Некоја, не секоја.. туку некоја... Како што кажа Маја погоре глупи се...трпат и се вракат кај нив наместо да стават крај се жалат овде за котекот.
Мајка му стара мене родител ме нема ударено ниту пак кренато рака па да дозволам лигуш да ме малтретира..Нека се пожали денес утре па можеби сето тоа пишувано овде ке и влезе во глава...А за надвор од форумов сум видела лично што се случувало, сведок бев на ситуација кога на истоимената моја другарка партнерот и направи скандал и ја удри во автобус кој беше исполнет до последно седиште, па згора на тоа се налути тој а сите беа сведоци на тоа...
Која брука еј... родителите колку и зборуваа да го напушти таа продолжува да е со него. До некаде почнав да мислам дека си го сака котекот од него..
@Dzeem добро бе девојко кога ке раскрстеш со него? Ти кажува дека не те сака.. Одјеби го и гет а лајф малку.. Не е прв не е последен, а и да е нема да си со него... Ни малку не ти е глупо што ти вели дека секогаш ке си негова втора? Свести се алоооо... од толку совети овде не е можно еден да не ти влегол во глава.
Употреби ја малку за размислување главата а не за правење фризури.... И ке си зборувала со неговите? Ти изгледа волиш да се понижуваш.. Само продолжи. Не гледаш дека тој го чисти подот со тебе.
Прочитај ги уште еднаш дадените совети и размисли барем еднаш...
Да се случуваше тоа на твоја пријателка како ке ја советуваше? Да го моли типот и да продолжи да се понижува или да продолжи со животот?