GoD.HateUSaLL
Фар акрос д диштанс
- Член од
- 30 март 2008
- Мислења
- 8.339
- Поени од реакции
- 8.238
Ми смрди дека муабетот со шо мислат родителите и е изговор.Ај еден брз совет ќе ве молам.
Се работи за следното. Се искарав со девојка ми поради моите родители. Детално кажано би било следното:
почнавме најобичен муабет кога ми сврти за еден муабет пред 2 недели кога и кажав што мислат моите за неа. Од тогаш наваму многу почна да ме игнорира и избегнува ама не сакаше да кажи, а јас не сакав да ја притискам и остана на тоа. Денеска ми рече дека ептен глупо се осеќала ради тоа шо моите мислат дека е мала за мене(помала е од мене, не е битно колку години). Јас и кажав фино лепо дека не треба да се замара за такви глупости пошо моите не ја знаат која е, знаат дека е само помала од мене и дека сме скоро година заедно. И покрај тоа шо го кажав јас, таа се фати за раскинување во истиот момент. И покрај тоа шо успеав да ја премислам сеа, сепак мислам дека нареден пат кога ќе се видиме ќе ми каже дека завршува со мене.
Прашањето ми е шо да напрам за да не се случи тоа и дали би требало да се трудам да го спречам или да и раскинам јас пошо ако се замара околу тоа шо кажале моите за неа, а не се познаваат, не гледам причина за понатаму..
Така се раскинуело..