Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Fiend

смут џезер
Член од
29 март 2012
Мислења
947
Поени од реакции
1.074
Јас очекувам да вика дека дечко и е проблем по што уствари она се плаши од дечко и,едноставно ми ги има откриено сите карти на масата знам многу работи за неа плус тоа станува збор за срамежлива девојка,зашто би барала изговор кога она беше таа што прва повлече за да се упознаеме. Криво ми е што баш на нет се упознавме а да се упознавме на друг начин веројатно ќе беше друго ама ете брат што да правам само сакам да се упознаеме и другари да бидеме и баш затоа незнам кога нареден пат да ја прашам дали би сакала да се видиме или можеби е подобро да остаам на неа она да повлече пак...ете тоа ме буни и стварно незнам што да направам до негде ми е и непријатно да земам и да досаѓам сеа цело време
Тебе ти е криво оти немаш секс со неа а не оти си се запознал на нет, доста со тоа другарка, сакаш да ја еб*ш.

J

James23

Гостин
Дечко, ај прочитај се уште еднаш у врска со твоето наводно другарство... Особено подвлеченото...

Девојче ти мислиш дека јас несвесно го пишав тоа што си ми го заокружила ? :) епа не беше несвесно,така е девојката мене ме свиѓа и мене ми е симатична ама не ми е дојдено да земам сега и да ја варам девојка ми...како прво не ми доликува како второ неможам и како трето ќе те молам одговори ми на прашањето што го поставив,нормално ако сакаш и ако знаеш како...заеби ти физичка привлечност нема теоретски шанси да се глупирам така само сакам другарство сакаш верувај сакаш не...
--- надополнето: 28 ноември 2013 во 17:27 ---
Тебе ти е криво оти немаш секс со неа а не оти си се запознал на нет, доста со тоа другарка, сакаш да ја еб*ш.

Криво ми е за една работа,тоа што не ја познавам лично и криво ми е а и глупо што се се случува се на нет...да сакав да ја ебам немаше многу работи да правам и немаше да и кажувам некои работи туку одма ќе пробав тоа да го направам така да ако ти осекаш некаква потреба за секс слободно имај секс и не бегај од темата,ако имаш нешто да кажеш кажи ако не фала многу ама не ми е дојдено до зезање...

Член од
17 февруари 2013
Мислења
575
Поени од реакции
481
Очекував и вакви одговори ама ок е,прва работа каква врска има тоа што сме двајцата во врска ? значи не збориме тука за некакво варање,јас си ја сакам девојка ми и тука нема потреба да се вмешуваат такви работи...значи станува збор за другарство и знам и сум сигурен дека никој нормален човек неможе да забрани другарство,единствено нешто што е најверојатно глупо и доаѓа дава лош впечаток е тоа што ја упознав на нет девојката и сеа демек ако збориш со некоја а имаш девојка ти не си ја цениш девојката и слично...па и машко да беше и да ми одговараше толку во муабет и се да беше толку океј јас пак ке инсистирав да се упознаевме за да бидеме другари...значи те молам не станува збор за варање и слично,целта ми беше да ја упознаам и да бидеме ДРУГАРИ и нормално дека не би го криел тоа од девојка ми...
--- надополнето: 28 ноември 2013 во 17:01 ---

Од средбата очекувам да станеме другари нормално ако течат работите како што течат на нет,после средбата ќе бидеме во контакт ако одлучиме така и ќе ве молам без мешање на работите те молам одговори ми на ова... Што е погрешно во упознавањето ??? тоа е баш убава работа плус јас не зборувам за варање или за криење едноставно се упознаваме и функционираме како другари а не како друго нешто...знам дека секогаш се сфакаат погрешно работите ако некој има девојка и некоја има дечко,јас искрено не гледам така на работите
--- надополнето: 28 ноември 2013 во 17:05 ---

