Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
16 јули 2012
Мислења
86
Поени од реакции
8
lugje mi treba ogromna pomosh.kolku i da se obiduvam da si najdam zenska. nemozam ic da najdam stvarno nz sho da praam. mi izgleda beznadezno :(

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
Имам прашање до понежниот пол , дали по раскинот на врска сериозна , и влегување веднаш во нова , значи дека сето тоа имало некоја позадина , и дали после толку кратко време може друг да сакаш ?
Не сум нежен пол ама ќе ти го одговорам прашањето :D
Тоа да знаеш дека сигурно од претходно си одело. Женска не раскинува сериозна врска, ако врската е океј, а во меѓувреме не се еби со некој друг т.е. има бекап или е затрескана во некого.
Не е ова тастерот од сијалицата па on/off ќе му правиме. До вчера тебе те сакала, од утре наеднаш те отсакала и друг засакала. Тоа си има корени со време наназад.[DOUBLEPOST=1403902062][/DOUBLEPOST]
Dali vo leto se ima pomalce seks ili nema vrska toa zavisi od partnerite??
Те лажи бре малата... се дупи со некого и не и’ се прави мерак за со тебе.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Имам прашање до понежниот пол , дали по раскинот на врска сериозна , и влегување веднаш во нова , значи дека сето тоа имало некоја позадина , и дали после толку кратко време може друг да сакаш ?
И доста интензивна и експлозивна:)

Член од
8 јуни 2012
Мислења
374
Поени од реакции
830
По колку време од врската мислите дека е нормално да имате односи ?

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
По колку време од врската мислите дека е нормално да имате односи ?
Се е нормално во денешно време девојко. Не му ја мисли шо ке речат другите. Еби се, глеј тебе да ти биде убаво!

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
lugje mi treba ogromna pomosh.kolku i da se obiduvam da si najdam zenska. nemozam ic da najdam stvarno nz sho da praam. mi izgleda beznadezno :(
И како треба ние да ти помогнеме? Шо очекуваш од форумов? Да ти пратиме некоја у инбокс?

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841
Kaжи нешто за безуспешните обиди, па да пробаме да видиме кај е маката :) Барем во денешно време женски има колку сакаш....

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.815
Поени од реакции
1.565
Dali vo leto se ima pomalce seks ili nema vrska toa zavisi od partnerite??
Ова сериозно ? Треба јасно да и кажеш кој е газда ако сакш секс така ќе биде , а не фори жешко и било! Ја на твое место зимање полнење кадата и ете и ладен секс :).[DOUBLEPOST=1403910518][/DOUBLEPOST]
Некој ако можи да ми помогни..

Девојчево е све океј, али од дома и бранат да се дружи со машки и да си фати дечко..

16 години има, досега веќе неколку пати излегла со некои машки, и потоа одма дома и викале, под казна била, незнам што..
И сега и е страв да се фати со мене пошто не сака да ја малтретираат дома..

Најголем проблем прави нејзиниот брат (1 години постар од мене) кој што и да се деси одма кажува дома и одма превземаат нешто..
А и во последно време слушнав некои муабети демек као кој и да и се доближел лично ќе имал проблем со него..

Што да правам ? Значи сериозен сум со девојчево све како што треба..
Читајќи го ова одма ми текна на сличен случај и верувај со такви луѓе немаш разбирачка и решението ти е во тајност да се гледате. Апсолутно никој да незнае за тоа. Види кај ќе ве однесе тоа па понатаму мисли му ја што како.

Член од
28 декември 2011
Мислења
4.371
Поени од реакции
6.208
Јебига синко. Да беше женско досеа 5-6 покани за форумска собиранка ќе ти стегнеа хиениве. :icon_lol:

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.612
Член од
19 декември 2013
Мислења
236
Поени од реакции
152
Излегував нецела недела со еден само за мување,ништо повеќе, а пред тоа пишувавме на фб ова она .Последно излеговме овој петок.Мене ми се здосади, несакам да излегувам повеќе а очигледно и него,ми нема пишено два дена на фб.Јас сепак сакам колку толку да останеме во контакт,постоело нешто меѓу нас како и да е, да не се понашаме као странци сеа.
Сеа дали да ја погазам гордоста и да му пишам,или сепак да продолжам понатаму како ништо да не било, а не ми штима нешто така да постапам.
Да пишам нешто во смисла загина,оопшти муабет или да не се избрукам?
Ептен безвеза се осеќам.

Kajgana Shop

На врв Bottom