- Член од
- 6 јули 2011
- Мислења
- 3.829
- Поени од реакции
- 7.711
А јас стварно не знам како да ти објаснам дека да си сам и да си во врска не е исто.Тачно, ти како жена не треба да заслужуваш ништо. Само треба да постоиш, и готово! Пуф! Мојата работа, проблемите мои? Се е тоа небитно! Треба само да те гушнам!
Јас стварно незнам како да ти објаснам дека постои и друга страна на работите. Оваа од тука, машката. И незнам како да ти објаснам дека коа сум напнат не ми проаѓа со гушкање. Коа сум напнат, немам Што да и зборам. Зашто би и се јавил? Треба да фејкам расположение зашо она неможе да се стрпи? Или како? Објасни ми што да и зборам кога сум напизден на светот? Коа сакам само да ќутам и да спијам. Објасни ми зашто Јас треба да и се јавам кога Она сака да ме чуе? Не треба она да ми се јави? Или требало "баланс" да има, колку ќе се јави она толку он Само шо потребите еден за друг не им се ни приближно исти. Ко у секоја врска.
И, за крај... Типката си кажа дека се слушале секој ден (али малце е ) aли се десило 2 недели да се немаат видено ради работата негова (не ради нејзината, тоа не е у прашање ради неговата.) и Леле! Готово!! STOKE PRAVAM SEGA 2 NEDELI NESUM GO VIDELA!... Не ми одговарај на мене, на Саладин врати му како од Ништо ги закључи работиве за типов. Пошо немал време 2 недели да ја види не ја сака и неќе со неа да биде
Типот е безвезњак. Нема муда да и каже на девојката дека не сака да биде со неа. И слушај ми го зборот дека девојката на Нова Година ќе биде без него и тоа ќе биде крај на нивата врска, која е веќе завршена.