Секогаш се тие истите работи...да јас сакам да бидам во врска со девојката со која што сум едноставно се случило нешто и ете би сакал да упознаам некоја друга личност и фала богу би ми била само другарка и ништо повеќе...и не се секирај сум се ставил и на друго место,како би ми било мене ако девојка ми направи вакво нешто ? нормално дека на почетокот се сфаќаат погрешно работите ама јас верувам во девојка ми и она во мене така да немам ништо против да упознае нови другари и да се дружи со нив...свесен сум дека е друго во живо и друго на нет али сепак имам некаква позитивна енергија и добро чувство дека ќе биде се исто
Значи немаш љубовен проблем,шо се замараш!;)

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Девојче ти мислиш дека јас несвесно го пишав тоа што си ми го заокружила ? :) епа не беше несвесно,така е девојката мене ме свиѓа и мене ми е симатична ама не ми е дојдено да земам сега и да ја варам девојка ми...како прво не ми доликува како второ неможам и како трето ќе те молам одговори ми на прашањето што го поставив,нормално ако сакаш и ако знаеш како...заеби ти физичка привлечност нема теоретски шанси да се глупирам така само сакам другарство сакаш верувај сакаш не...
Одговорот е многу едноставен: вие не сте другари, туку потенцијални партнери. АКо некого гледаш како другар/ка, нема да има ама баш никаков проблем да испиете една пијачка. Имаш ли ти проблем со другар да се видиш? Немаш. Зошто со неа имаш?

Да го кажам и тоа: не верувам во машко-женски другарства. И немој сега да почнеш да ми дрвиш дека ти веруваш во такво нешто, зашто твојата ситуација го потврдува моето болдирано мислење.

J

James23

Гостин
Значи немаш љубовен проблем,шо се замараш!;)

Не е тоа што го барам,тоа веќе го имам
--- надополнето: 28 ноември 2013 во 17:35 ---
Одговорот е многу едноставен: вие не сте другари, туку потенцијални партнери. АКо некого гледаш како другар/ка, нема да има ама баш никаков проблем да испиете една пијачка. Имаш ли ти проблем со другар да се видиш? Немаш. Зошто со неа имаш?

Да го кажам и тоа: не верувам во машко-женски другарства. И немој сега да почнеш да ми дрвиш дека ти веруваш во такво нешто, зашто твојата ситуација го потврдува моето болдирано мислење.

Нема да го дрвам тоа што го болдираше ама ќе го дрвам тоа што најверојатно ти имаш проблем со машките па немаш другари односно ти никој не гледаш како другар и он така тебе не те гледа туку ти само спиеш со сите ради тоа што не веруваш во машко-женски другарства...PIPE BOMB !!!

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.719
Поени од реакции
13.438
Значи проблемот не лежи кај тебе...
Иако во многу наврати се сложувам со сите тука што пробуваат да ти ја доловат големата слика, викам барем една пијачка нема многу да наштети АКО со неа употребиш common sense. Чисто онака од куриозитет. Една. И после тоа види како ќе реагира.

Fiend

смут џезер
Член од
29 март 2012
Мислења
947
Поени од реакции
1.074
Криво ми е за една работа,тоа што не ја познавам лично и криво ми е а и глупо што се се случува се на нет...да сакав да ја ебам немаше многу работи да правам и немаше да и кажувам некои работи туку одма ќе пробав тоа да го направам така да ако ти осекаш некаква потреба за секс слободно имај секс и не бегај од темата,ако имаш нешто да кажеш кажи ако не фала многу ама не ми е дојдено до зезање...

Темата е љубовни проблеми а ти сакаш да ти биде другарка, така да ти избега од темата уште на почеток а не јас.

J

James23

Гостин
Темата е љубовни проблеми а ти сакаш да ти биде другарка, така да ти избега од темата уште на почеток а не јас.

А каде требаше да ја пишам за ваков проблем ? фала богу немаше потреба од нова тема. Барав само одговор на прашање а не барав тука да ме осудуваат дека сум сакал секс или сум варал или којзнае што...мене тоа не ме интересира
--- надополнето: 28 ноември 2013 во 18:12 ---
Значи проблемот не лежи кај тебе...
Иако во многу наврати се сложувам со сите тука што пробуваат да ти ја доловат големата слика, викам барем една пијачка нема многу да наштети АКО со неа употребиш common sense. Чисто онака од куриозитет. Една. И после тоа види како ќе реагира.

