Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

MamaLover

Admiral
Член од
2 март 2013
Мислења
296
Поени од реакции
304
jas probav da go vratam bivsiot i eve ke kazam na site veke raskinav so segasniot i sega sum samaaaaaaaa
--- надополнето: 3 декември 2013 во 01:09 ---

go osnuvam togas, seriozno

Sama, kao list na vetru
sama, na ovom svetu
kuda da pobegnem od sebe

Sama, kao list na vetru
sama, na ovom svetu
zivim od secanja na tebeееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
Па нели на Хелекс си? Како сега не можеш да спиеш?

Без потреба драма прави.
И сама не е свесна што пишува...
Сама е крива за сите грешки кои ги направила...
Секој и кажа по нешто,таа не прифати и тоа е тоа...Следен пат ке и биде на ум како да постапи...Ако дотогаш и дојде памет..

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
@peperutce laci: веќе 100 мислења се дискутира за твојов проблем. Доби совети и совети и време е да престанеш твојата енергија да ја трошиш на форумов, туку да ја насочиш кон решавање на твојот проблем. Искористи некој од советите ако сакаш, немој ако не сакаш, но веќе престани да пишуваш на темава за тоа.

До сите останати: ве молам веќе тој проблем да не се разгледува, бидејќи е апсолвиран повеќе од доволно.

Благодарам.

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Член од
7 февруари 2013
Мислења
33
Поени од реакции
8
мислиш неќам.
--- надополнето: 4 декември 2013 во 12:24 ---
ко ќе ја видам, онемвам, незнам шо ми станва, прв пат така.

Член од
4 март 2009
Мислења
604
Поени од реакции
442
мислиш неќам.
--- надополнето: 4 декември 2013 во 12:24 ---
ко ќе ја видам, онемвам, незнам шо ми станва, прв пат така.
Црна коса,личи на Љубица Јаневска од Канал5,спикерката од вести?Ако прашуваш за истата келнерка пиши ми ПП;)

Член од
4 декември 2013
Мислења
3
Поени од реакции
4
Здраво на сите :) Прв пост на Кајгана и веднаш во љубовни проблеми. Знам дека изгледа патетично, но бар во виртуелниов свет можам да и олеснам на душава.
Ке дадам мала предисторија. Врска од три и пол години, стабилна, многу време вложено во неа и со планови за иднина. Цура од угледно семејство, образована и навидум ретка ѕверка.
Ја третирав како кинеска кралица. Прави изненадувања, купувај штикли, нон стоп по концерти, одмори. Арно ама, работата летово пукна. Ме фати на изненадување, а сето тоа траеше неколку дена. Кога мислев дека дојдовме до степен идеално ми рече дека не е среќна со мене и сака да прекинеме. Пробав да ја ублажам работата, но таа инсистираше. И така се случи.
Поминаа шест-седум месеци и ја уште неможам да ја извадам од мозок. Meanwhile, она си работи на случајот и веќе си има нов потенцијален/веќе дечко. Не знам точно бидејќи не сме веќе во контакт, а и искрено несакам да се замарам. Се најубаво и посакувам, нека си ја најде среќата.
Да и пишам да се видиме не доаѓа во предвид. Прво гордоста не ми дава, а второ нејќам да и го билдам егото.
Сакам да ја заборавам.
Што нети правам. Се отрув од алкохол, нон стоп гледам да сум зафатен, се бавам со хоби, имам друштво и машко и женско и пак е исто. Ке заборавиш на момент, веднаш потоа ти се враќа во мислите. Ке се сетам на некои безвезни работи што сме ги правеле, дали сме гледале ѕвезди цела вечер, или сме расправале филозофија или сме имале секс. Емотивно се сјебав и попуштив на факултет. Не памтам кога последен пат сум се наспал како што треба.
Особено боли кога дознаваш детали за нејзиниот љубовен живот. Сум прошол и порано низ болни раскини, но после 2-3 месеци се враќав во нормала. Секогаш велам дека нема да се затрескам, и пак заглавив.
Знам дека треба да стиснам заби, да издржам машки и да дадам време на времето.
Ме интересира туѓо мислење како да се вратам на колосек? Any hints?

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.634
Поени од реакции
31.848
Здраво на сите :) Прв пост на Кајгана и веднаш во љубовни проблеми. Знам дека изгледа патетично, но бар во виртуелниов свет можам да и олеснам на душава.
Ке дадам мала предисторија. Врска од три и пол години, стабилна, многу време вложено во неа и со планови за иднина. Цура од угледно семејство, образована и навидум ретка ѕверка.
Ја третирав како кинеска кралица. Прави изненадувања, купувај штикли, нон стоп по концерти, одмори. Арно ама, работата летово пукна. Ме фати на изненадување, а сето тоа траеше неколку дена. Кога мислев дека дојдовме до степен идеално ми рече дека не е среќна со мене и сака да прекинеме. Пробав да ја ублажам работата, но таа инсистираше. И така се случи.
Поминаа шест-седум месеци и ја уште неможам да ја извадам од мозок. Meanwhile, она си работи на случајот и веќе си има нов потенцијален/веќе дечко. Не знам точно бидејќи не сме веќе во контакт, а и искрено несакам да се замарам. Се најубаво и посакувам, нека си ја најде среќата.
Да и пишам да се видиме не доаѓа во предвид. Прво гордоста не ми дава, а второ нејќам да и го билдам егото.
Сакам да ја заборавам.
Што нети правам. Се отрув од алкохол, нон стоп гледам да сум зафатен, се бавам со хоби, имам друштво и машко и женско и пак е исто. Ке заборавиш на момент, веднаш потоа ти се враќа во мислите. Ке се сетам на некои безвезни работи што сме ги правеле, дали сме гледале ѕвезди цела вечер, или сме расправале филозофија или сме имале секс. Емотивно се сјебав и попуштив на факултет. Не памтам кога последен пат сум се наспал како што треба.
Особено боли кога дознаваш детали за нејзиниот љубовен живот. Сум прошол и порано низ болни раскини, но после 2-3 месеци се враќав во нормала. Секогаш велам дека нема да се затрескам, и пак заглавив.
Знам дека треба да стиснам заби, да издржам машки и да дадам време на времето.
Ме интересира туѓо мислење како да се вратам на колосек? Any hints?

Фати си женска, ито поуба од неа.

Пробај да ти тргни животот со неа, и болдот регулирај го во иднина ;)

Red Widow

vintage soul
Член од
17 мај 2013
Мислења
101
Поени од реакции
163
Ај мала помош !
Со дечково сум негде 4 ипол месеци во врска , пред некој ден на фејсбук ставил слика со некоја девојка што не ја ни знам ни познавам , не се гушкаат или слично туку седат така еден до друг , кој ѓавол ме натера го ставив во close friends и видов на една од сликите на истата гореспомената девојка и ставил коментар преубава и смајли со бакнеж , и на други слики лајкови и ставал. Искрено некако и се разочарав од тоа што го видов , не знам како да изреагирам ? Секако дека ќе разговарам со него , ама како да разберам која е и што е , и зошто и остава такви коментари ? А не сум љубоморна личност далеку од тоа , само ме интересира ако си ги вади очите со некоја да дознаам и да се соочам со него.Немам некој што од страна може да ми каже , ќе морам него лично да го прашам , како да го фатам ?

Kajgana Shop

На врв Bottom