Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
2 декември 2013
Мислења
17
Поени од реакции
3
Ке мора да ми помогните-девојкиЗначи ок се запознавме со девојчина и еве две недели излегувавме и сега едно од девојчинава мене ми се допајга но таа се однесува ладно со мене како на фб така и во живо, се ок е правиме муабет но знаете не е она вистинското да се врзите со разговор,нема дечко,и не можам ништо да направам не знам што сака(и таа не знае што сака).Јас знам дека е глупо да барам совет вака на интернет нодевојки кажете бидејќи ладно се однесува како да ја придобијам и реков дека треба да и кажам нешто и сами да излезиме и ми нема вратено,а пред тоа ми врајќаше..Романтичен сум,можеби не сум незнам НАЈУБАВ или НЈАБОГАТ но имам доволно што задоволува за едно машко....Пишетеми нешто што да направам вејќе се што беше во моја можност се обидов :S Nz povejke

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
Пред некој ден случајно преку фб додадов за пријател едно девојче.И незнам што ми се случи само што ја отворив првата слика пробуди нешто во мене и мислам дека сум лудо заљубен.

Абе каква љубов бе? Тоа ли е љубов, од една слика да те фати срце? :facepalm:
Избриши ја од пријатели, така нема да и ја гледаш сликата и ќе ти помине ефектот од неа по некое време.

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154
Абе тоа е ако се видат, мада и тоа не е љубов, може да биде привлечност, занесеност и остало, али љубов, тешко.

Знам ,но кога ја видел на слика нели наводно штом ја видел нешто го стегнало и тоа го нарекол љубов.Tragic.
Ме интересира според денешната младина како децата го дефинираат поимот љубов?

П

Пепси_

Гостин
Абе каква љубов бе? Тоа ли е љубов, од една слика да те фати срце? :facepalm:
Избриши ја од пријатели, така нема да и ја гледаш сликата и ќе ти помине ефектот од неа по некое време.

moze gola bila na slikata i ja bi se zaljubil taka odma

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Знам ,но кога ја видел на слика нели наводно штом ја видел нешто го стегнало и тоа го нарекол љубов.Tragic.
Ме интересира според денешната младина како децата го дефинираат поимот љубов?
Еве ти го одговорот :)

moze gola bila na slikata i ja bi se zaljubil taka odma

Член од
2 декември 2013
Мислења
42
Поени од реакции
0
zdravo na site nova sumna forumov i imam golem problem ....neodamna raskinav so deckoot so koj bevme 9 meseci ,dobro ni odese, me sakase no jas postojano mislev na drugo momce so koe se muvav pred da se fatam so deckoto, ne mozev da go podnesam toa go izneveruvav emotivno deckoot postojano drug mi bese vo mislite, pocnav da se gledam so momceto nekolku pati i se poveke sakav da bidam so nego....mu raskinav na deckoto i sega sum so momceto so koe se muvav,me saka dobro e no jas ne mozam da go prebolam bivsiot sega svakam kolku mnogu mi znacese i kolku go sakav se me potseka na nego i koga sum so segasniov decko postojano placam ,sakam da bide bivsiot os mene , se kakam mnogu sto taka postapiv no ne znam sto da pravam , go pobarav bivsiot mi rece deka mn mu bilo tesko edvaj go preboluval toa no ne sakal d ame vidi nitu pak bi mi prostil mu kazav deka se kaam no ne saka ni da slusne za mene...ve molam pomognete me mi treba pomos ke poludam

Член од
30 април 2013
Мислења
674
Поени од реакции
1.294
zdravo na site nova sumna forumov i imam golem problem ....neodamna raskinav so deckoot so koj bevme 9 meseci ,dobro ni odese, me sakase no jas postojano mislev na drugo momce so koe se muvav pred da se fatam so deckoto, ne mozev da go podnesam toa go izneveruvav emotivno deckoot postojano drug mi bese vo mislite, pocnav da se gledam so momceto nekolku pati i se poveke sakav da bidam so nego....mu raskinav na deckoto i sega sum so momceto so koe se muvav,me saka dobro e no jas ne mozam da go prebolam bivsiot sega svakam kolku mnogu mi znacese i kolku go sakav se me potseka na nego i koga sum so segasniov decko postojano placam ,sakam da bide bivsiot os mene , se kakam mnogu sto taka postapiv no ne znam sto da pravam , go pobarav bivsiot mi rece deka mn mu bilo tesko edvaj go preboluval toa no ne sakal d ame vidi nitu pak bi mi prostil mu kazav deka se kaam no ne saka ni da slusne za mene...ve molam pomognete me mi treba pomos ke poludam
Фати си нов дечко,таман ќе ти биде жал за моменталниов,а бившиот ќе го заборавиш со брзина на светлината во меѓувреме..

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.634
Поени од реакции
31.848

Aман не се какај!

Инаку правилно постапил бившиот твој. Јас да сум на негово место не би ни одговорил на повикот. Залудно да трошам зборови, време, енергија за некоја која не знае да ги вреднува, почитува и цени работите кои се прават за неа и ги ужива, НИКОГАШ, па дури ни ТОГАШ.

Член од
24 февруари 2012
Мислења
1.012
Поени од реакции
2.154

Со право не сака да слушне за тебе,кај ти бил паметот тогаш?
Сега трпи последици.
Ја знаеш поговорката:Сфакаш што си имал кога ке го загубиш нештото.
И не треба ниту да го бараш ако барем имаш малку срам,помири се дека нема назад.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087

Значи, додека си била со едниот, уствари ти се допаѓал другиот.
Кога си се фатила со другиот и си го баталила првиот за него, сега пак мислиш на првиот додека си со вториот.
Мора да ти е хаос во главата, девојче.

И кај двајцата не верувам дека имаш шанса, поготово кај овој што го сакаш пак назад. Разбистри си ја главата малце некое време, па после ти останува да најдеш трет. Овие не можеш да ги вртиш више.

Член од
2 декември 2013
Мислења
42
Поени од реакции
0
Значи, додека си била со едниот, уствари ти се допаѓал другиот.
Кога си се фатила со другиот и си го баталила првиот за него, сега пак мислиш на првиот додека си со вториот.
Мора да ти е хаос во главата, девојче.

И кај двајцата не верувам дека имаш шанса, поготово кај овој што го сакаш пак назад. Разбистри си ја главата малце некое време, па после ти останува да најдеш трет. Овие не можеш да ги вртиш више.
sega sum so momceto so koe prethodno se muvav no ne mozam da go podnesam toa mi fali bivsiot m treba se sto imav so nego ,se me potseka na nego....ne znam sto da napravamz a d ami prosti ve molam dajte mi sovet
--- надополнето: 2 декември 2013 во 20:37 ---
Со право не сака да слушне за тебе,кај ти бил паметот тогаш?
Сега трпи последици.
Ја знаеш поговорката:Сфакаш што си имал кога ке го загубиш нештото.
И не треба ниту да го бараш ако барем имаш малку срам,помири се дека нема назад.
sakam da mu dokazam deka sum zgresila i deka go sakam premnogu

Kajgana Shop

На врв Bottom