Фала богу,тоа и пробувам да го направам не нешто друго

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Нема да го дрвам тоа што го болдираше ама ќе го дрвам тоа што најверојатно ти имаш проблем со машките па немаш другари односно ти никој не гледаш како другар и он така тебе не те гледа туку ти само спиеш со сите ради тоа што не веруваш во машко-женски другарства...PIPE BOMB !!!
А бе дечко, ти се читаш ли што пишуваш? Или си толку зацепан у девојката, што само бараш начин како да ја викнеш на кафе и никако не читаш тоа што не ти се допаѓа?

J

James23

Гостин
А бе дечко, ти се читаш ли што пишуваш? Или си толку зацепан у девојката, што само бараш начин како да ја викнеш на кафе и никако не читаш тоа што не ти се допаѓа?

Ќе беше подобро да дадеше соодветен одговор на прашањето што го поставив наместо да ме осудуваш и да кажуваш дека е невозможно да има пријателство меѓу машко и женско али гледам дека немаш така во ред е нема потреба од други работи сепак сам ако не си дадеш совет нема никој да ти даде...се каам што го пишав сето тоа тука по што гледам дека е невозможно да добијам совет и гледам дека сите погрешно ме разбирате.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
Абе не се лути, али чудно е.
Упорен си и сакаш да ја запознаеш, многу ти се допаѓа ко личност и се тоа, верувам и физички секако, се секираш за тоа и и досаѓаш, дури и на темава си прашал.
Тоа некако ми е многу преокупација ако сакаш само другарка да ти биде.
А од друга страна, викаш дека имаш девојка што ја сакаш и не би ја изневерил.

Како тоа си и праќал песни, поеми и остало, тоа на другарка ли се праќа? :confused:

Значи, не си толку свесен колку што мислиш. Тебе ти се допаѓа девојкава и сакаш да ја запознаеш, а ако ја запознаеш, и се е ко на фб, ти давам рок од најмногу недела дека ќе ја оставиш сегашната девојка. Или ќе прашуваш прво во темава пак, што да правам.

Запознај ја, ете, излези на кафе и запознај ја во живо, другарски секако. Може ништо нема да биде, може ќе излезе баш тоа на кое што ти реков погоре. Но, јас сум да ја запознаеш.
Ти не си проблемов овде. Таа не сака да излезе. Како и што да правиш, за да ја натераш, не знам. Ако едноставно не сака, тогаш не сака и треба да окончаш контакт со неа.

Од страна на девојка ти, јас не знам колку ти мислиш дека е современо, али мој дечко да си пишува на фб со саати со некоја, да и праќа песнички и поеми, да и изразува чувства и да е толку упорен да ја запознае, јас лично ќе му го ослободам патот да ја запознае.

Член од
25 јули 2013
Мислења
118
Поени од реакции
97
Ќе беше подобро да дадеше соодветен одговор на прашањето што го поставив наместо да ме осудуваш и да кажуваш дека е невозможно да има пријателство меѓу машко и женско али гледам дека немаш така во ред е нема потреба од други работи сепак сам ако не си дадеш совет нема никој да ти даде...се каам што го пишав сето тоа тука по што гледам дека е невозможно да добијам совет и гледам дека сите погрешно ме разбирате.
јас сум сигурен дека си заљубен само не си свесен уште за тоа, али нема везе да преминиме на главното
добро еве ќе излезите ќе се запознаете
и кога ќе и кажиш на девојкати дека имаш другарка од нигде никаде
си се запрашал како ќе реагира? или таа ко ќе каже на нејзиниот дечко
и девојкати ќе биди шокирана скрос на скрос и дечкото од девојчето
а како што кажуваш вака јас мислам дека нема да останите како другари

Kajgana Shop

На врв Bottom