- Член од
- 8 мај 2013
- Мислења
- 141
- Поени од реакции
- 71
би сакал да те запознаам па да видам дали можеш стварно да го напраиш тоа или само на збор си јак...Јас секогаш си ја отежнувам инаку не е интересно
би сакал да те запознаам па да видам дали можеш стварно да го напраиш тоа или само на збор си јак...Јас секогаш си ја отежнувам инаку не е интересно
Само на збор сум јакби сакал да те запознаам па да видам дали можеш стварно да го напраиш тоа или само на збор си јак...
Не цвеќе. Мислам дека е рано, посебно па ќе и биде глупо со цвеќе во рацете да се шетате низ град. Купи и некое чоколадо или бонбониера чоколадна. Ладно е бе у парк, ќе ја смрзнеш. Да е топло времето ајде разбирам, ама сега? У кафич седнете, по можност на некоја маса каде што ќе можете да имате интима и да разговарате без некој да ви го прекинува муабетот. За до дома, ќе ја прашаш неа на одење, дали сака да се прошетате за да ја испратиш или да фатите такси.
sakam da znam ako se lapam so nekoja devojka sto ocekuva ona od mene zasoto ne sum mnogu iskusen a mnogu mi se sviga i ne sumsiguren deka znam dobro da se lapam xD ?
--- надополнето: 1 декември 2013 во 17:29 ---
Не бе... Не бидуват ништо од мене..
И се јавив прееска, демек да ја викнам да се видиме.. се јавив, ало што прајш како си и после целиот се изврзав.. Ме фати некоја трема, незнам што ми се деси... Целиот се изврзав и и исклучив..
Друг пат мавни едно пиво пред да и се јавиш.Не бе... Не бидуват ништо од мене..
И се јавив прееска, демек да ја викнам да се видиме.. се јавив, ало што прајш како си и после целиот се изврзав.. Ме фати некоја трема, незнам што ми се деси... Целиот се изврзав и и исклучив..
Ова не е заебанција, озбилно помага. Али не лименка, еден магнумДруг пат мавни едно пиво пред да и се јавиш.
Ова не е заебанција, озбилно помага. Али не лименка, еден магнум