taka li te prelagaDali vo leto se ima pomalce seks ili nema vrska toa zavisi od partnerite??
ne a baraj ti pa odmori malcelugje mi treba ogromna pomosh.kolku i da se obiduvam da si najdam zenska. nemozam ic da najdam stvarno nz sho da praam. mi izgleda beznadezno
Не сум нежен пол ама ќе ти го одговорам прашањетоИмам прашање до понежниот пол , дали по раскинот на врска сериозна , и влегување веднаш во нова , значи дека сето тоа имало некоја позадина , и дали после толку кратко време може друг да сакаш ?
Те лажи бре малата... се дупи со некого и не и’ се прави мерак за со тебе.Dali vo leto se ima pomalce seks ili nema vrska toa zavisi od partnerite??
И доста интензивна и експлозивнаИмам прашање до понежниот пол , дали по раскинот на врска сериозна , и влегување веднаш во нова , значи дека сето тоа имало некоја позадина , и дали после толку кратко време може друг да сакаш ?
Убаво е така запотени да се лижетеDali vo leto se ima pomalce seks ili nema vrska toa zavisi od partnerite??
Се е нормално во денешно време девојко. Не му ја мисли шо ке речат другите. Еби се, глеј тебе да ти биде убаво!По колку време од врската мислите дека е нормално да имате односи ?
И како треба ние да ти помогнеме? Шо очекуваш од форумов? Да ти пратиме некоја у инбокс?lugje mi treba ogromna pomosh.kolku i da se obiduvam da si najdam zenska. nemozam ic da najdam stvarno nz sho da praam. mi izgleda beznadezno
lugje mi treba ogromna pomosh.kolku i da se obiduvam da si najdam zenska. nemozam ic da najdam stvarno nz sho da praam. mi izgleda beznadezno
Kaжи нешто за безуспешните обиди, па да пробаме да видиме кај е маката Барем во денешно време женски има колку сакаш....lugje mi treba ogromna pomosh.kolku i da se obiduvam da si najdam zenska. nemozam ic da najdam stvarno nz sho da praam. mi izgleda beznadezno
Ова сериозно ? Треба јасно да и кажеш кој е газда ако сакш секс така ќе биде , а не фори жешко и било! Ја на твое место зимање полнење кадата и ете и ладен секс .[DOUBLEPOST=1403910518][/DOUBLEPOST]Dali vo leto se ima pomalce seks ili nema vrska toa zavisi od partnerite??
Читајќи го ова одма ми текна на сличен случај и верувај со такви луѓе немаш разбирачка и решението ти е во тајност да се гледате. Апсолутно никој да незнае за тоа. Види кај ќе ве однесе тоа па понатаму мисли му ја што како.Некој ако можи да ми помогни..
Девојчево е све океј, али од дома и бранат да се дружи со машки и да си фати дечко..
16 години има, досега веќе неколку пати излегла со некои машки, и потоа одма дома и викале, под казна била, незнам што..
И сега и е страв да се фати со мене пошто не сака да ја малтретираат дома..
Најголем проблем прави нејзиниот брат (1 години постар од мене) кој што и да се деси одма кажува дома и одма превземаат нешто..
А и во последно време слушнав некои муабети демек као кој и да и се доближел лично ќе имал проблем со него..
Што да правам ? Значи сериозен сум со девојчево све како што треба..
Јебига синко. Да беше женско досеа 5-6 покани за форумска собиранка ќе ти стегнеа хиениве.lugje mi treba ogromna pomosh.kolku i da se obiduvam da si najdam zenska. nemozam ic da najdam stvarno nz sho da praam. mi izgleda beznadezno
Prvata vecerПо колку време од врската мислите дека е нормално да имате односи ?
Нема правило. По онолку колкушто двајцата ќе се согласите дека сакате.По колку време од врската мислите дека е нормално да имате односи ?