реакции
10.651
Имаш еден куп сајтови за порки на интернет, не знам зошто чекаш да ти праќа такви работи.

Wiz

Член од
17 јуни 2008
Мислења
88
Поени од реакции
50
Последнава година имаше 2-3 девојчиња што стварно ми се свиѓаат, со кои немам искочено, ама како и увек, тие у кои ќе се затрескам = корпа. :D
Две од нив ми го кажаа истото, дека демек сум бил премногу добар за нив, они биле разлигавени, у нив бил проблемот не у мене. Нејќеле да излезат, ќе било за еден пат, ќе ме изгубиле како другар - а па ја никад не сум бил другарски настроен спрема нив, секогаш сум давал до знаење дека сакам нешто повеќе... И, чаре, што да правам сега, кутар јас? :cuc:

Зар мора да се променам, да се понашам како говедо, како други машки шо им прават, да ги теглам за коса или да ги вреѓам кога стигнам?
Да оставам од дома да ме чуват, да не работам и да ги трошам парите мама и тато кои ќе ми ги дадат за да им купам Џек Дениелс кога ќе излегуваат за викенд?
Или па да дувам трава и тук там по некое розево апче, пошо изгледа на тие денес највеќе им се палат?

:facepalm:

Член од
2 јануари 2012
Мислења
603
Поени од реакции
146
Земи ја бегалка.
Хахаха уште тоа фали..

Аман бе, остај ја нека порасне, 16 има, он сериозен бил.
Што има врска ако има 16 години ? Мала е за врска и за излагањесо машки ? немој да ме јебеш..

Aко имаш некоја здрава братучеда или рода, мести му ја на копукот и има да зачути од одма. Озбилен сум.
Помислив и на тоа, али он веќе си има девојка :/

Нормално дека ќе и бранат. Ти си постар од неа 7 години, нема само за рака да ја држиш. Нема чаре, чекај ја да порасне.[DOUBLEPOST=1403817108][/DOUBLEPOST]

Јес.
Кај виде дека сум 7 години постар ? 18 имам јас.. 2 години сум постар од неа..

Kajgana Shop

На врв Bottom